Perfektionisme » Når det bedste bliver det godes (værste) fjende!

Er perfektionisme godt eller skidt?

Når det bedste bliver det godes fjende, og hvorfor DU gør klogt i at blive bevidst om din egen perfektionismes negative bagside

 

Du vil gøre det så godt som overhovedet muligt. Intensionen er super god, men tilgangen er (måske meget) perfektionistisk.

Det giver mening at levere resultater, vi kan stå inde for – helt sikkert!

Men er vi for perfektionistiske og udelukkende går efter ‘det bedste’, risikerer vi at tage glæden ud af processen og / eller dø i processen.

Endvidere vil perfektionisme typisk lede til meget færre ‘bedste’ resultater, end hvis vi fx accepterede, at vores standard for resultater var ‘god nok’.

Jeg påstår ikke at ‘gode nok’ resultater altid er rigtige. Ej heller at perfektionisme er forkert, og der er naturligvis visse brancher og i visse livsområder, hvor perfektionisme og ‘det bedste’ er det eneste, der dur.

Men… for de fleste af os helt almindelige mennesker kan perfektionisme og vores egne forventninger tage overhånd og blive til en helt besættelse, hvor glæde, reelle fremskridt og eller gode resultater kvæles i processen.

 

Vi må gerne fejle. Vi må gerne lære. Vi må gerne udvikle os.

Giv mere slip på din overdrevne perfektionisme. Lær af dine fejl. Juster din slagplan hen ad vejen og prøv igen.

Brug den feedback du får fra dine ‘gode nok’ indsatser til at forbedre dig fremadrettet, mens du skaber resultater og fastholder glæden i processen fremfor at slå dig selv i hovedet med perfektionismens til tider handlingslammende hammer!

Se videoen og bliv klogere på hvornår det bedste bliver det godes (værste) fjende, og hvorfor DU gør klogt i at blive bevidst om din egen perfektionismes negative bagsider.

 

🤗 LEV BEDRE » Få det til at ske! – et skridt ad gangen…

✅ Synes du godt om videoen, så giv den gerne dit “LIKE” – TAK

✅ Abonnér GRATIS på min YouTube for flere tanker, tips og ideer

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here