KOM I FORM OG FÅ HOLDBART VÆGTTAB UDEN AT SVEDE

TAB DIG UDEN AT SVEDE

HVAD? Ja, i videoen får du mine allerbedste tips til at komme i bedre form og opnå holdbart vægttab, når du helst IKKE vil svede…

Jeg har efterhånden mødt en del mennesker, der har modstand på svedige aktiviteter. Enten fordi de ikke bryder sig om at svede eller fordi timingen for aktivitet i hverdagen gør, at de skal i bad, sætte hår osv. flere gange på én dag.

…og “ET GODT OG FLOT LOOK” er jo i sig selv ret krævende for nogle – helt fair!

SE OGSÅ: SÅDAN SKABER OG FASTHOLDER DU NYE AKTIVITETSVANER

 

LIDT ER MEGET BEDRE END INGENTING

Det, er præcis det, jeg i videoen vil udfordre. Glem alt om enten eller tænkning, og find mulighederne i livet. Der findes faktisk en hel del muligheder for at blive sundere, slankere og stærkere – uden at svede (ret meget i hvert fald).

Jeg giver dig nogle helt konkrete tips, tanker og ideer til, hvordan du får en mere aktivitet ind i din hverdag uden at svede. Du gør en forskel – selv hvis du starter i det små.

Dine små indsatser vil til at starte med virke ubetydelige og ligegyldige, men det er fordi du fokuserer på store resultater og slutmål, hvilket ofte bliver en benspænder for succes.

Til at starte med, er det meget bedre, at du fokuserer på at opbygge og fastholde gode trænings-, motions- og aktivitetsvaner. Med tiden kan du gøre dem større og stærkere.

Kun gennem holdbare indsatser, opnår du holdbare resultater. Hurtige resultater har det med at forsvinde igen – hurtigere end vi opnåede dem. Er det, det, du ønsker?

SE OGSÅ: GØR DIT VÆGTTAB (LIDT) NEMMERE, BEGYND PÅ DET HER

 

Skal vi ikke helst have pulsen op og svede før det virker?

At få pulsen og sveden frem kan en helt masse, men hvis dette gøres til succeskriteriet, og du hader at svede, så bliver alternativet ofte, at du gør lige præcis ingenting! …og så er mild, lavintensiv og ikke svedige aktivitet 1000 gange bedre end ingenting!

  • Det er værre at gøre ingenting overhovedet, så gør hellere lidt!
  • Det er meget bedre at gøre lidt fremfor ingenting overhovedet!

SE OGSÅ: JO, LIDT MOTION ER MEGET BEDRE END INGENTING…

 KOM SÅ! Hold fast i et sundhedsfremmende mindset fra i dag af!

FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

[mailmunch-form id="617934"]

 

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her