Lækre squash/zucchini-pasta med persillepesto – Sunde grøntsagsspiraler

Lækre squash/zucchini-pasta med persillepesto - Sunde grøntsagsspiraler
Lækre squash/zucchini-pasta med persillepesto - Sunde grøntsagsspiraler

Lækre squash/zucchini-pasta

Prøv de lækre og kalorielette squash/zucchini-pasta med persillepesto som alternativ til almindelig pasta. Nemme grøntsagsspiraler der sprudler af sundhed.

Sådan kan du opgradere dine pastaretter…

Vi søger formentligt alle opskriftsinspiration i kogebøger, på nettet og i diverse magasiner. Kender du de livretter som umiddelbart ser skønne ud, men tydeligt mangler et sundt pift grøntsager? Det kan fx være din favorit carbonara eller bolognese pastaret.
 
Her er et genialt tip til en kalorielet og sundhedsmæssig opgradering, når du støder på en lækker opskrift, der indeholder traditionel pasta og alt for lidt eller slet ingen grøntsager. Skift noget eller al den traditionelle pasta ud med smagfuld squash/zucchini-pasta.

Har du prøvet almindelig squashpasta? Hvis ikke, finder du opskriften her:

Strimlet spiral squash ala pasta.

Opskriften her er piftet en smule ekstra op i forhold til originalen. Jeg elsker pesto-tvistet – find selv ud af hvilket udgave du elsker mest.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Lækre squash/zucchini-pasta med persillepesto - Sunde grøntsagsspiraler
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 600 gram squash (størrelsen kan variere, men det vil ofte passe med to styk)
Persillepesto med macadamianødder (Alternativt - køb en færdiglavet pesto)
  • 2 god håndfuld frisk persille
  • 1 fed hvidløg
  • ½ - 1 dl olivenolie
  • 5 macadamianødder
  • 2 tsk parmesanost
  • 1 knivspidser hav- eller stensalt
  • 1 knivspidser friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Grib dit juliennejern, spiralizer, strimmeljern eller lignende. Riv flotte pastalignende strimler af squash og hæld strimlerne i en "blande-skål". Jeg blander altid squash og pesto i en skål, og servere i en anden, for "blande-skålen" bliver smurt godt ind i pesto 🙂
Persillepesto med macadamianødder (Alternativt - køb en færdiglavet pesto)
  1. Skyl den friske persillen og put persillen med resten af ingredienserne i en din minihakker, blender eller lignende og purér ingredienserne. Start med en ½ dl olivenolie og giv evt. persillepestoen lidt ekstra, hvis den mangler.
  2. Blend ingredienserne sammen i 30-60 sekunder. Konsistensen på pestoen, skal være lidt grødagtig i det, når den er det, er den klar til servering.
  3. Bland en del af pestoen eller hele mængden med squashspastaen og vend det rundt med hånden.
  4. Find serveringsskålen frem og tag squash/zucchini-pastaen med persillepesto og flyt det over i serveringsskålen.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

LCHF | PALEO | LOW-CARB | VEGETAR | KETOGENIC

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

SKAB EN KROP OG ET LIV DU ELSKER, mens du nyder processen! START HER

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here