Slut fred med sultekurene, og opnå et varigt fedttab med bedre madvaner

UPGRADED Low-Carb
UPGRADED Low-Carb

Vær mæt og glad, mens du smider fedtet

Nu skal det være slut med flere udmattende sultekure. Skab i stedet en bedre livsstil med bedre madvaner som mætter dig bedre, mens du formår at være i et kalorieunderskud.

Kalorieunderskud er selvsagt den eneste vej til fedttab. Derfor giver det god mening at skabe, træne og fastholde madvaner der målrettes mod at få så god mæthed per kalorie som muligt. Spis dig derfor gerne mæt i gode proteiner og masser af grøntsager.

Hvordan fungerer et fedttab egentligt?

Uanset hvilken kost vi spiser, så handler fedttab om at vi indtager færre kalorier end vi forbrænder. Der findes altså ingen magisk mad. Det der derimod findes er mad der mætter bedre end andet, og dermed gør det nemmere at være i kolorieunderskud.

Når vi spiser mad der gør det nemmere at være i kalorieunderskud, vil vi også gøre det nemmere for os selv at smide fedtet og opnå andre fordele ved en sundere livstil.

Du kan læse mere om fordelene ved bedre spisevaner her…

Husk al ny begyndelse typisk er svær…

Nye madvaner kræver ekstra energi og fokus i starten. Du skal tænke mere over, hvordan du køber ind, sammensætter dine måltider, tilpasser mængder osv. For at hjælpe dig godt på vej, har jeg delt mere end 400 inspirerende opskrifter med dig på levbedre.dk.

 

Tre-trins raket til bedre spisevaner

1. Begræns dit energiindtag af energitætte madvarer

Den største ændring fra dine nuværende spisevaner, vil sandsynlighvis være, at du skal skrue ned for indtaget af energitætte madvarer. Færdigmad, snacks, slik, kager mm. indeholder mange kalorier per 100 gram og giver dårlig mæthed per kalorie.

2. Spis flest proteiner og grøntsager størstedelen af tiden

Spis dig mæt, glad og energisk i kød, fisk, skaldyr, fjerkræ, æg og gerne bunkevis af grøntsager. Lad proteiner og grøntsager udgøre størstedelen af dine tallerkener, måltider og spisevaner. Nå ja, nyd så resten af livets fristelser i mere begrænsede mængder.

3. Brug kroppen og ikke klokken til at fornemme om du er sulten

Fornem om din sult er reel, eller om det bare er tørst, uro og svære følelser der driver dig til at spise. En vis struktur i dagens hovedmåltider kan være fornuftigt, men lad dig som udgangspunkt ikke styre af klokken, men brug kroppen. Mærk om du reelt er sulten.

Mæthed opleves typisk først efter 10-15 minutter, hvorfor det giver mening at vi nyder vores mad, fremfor at turbospise to hurtige portioner. Den 2. portion ender nemlig ofte med at være overflødig, hvorfor den nemt resulterer i overspisninger.

Det er op til personlig præference om du spiser 1 eller 8 gange om dagen. Det kan dog være nemmere at holde madindaget i balance med 3 hovedmåltider om dagen, som hver i sær bidrager til mæthed i 4-6 timer. Juster mængde og sammensætning derefter.

Konklusion

Der er ikke en madsammensætning der passer optimalt til alle. Nogle oplever at finde mere velvære, mæthed og lykke ved at spise mange kulhydrater og lidt fedt, andre oplever det modsatte.

Det essentielle når du ønsker et fedttab, er at sikre kalorieunderskud, samt at minimere tab af muskelmasse. Vores muskelmasse er med til at holde din hvileforbrænding så høj som mulig, hvorfor tab af muskelmasse skal minimeres.

En godt strategi er derfor, at vælge et moderat kalorieunderskud på ca. 10-20% eller cirka 500 kalorier per dag, samt sørge for at indtage nok proteiner cirka 2 gram per kilo fedtfri kropsvægt.

Det er iøvrigt at anbefale, at du træner dine muskler, når du er i et vægttabsforløb. Dette fortæller din krop, at den gør klogt i at bevare muskelmassen, fremfor at nedbryde den til energi. Vægttabet skal helst stamme fra fedt – IKKE muskelmasse!

Beregn din totale daglige forbrænding(TDEE) på forsiden af LEVBEDRE.DK. Du finder beregneren enten i højre side på din computer eller cirka midtvejs på forsiden, hvis du anvender mobil og tablet. Beregneren giver dig også guidelines til at nå dine mål.

Får du brug for hjælp, så husk det bedste du kan investere i er dig selv!

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

 

Please enter your comment!
Please enter your name here