SÅDAN UNDGÅR OG HÅNDTERER DU IDRÆTS(SKADER)

SÅDAN UNDGÅR OG HÅNDTERER DU IDRÆTSSKADER

Nej, nej, nej… ikke en idrætsskade (igen). Bliv klogere på hvordan du undgår og håndterer idrætsskader både mentalt og fysisk.

Ja, den er god nok… desværre! Vejret var for godt, jeg oplevede sprudlende medvind, motivation og mere energi, så jeg lod mig rive med, og det kostede en idrætsskade, sportsskade, motionsskade – kært barn har mange navne.

I videoen, deler jeg mine bedste tips til at undgå idræts(skader), samt de skarpeste råd til at håndtere idræts(skader) bedst muligt, når de opstår.

Jeg giver dig også gode indspark til, hvordan du håndterer den mentale del af idrætsskader. Idrætsskader kan nemlig nemt spænde ben mentalt, så du nemt gør din situation værre end den er.

Den mentale del af idrætsskader kan nemt blive glemt, overset eller negligeret, og den forseelse kan være en kæmpe fejltagelse.

Du lærer hvordan du kigger fremad, når skaden er sket. Her tager jeg i første udgang punkt afsæt i skadens omfang. Kræver idrætsskaden lægehjælp eller behandling efter “bedst kendte praksis” for idrætsskader jf. RICE principperne.

Kender du ikke RICE principperne, så fortæller jeg, hvad det er i videoen.

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here