
4 Personer
Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
Saftigt, sundt og smagfuldt…
Når jeg laver omelet, fylder jeg altid en rundhåndet portion grøntsager i. Grøntsager kan i de utroligt mange retter bidrage til god fylde og kalorielet mæthed. Det er en fantastisk ide, som vi bør tilstræbe, at gøre en fast del af de fleste måltider.
Hvis der er en ting som har hjulpet mig til at være mæt og glad i et kalorieunderskud (nødvendigt for vægttab), så er er det evnen til at opnå større mæthed per kalorie bl.a. ved at skrue op for mængden af grøntsager i mine måltider.
Vær nysgerrig og eksperimenter med alverdens grøntsager snit, hak, blend, purer, damp, sauter, braiser osv. Begynd at implementere mere mæthed per kalorie i alle dine favoritopskrifter, og hjælp dig selv til kropsvægten, du ønsker.
Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 10-12 æg
- 100 gram bacon i tern
- 1 glas champignon (eller rensede og snittede friske)
- 50 gram frisk skyllet spinat
- 1 lille løg
- 300 gram haricots verts bønner (optøede)
- 1 tsk hørfrø
- 2 spsk mandler, saltede mandler eller anden nøddetopping
- 200 gram frisk skyllet og spinat
- 2 store tomater eller en håndfuld små
- 1 glas udstenede sorte oliven
- 1 spsk mandler, saltede mandler eller anden nøddetopping
- Giv en stor pande høj varme, og steg baconternene sprøde gennem 5-7 minutter.
- Slå æggene ud i en skål. Bland spinat, snittet løg og champignoner i æggemassen.
- Læg den færdigstegte bacon til side på et stykke køkkenrulle, og hæld det meste af baconfedtet fra panden til side i en skål.
- Giv panden middel varme, og tilføj æggemassen til panden. Tilbered omeletten i cirka 8-12 minutter tildækket med et stykke stanniol.
- Skyl og snit spinat, tomat og peberfrugt. Bland salatingredienserne og top af med olien og groft hakkede mandler.
- Tilføj 1 spsk af det gemte baconfedt til en pande, og sauter haricots verts bønner og hørfrø i 3-4 minutter ved høj varme. Server med groft hakkede mandler.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –
KUN 1 PLADS TILBAGE
Stil spørgsmål, få svar og hør mere om Online Coaching.