STYR PÅ DINE MELLEMMÅLTIDER, NÅR VÆGTTAB ER MÅLET

STYR DINE MELLEMMÅLTIDER BEDRE

Lær at styre mellemåltiderne, når du er sulten mellem hovedmåltiderne, for de kan enten hjælpe dig til holdbart vægttab eller spænde ben

Du har formentligt også brug for mellemmåltider af og til? Måske du spiste morgenmad omkring klokken 7:00. Nu er klokken cirka 10:30, og sulten begynder at trænge sig på igen.

Dit næste hovedmåltid er først cirka klokken 12:00, og det føles som en evighed at vente så længe med at spise…

SE OGSÅ: SPÆNDER DIN “LILLE SULT” BEN FOR DIT VÆGTTAB?

 

Skal du spise eller springe over et mellemmåltid?

Der findes ikke ét korrekt facit her, og det er heller ikke sikkert at det er om formiddagen, du oftest oplever sulten trænge sig på. Det kan være, du føler sulten trænge sig på om eftermiddagen eller om aftenen inden sengetid – eller på andre tider i løbet af dagen.

Det er ok at mærke sult frem til næste hovedmåltid. Det er ikke farligt, men det behøver heller ikke være fornuftigt for dig. Nogle har tendens til at spise meget hurtigt og dermed overspise, når sulten bliver for stor, og det er ikke støttende for holdbart vægttab.

I det tilfælde, er det typisk bedre at spise et lille mellemmåltid, inden næste hovedmåltid. Bare lige nok, så ikke det er dine glubske sult, der overtager styringen og madindtaget.

SE OGSÅ: LÆR AT HOLDE STYR PÅ VÆGTEN, MENS DU ER PÅ FARTEN

 

Hvor lidt skal der egentlig til lige nu?

Det er et rigtig godt spørgsmål at stille dig selv oftere. Mange der ønsker vægttab, spiser nemlig typisk for store og for energitætte mellemmåltider.

Måske du lader “Når jeg er sulten, så spiser jeg mig godt mæt”-vanen styre?

Nogle har tendens til at lade denne vane styre, og spiser derfor ret store mellemmåltider. De spiser måske ret meget kl. 10.30, og frokostsulten kl. 12 dukker derfor ikke op. Men frokostpausen holdes jo alligevel, og der plejer de at spise frokost, så det gør de så.

På sådan en dag, bliver resultatet af denne vane til en dobbelt frokost. Dobbelt frokost vil ofte betyde et dobbelt kalorieindtag omkring frokosttid, hvilket ikke hjælper til vægttab.

“Så hvor lidt skal der egentlig til at mætte mig lige nu?” er et godt spørgsmål.

SE OGSÅ: SUND MAD KAN (OGSÅ) FEDE OG FORHINDRE VÆGTTAB 

 

Lær at håndtere din sult mellem måltiderne bedre

I videoen, giver jeg dig nogle gode tips til at håndtere din sult mellem hovedmåltiderne, samt nogle konkrete bud på mellemmåltider.

Jeg håber, du med videoens viden og værktøjer vil føle dig bedre rustet til selvkærligt at tage fornuftig hånd om din sult på bedre vis fremadrettet, samt hjælpe dig til at komme i bedre form og få styr på vægten – én gang for alle!

 

FÅ STYR PÅ DINE MELLEMMÅLTIDER

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her