Spicy sesam-kylling på bund af spinatsalat med hjemmerørt urtedressing

Spicy sesam-kylling på bund af spinatsalat med hjemmerørt urtedressing
Spicy sesam-kylling på bund af spinatsalat med hjemmerørt urtedressing

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Nemt, lækkert og smagfuldt…

Her får du endnu en af mine personlige favoritter som nemt og hurtigt kan laves i en travl hverdag eller når lysten til at lave mad er en by i Rusland.

Tip! De færdigsnittede poser med alverdens forskelligt snittet, skyllet og klargjort grønt må være en af de største genistreger efter lanceringen af det skiveskårne brød 😉

Besværligheden ved at skulle skylle og snitte vores salat- og grøntsagsingredienser kan være borte for ikke mange kroner ekstra. En stor barriere for mange kan med et trylleslag fjernes ved at gribe ud efter butikkernes velasorterede færdigsnittede grøntsager.

WIN – WIN for alle…

Set fra butikkens, samfundets og et helbredsmæssigt perspektiv er dette genialt, fordi alle vinder i “spillet” om den færdigsnittede salat. Butikken tjener lidt mere, og samfundet og den enkelte får gjort det nemmere at leve sundere og bevare et godt helbred.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spicy sesam-kylling på bund af spinatsalat med hjemmerørt urtedressing
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Den saftige kylling med sesam
  • 600 - 800 gram kyllinginderfilet eller kyllingbrystfilet snittet fint
  • 1 terning hønsebouillon
  • 1-2 knsp chili (kan undlades)
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • ½ tsk salt
  • 10 gram smør eller klaret smør
  • 2-3 spsk sesamfrø
Spinatsalaten
  • 200 gram frisk spinat
  • 200 gram spidskål
  • 1 snackpeber
Urtedressing (hvis ikke du køber en færdiglavet)
  • 1 dl creme fraiche (kan udskiftes med en let yoghurt for færre kalorier)
  • 1 dusk frisk eller 1 tsk tørrede krydderurter fx purløg eller basilikum
  • 2 spsk citronsaft
  • Salt
Tilberedning
Sådan laver du spicy kylling med sesam
  1. Giv en stor pande høj varme, og lad smøret og bouillonterningen smelte sammen.
  2. Steg kyllingestykkerne ved høj varme 3-4 minutter, mens du jævnligt vender rundt i kyllingen, så stykkerne steges på alle sider. Tilføj krydderier og sesamfrø undervejs i stegningen.
  3. Læg de stegte kyllingestykker fra på en tallerken eller et fad, og dæk kyllingen til med stanniol/alufolie, mens du laver spinatsalaten.
Sådan laver du spinatsalaten
  1. Skyl spinaten, spidskålen og peberfrugten.
  2. Snit spidskål og peberfrugten fint på et mandolinjern eller med en skarp kniv. Bland herefter alle salatingredienserne sammen og anret dem som bund på tallerkenerne.
Sådan laver du urtedressingen
  1. Skyl og snit de friske krydderurter.
  2. Bland alle ingredienserne til dressingen i en skål, smag til med salt.
  3. Top spinatsalaten af med spicy sesam-kylling, og forkæl livretten med urtedressingen.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here