OVERHEAD BARBELL TRICEP EXTENSION BENCH

OVERHEAD BARBELL TRICEP EXTENSION

Sådan træner du øvelsen Overhead Barbell Tricep Extension on bench, der primært træner triceps (musklerne på bagsiden af overarmene)

I videoen, viser jeg dig præcis, hvordan du udfører Overhead Barbell Tricep Extension, og herunder finder du desuden en læsevenlig trin-for-trin guide til at udføre øvelsen korrekt.

  1. Start med at sidde med ret ryg på en ret eller let tilbagelænet bænk.
  2. Placer din vægtstang fx EX-bar bag hovedet, med håndfladerne vendende opad.
  3. Hold albuerne en anelse ind mod midten af kroppen, mens du strækker i albuebøjet for at hæve vægtstangen op over hovedet, indtil armene er strakte.
  4. Hold toppositionen et øjeblik, hvorefter du langsomt lader vægtstangen bevæge sig tilbage til startpositionen bag hovedet.
  5. Gentag bevægelsen i det antal repetitioner du ønsker.

Det er vigtigt at holde ryggen flad mod bænken og undgå at bevæge skuldrene. Brug ikke for meget vægt, så du kan fokusere på teknikken og gradvist øge belastningen. Det er også vigtigt at holde albuerne tæt på kroppen, for at isolere triceps musklerne.

PRØV OGSÅ: SÅDAN TRÆNES OVERHEAD BARBELL TRICEP EXTENSION

 

Hvorfor træne Overhead Barbell Tricep Extension?

  1. Styrker triceps musklerne: Overhead Barbell Tricep Extension er en effektiv øvelse til at træne tricep musklerne i arme, som er ansvarlige for at strække armene.
  2. Øger kraft i arme: Øvelsen kan hjælpe med at øge kraften i arme, hvilket kan gavne mange forskellige aktiviteter, der kræver styrke i armene.
  3. Hjælper med vægttab: Træning af triceps musklerne hjælpe dig med at øge mængden af aktiv muskelmassen i arme, så udover styrketræning forbrænder kalorier, opnår du også en øget metabolismen gennem opbygningen af mere aktivt væv.
  4. Forbedrer positur: Triceps musklerne spiller en vigtig rolle i at holde armene i korrekt position, træning af triceps musklerne kan hjælpe med at forbedre positur og balance i armene.

PRØV OGSÅ: SÅDAN TRÆNES DUMBBELL TRICEP KICKBACKS

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her