Ostegratineret oksekødsfyldt peberfrugt med broccolifritter og champignon

Ostegratineret oksekødsfyldt peberfrugt med broccolifritter og champignon
Ostegratineret oksekødsfyldt peberfrugt med broccolifritter og champignon

4 Personer

Hands-on tid:  10min – Total tid:  30min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Nem og smagfuld livret på kun 30 minutter…

Hvis du ikke endnu har prøvet oksekødsfyldte peberfrugter, så lov mig at gøre det hurtigst muligt. Kombinationen af ovnbagt peberfrugt, bøfkød og gratineret mozzarellaost, smager så fuglende synger.

Broccolifritterne er stort set altid et hit hos børn som voksne, og de fungerer fortræffeligt som alternativ til fx dampet broccoli. Naturligvis rummer opskriften også smørstegte champignons, hvis smag penetrerer vores varme hjerter med deres blide kærlighed.

Alt i alt leverer denne opskrift mundvandsprovokerende smagsnuancer, der batter!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Ostegratineret oksekødsfyldt peberfrugt med broccolifritter og champignon
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Oksekødsfyldte peberfrugter
  • 600 gram hakket oksefars
  • 1 løg
  • ½ tsk hav- eller stensalt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 100 gram revet mozzarellaost
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
  • 4 store røde peberfrugter
Broccolifritter
  • 1 stort broccoli (500 gram)
  • 50 gram smør
  • Havsalt
  • Friskkværnet sort peber
Smørstegte champignons
  • 500 gram champignons
  • 1 god sjat ekstra jomfru olivenolie eller 50-75 gram smeltet smør
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
Sådan laves de oksekødsfyldte peberfrugter
  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Skræl og snit løget fint og bland det i en skål med hakket oksefars, salt og peber.
  3. Skyl peberfrugterne, halver dem, og fjern stilkene og kernerne.
  4. Beklæd en bageplade med bagepapir og placer de halve peberfrugter på bagepladen.
  5. Fordel den blandede oksefars i de halve peberfrugter og top af med mozzarellaost.
  6. Bag peberfrugterne i 20-25 minutter.
Sådan laves broccolifritterne
  1. Skyl broccolien og skær alle buketterne af. Snit herefter alle buketterne fra stok mod blomsten i tynde slices.
  2. På en bageplade beklædt med bagepapir, blandes broccoliskiverne med olivenolie eller smeltet smør, hvorefter de fordeles jævnt ud på bagepladen.
  3. Bag også broccolifritterne i ovnen i 20-25 minutter.
Sådan laves de smørstegte champignons
  1. Skyl, rens og skær bunden af alle champignonerne. Skær de hele champignons i halve eller kvarte både.
  2. Grib en stor pande og smelt smøret ved høj varme.
  3. Skru ned på middel varme og sauter champignonerne i smøret i 5-10 minutter.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here