Lækre squash/zucchini-pasta med persillepesto – Sunde grøntsagsspiraler

Lækre squash/zucchini-pasta med persillepesto - Sunde grøntsagsspiraler
Lækre squash/zucchini-pasta med persillepesto - Sunde grøntsagsspiraler

4 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  10min
LCHF | PALEO | LOW-CARB | VEGETAR | KETOGENIC

Opgrader dine pastaretter…

Vi søger formentligt alle opskriftsinspiration i kogebøger, på nettet og i diverse magasiner. Kender du det med at støde retter som ser skønne ud, men de mangler et pift grøntsager, og kulhydratkalorierne er en kende for voldsom fx i form af pasta, ris osv?
 
Her er et tip til opgradering, hvis du finder en lækker opskrift, der indeholder traditionel pasta. Med denne opskrift har du et smagfuldt bud på en erstatning for traditionel pasta.

Måske du har prøvet almindelig squashpasta? Hvis du ikke har, så finder du opskriften her:

Strimlet spiral squash ala pasta.

Opskriften her kan være en UPGRADED udgave af originalen. Jeg elsker pesto-tvistet med denne opgradering, og så giver olien i pestoen en ekstra mæthed til squashpastaen.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Lækre squash/zucchini-pasta med persillepesto - Sunde grøntsagsspiraler
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 600 gram squash (størrelsen kan variere, men det vil ofte passe med to styk)
Persillepesto med macadamianødder (Alternativt - køb en af god kvalitet)
  • 2 god håndfuld frisk persille
  • 1 fed hvidløg
  • ½ - 1 dl olivenolie
  • 5 macadamianødder
  • 2 tsk parmesanost
  • 1 knivspidser hav- eller stensalt
  • 1 knivspidser friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Grib dit juliennejern, spiralizer, strimmeljern eller lignende. Riv flotte pastalignende strimler af squash og hæld strimlerne i en "blande-skål". Jeg blander altid squash og pesto i en skål, og servere i en anden, for "blande-skålen" bliver smurt godt ind i pesto 🙂
Persillepesto med macadamianødder
  1. Skyl den friske persillen og put persillen med resten af ingredienserne i en din minihakker, blender eller lignende og purér ingredienserne. Start med en ½ dl olivenolie og giv evt. persillepestoen lidt ekstra, hvis den mangler.
  2. Blend ingredienserne sammen i 30-60 sekunder. Konsistensen på pestoen, skal være lidt grødagtig i det, når den er det, er den klar til servering.
  3. Bland en del af pestoen eller hele mængden med squashspastaen og vend det rundt med hånden.
  4. Find serveringsskålen frem og tag squash/zucchini-pastaen med persillepesto og flyt det over i serveringsskålen.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here