Pizzamuffins med tomat, ost, skinke, peberfrugt, og pepperoni

Pizzamuffins med tomat, ost, skinke, peberfrugt, og pepperoni
Pizzamuffins med tomat, ost, skinke, peberfrugt, og pepperoni

12 Pizzamuffins

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Nem og lækker favorit…

Her får du opskriften på nogle fantastiske muffins, som mætter fabelagtigt og smager så fuglene synger. Jeg laver næsten altid en ordentig portion, så jeg kan fylde fryseren godt op med overskydende muffins. På den måde har jeg altid et let og mættende måltid klar.

Du kan anvende dine lækre pizzamuffins som både morgenmad, frokost, aftensmad eller mellemmåltider. De er i øvrigt genialt guf til madpakken eller til at have med på farten.

Tip! Første gang jeg lavede pizzamuffins fyldte jeg lidt rigeligt æggedej i hver muffinsform. Jeg opdagede hurtigt, at de hæver en hel del under bagningen, og det er vigtigt at tage højde for det… Åh, Ohh. Æggemassen væltede ud af formene – FLOT KLARET 😉

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Pizzamuffins med tomat, ost, skinke, peberfrugt, og pepperoni
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 12
 
Ingredienser
  • 8 æg
  • 50 gram revet mozzarella eller parmesanost (for paleo)
  • 50 gram pepperoni
  • 100 gram skinke i tern eller strimler
  • 1 peberfrugt
  • 5 små tomater
  • 1 tsk hav- eller stensalt
  • 2 knsp friskkværnet peber
  • 1-2 spsk kokosolie, olivenolie eller smeltet smør til formene
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader almindelig ovn.
  2. Slå æggene ud i en blender- eller piskevenlig skål. Tilføj salt og peber, og pisk eller blend æggene sammen.
  3. Hiv din slip-let belagte muffinsform frem eller dine papir-muffinsforme, hvis du anvender sådan nogle. Smør formene op med kokosolie, olivenolie eller smeltet smør.
  4. Fyld æggemassen i dine forme. OBS. Stop cirka 1,5 cm fra kanten af dine muffinsforme.
  5. Snit pepperoni, peberfrugt og tomater i mindre stykker. Fordel herefter tomat, ost, skinke, pepperoni og peberfrugt ligeligt i alle dine æggefyldte muffinsforme.
  6. Sæt dine pizzamuffins i ovnen, og tilbered dem i cirka 20 minutter, til de er gyldne og lækre.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

4 KOMMENTARER

  1. Hej og tak for lækre opskrifter 🙂
    Jeg tænker lidt på, om ikke det er nemmere at komme fyldet i æggemassen og derefter i formene?
    Mvh Sus

    • Hejsa Sus

      Velbekomme 😀

      Det kan du sagtens gøre. Jeg fordeler fyldet efterfølgende, for at være sikker på, at alt fyldet fordeles nogenlunde ligeligt.

      Ellers kan vi jo ende en muffin som indeholder meget ost og peberfrugt, men næsten ingen skinke og peberfrugt osv…

      En anden lille årsag til at vente med fyldet er, at æggedejen “plumper” ret meget, når det fyldes i formene 😉

      Prøv dig frem 😉 Nu ved du mere om hvorfor jeg gør som jeg gør…

      God fornøjelse

  2. Hejsa
    Endnu en skøn opskrift. Min mand var vild med at han stod for at fordele fyldet. Vi dækkede bunden med æg, og fyldte derefter fyld i. Efterfølgende blev resten af æggene fordelt. De var simpelthen skønne.
    Endnu engang tak for at dele dine skønne opskrifter med os.

Please enter your comment!
Please enter your name here