NEM MAD FOR VÆGTTAB, PUSH TRÆNING OG GIVEAWAY

NEM MAD FOR VÆGTTAB

Videoen er fra min “vlogging-periode”, og er et sammenklip fra en dag, hvor vi laver nem mad for vægttab, træner og har en giveaway

Læn dig tilbage og se med, når jeg tager dig med i min PUSH workout, hvor jeg træner bryst, triceps og skuldre og mave, laver noget nemt, sundt og lækkert mad, og udlodder en giveaway til en af mine heldige følgere.

OBS: UDLODNINGEN ER AFSLUTTET.

STORT TILLYKKE TIL…
Karina Carlsen løber afsted med denne GIVEAWAY. Tak til alle for jeres deltagelse!

 

Hvorfor er sund, men også nem mad bedst for vægttab?

Sund mad, der samtidig er nem at tilberede og spise, er ofte bedst til at opnå et holdbart vægttab, fordi det er mere realistisk at opretholde en sund kost, når maden er både velsmagende og nem at tilberede.

Når man ønsker at tabe sig, er det afgørende at opretholde et kalorieunderskud over tid, mens vi spiser en varieret kost med alle de næringsstoffer, som kroppen har brug for.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

I jagten på sundhed, kaster mange sig desværre ud i mad, der er alt for besværligt at købe ind til og tilberede. Besværlige og/eller drastiske ændringer gør det sværere at opretholde motivationen til at fortsætte med en given slankestrategi på lang sigt.

Gør din slankestrategi sund, men også simpel.

SE OGSÅ: JO, DET GØR EN STOR FORSKEL IFT. HOLDBART VÆGTTAB

 

Derfor giver sund mad, der er nemt holdbare resultater

Ved at vælge sund mad, der er nemt at tilberede, kan du undgå frustration og stress på indkøbsturen og i køkkenet, samtidig med at du stadig spiser en sund og nærende kost.

At gøre nye madvaner nemmere hjælper med at reducere risikoen for at falde tilbage til usunde spisevaner eller overspisning.

Sund mad, der er nemt at tilberede og spise, hjælper dig med at skabe en langvarig og holdbar livsstilsændring, der kan give dig de holdbare resultater, du ønsker.

SE OGSÅ: Jo, “sund” mad kan (også) gør dig federe og forhindre vægttab

 

Fordele ved træning af bryst, triceps og skuldre og mave

I videoen, træner jeg af bryst, triceps og skuldre og mave, og det er der flere fordele ved. Det er dog vigtigt at huske på, at træningen er en del af mit samlede træningsprogram, som indeholder træning af alle kroppens muskler.

For at opnå en balanceret styrke og muskelopbygning, er det vigtigt, at du inkludere en varieret træning, der arbejder med alle kroppens forskellige muskelgrupper. Inkludér også gerne lejlighedsvis kardiovaskulær træning (konditræning) og fleksibilitetsøvelser.

Styrkelse af musklerne: Ved at træne disse muskelgrupper kan man styrke og opbygge muskelmasse, hvilket kan have en positiv effekt på ens fysiske form og udseende.

Træning af bryst, triceps og skuldre og mave er godt af flere årsager:

Forbrænding af kalorier: Træning af store (og flere) muskelgrupper, som bryst, triceps, skuldre og mave, forbrænder typisk flere mængde kalorier og hjælper din forbrænding. hvilket hjælper dig med at reducere kropsfedt og forbedre kropskompositionen.

Forbedring af funktionel styrke: Bryst-, triceps- og skuldre- og mavemusklerne spiller en vigtig rolle i mange daglige aktiviteter, såsom at løfte tunge genstande. Ved at træne dem kan man forbedre sin funktionelle styrke og evne til at udføre disse opgaver.

Forbedring af kropsholdning: Træning af bryst-, triceps- og skuldre- og mavemusklerne kan også forbedre din kropsholdning. Husk også i den forbindelse, at træne rygmusklerne, så din generelle træning sikrer dig en fornuftig muskulær balance.

PRØV OGSÅ: MINE OVER 100 GRATIS HJEMMETRÆNINGSØVELSER

 

FÅ STYR PÅ DIN LIVSSTIL

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her