
4 Personer
Hands-on tid: 15min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
Nemt, lækkert og smagfuldt…
Her får du endnu en af mine personlige favoritter som nemt og hurtigt kan laves i en travl hverdag eller når lysten til at lave mad er en by i Rusland.
Tip! De færdigsnittede poser med alverdens forskelligt snittet, skyllet og klargjort grønt må være en af de største genistreger efter lanceringen af det skiveskårne brød 😉
Besværligheden ved at skulle skylle og snitte vores salat- og grøntsagsingredienser kan være borte for ikke mange kroner ekstra. En stor barriere for mange kan med et trylleslag fjernes ved at gribe ud efter butikkernes velasorterede færdigsnittede grøntsager.
WIN – WIN for alle…
Set fra butikkens, samfundets og et helbredsmæssigt perspektiv er dette genialt, fordi alle vinder i “spillet” om den færdigsnittede salat. Butikken tjener lidt mere, og samfundet og den enkelte får gjort det nemmere at leve sundere og bevare et godt helbred.
» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 600 - 800 gram kyllinginderfilet eller kyllingbrystfilet snittet fint
- 1 terning hønsebouillon
- 1-2 knsp chili (kan undlades)
- ½ tsk paprika
- ½ tsk friskkværnet sort peber
- ½ tsk salt
- 10 gram smør eller klaret smør
- 2-3 spsk sesamfrø
- 200 gram frisk spinat
- 200 gram spidskål
- 1 snackpeber
- 1 dl creme fraiche (kan udskiftes med en let yoghurt for færre kalorier)
- 1 dusk frisk eller 1 tsk tørrede krydderurter fx purløg eller basilikum
- 2 spsk citronsaft
- Salt
- Giv en stor pande høj varme, og lad smøret og bouillonterningen smelte sammen.
- Steg kyllingestykkerne ved høj varme 3-4 minutter, mens du jævnligt vender rundt i kyllingen, så stykkerne steges på alle sider. Tilføj krydderier og sesamfrø undervejs i stegningen.
- Læg de stegte kyllingestykker fra på en tallerken eller et fad, og dæk kyllingen til med stanniol/alufolie, mens du laver spinatsalaten.
- Skyl spinaten, spidskålen og peberfrugten.
- Snit spidskål og peberfrugten fint på et mandolinjern eller med en skarp kniv. Bland herefter alle salatingredienserne sammen og anret dem som bund på tallerkenerne.
- Skyl og snit de friske krydderurter.
- Bland alle ingredienserne til dressingen i en skål, smag til med salt.
- Top spinatsalaten af med spicy sesam-kylling, og forkæl livretten med urtedressingen.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –
KUN 1 PLADS TILBAGE
Stil spørgsmål, få svar og hør mere om Online Coaching.