Dine egne fristende kaloriefælder spænder ben for et holdbart vægttab

Dine egne kaloriefælder spænder ben for dit vægttab

Det vi køber med hjem, det spiser vi. Når vi igen og igen køber lækre fristelser med hjem, så sætter vi urimelige kaloriefælder for os selv.

Ja, på indkøbsturen fredag eftermiddag virker det som en rasende god ide at købe de fristende tilbudsvarer. Denne gang har vi styr på det! BULLSHIT! Når det handler om slik, kage og andre fristelser, kan vi overbevise os selv om en helt masse, for at købe.

 

Tilladelsestankerne og røverhistorierne vælter frem

  • Jeg køber lige en 3-pak chokoladekiks, og nøjes bare med at nyde en enkelt…
  • Næh… 5 romkugler på tilbud! Så nyder jeg bare 1 romkugle og gemmer resten…
  • Fredagsslik på tilbud! Jeg køber en stor pose, spiser en smule og gemmer resten…

Kender vi ikke alle den slags tilladelsestanker og røverhistorier? Nemlig ja! Dem har vi alle sammen i en eller anden grad i forskellige situationer. Det er følelserne og lysten der igen prøver at overtale vores fornuftige del af hjernen.

Tankerne kaldes tilladelsestanker, og selv om intentionerne bag tankerne kan være nok så gode, ender vi desværre ofte med at sætte uimodståelige kaloriefælder op for os selv. Vi ved jo inderst inde godt, at når først fristelserne er tilgængelige, så bliver de spist.

Det er typisk ikke et spørgsmål om vores kaloriefælder klapper, men snarere et spørgsmål om, hvornår vores kaloriefælder klapper. I et svagt øjeblik, hvor vi er nede på viljestyrke, energi og modstandskraft, klapper kaloriefælden, og vi falder i igen.

  • Det vi køber med hjem, det har vi tilgængeligt i skåle, skuffer og skabe.
  • Det vi har tilgængeligt i skåle, skuffer og skabe, det spiser vi før eller siden.

Hav en plan klar til indkøbsturen, så du ikke skal forholde dig til tusinde forskellige ting og træffe beslutninger på indkøbsturen. Vend dig fra at spontankøbe fristelser på tilbud. Du ved jo godt, at du på den måde, sætter urimelige kaloriefælder op for dig selv.

 

Hvordan kommer jeg godt i gang herfra?

Hvis du drømmer om at få bedre styr på vægten, komme i form og opnå holdbart vægttab, så start nu. Gør det til dit mål, at sætte færre kaloriefælder op for dig selv – fra i dag af. Planlæg dine indkøb og indkøbsture, og øv dig i at fastholde planen.

Når du ind i mellem “falder i”, så køb mindst muligt, og drop de “gode” mængdetilbud på fristelser, der skaber kaloriefælder. De “gode” tilbud er typisk gode for købmanden og utroligt dårlige for din vægtmæssige balance.

SE OGSÅ: TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

Det tager tid at ændre vaner. Øv dig gradvist i at nyde i livets fristelser i mindre mængder. Husk at nyde, uden at forbyde. Lad ikke dine tilladelsestanker og selvskabte røverhistorier overbevise dig igen og igen, for dine kaloriefælder spænder ben for vægten.

HELD OG LYKKE

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here