KOM I FORM OG OPNÅ HOLDBART VÆGTTAB UDEN AT SVEDE

Sådan kommer du i form og taber dig uden at svede

HVAD? Ja, i videoen får du mine allerbedste tips til at komme i bedre form og opnå holdbart vægttab, når du helst IKKE vil svede…

 
Jeg har efterhånden mødt en del mennesker, der har modstand på svedige aktiviteter. Enten fordi de ikke bryder sig om at svede eller fordi timingen for aktivitet i hverdagen gør, at de skal i bad, sætte hår osv. flere gange på én dag.
 
…og “ET GODT OG FLOT LOOK” er jo i sig selv ret krævende for nogle – helt fair!
 

Er løsningen så at lade være med at gøre noget som helst aktivt?

Det, er præcis det, jeg i videoen vil udfordre. Glem alt om enten eller tænkning, og find mulighederne i livet. Der findes faktisk en hel del muligheder for at blive sundere, slankere og stærkere – uden at svede (ret meget i hvert fald).
Jeg giver dig nogle helt konkrete tips, tanker og ideer til, hvordan du får en mere aktivitet ind i din hverdag uden at svede. Du gør en forskel – selv hvis du starter i det små.
Dine små indsatser vil til at starte med virke ubetydelige og ligegyldige, men det er fordi du fokuserer på store resultater og slutmål, hvilket ofte bliver en benspænder for succes.
Til at starte med, er det meget bedre, at du fokuserer på at opbygge og fastholde gode trænings-, motions- og aktivitetsvaner. Med tiden kan du gøre dem større og stærkere.
Kun gennem holdbare indsatser, opnår du holdbare resultater. Hurtige resultater har det med at forsvinde igen – hurtigere end vi opnåede dem. Er det, det, du ønsker?

Skal vi ikke helst have pulsen op og svede før det virker?

At få pulsen og sveden frem kan en helt masse, men hvis dette gøres til succeskriteriet, og du hader at svede, så bliver alternativet ofte, at du gør lige præcis ingenting! …og så er mild, lavintensiv og ikke svedige aktivitet 1000 gange bedre end ingenting!
  • Det er værre at gøre ingenting overhovedet, så gør hellere lidt!
  • Det er meget bedre at gøre lidt fremfor ingenting overhovedet!

SE OGSÅ: JO, LIDT MOTION ER MEGET BEDRE END INGENTING…

 KOM SÅ! Hold fast i et sundhedsfremmende mindset fra i dag af!
 
FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!
 
TAG STYRINGEN I DIT LIV » START I DAG…
  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here