Sprød ovnbagt knoldsellerirulle med friske forårsløg og persille

Sprød ovnbagt knoldsellerirulle med friske forårsløg og persille
Sprød ovnbagt knoldsellerirulle med friske forårsløg og persille

Prøv en sprød ovnbagt knoldsellerirulle…

Sprød ovnbagt knoldsellerirulle med friske forårsløg og persille, er et lækkert, alsidigt og smagfuldt tilbehør til livretter og gæstemad

Ligesom mange andre grøntsager, kan knoldselleri indgå i et utal af måltider. Ligeledes kan knoldselleri serveres på mange forskellige, spændende og ret alternative måder, som giver vidt forskellige smagsoplevelser.

TIP! Ofte vil variation i hvordan du serverer dine grøntsager, kunne få selv kræsne voksne og børn, til at spise af dine sunde herligheder. Tricket er hele tiden at eksperimentere med dine råvarer i køkkenet, så du får afsøgt hvad der giver dig de mest smagfulde resultater.

Skal du på farten? Så prøv en knoldselleri-(Durum / Tortilla / Burrito / fyldt pandekage)

Smør fx en lækker flødeost på en bagt, og efterfølgende afkølet knoldselleriplade, fyld den med kylling, kebab eller skinke, og en lækker blandet salat. Voila! – Så har du et eminent og yderst velsmagende måltid med dig på farten.

PRØV OGSÅ: Rødspætter med rød pesto, sauterede bønner og knoldsellerirulle

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Sprød ovnbagt knoldsellerirulle med friske forårsløg, persille og havsalt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • ½ knoldselleri
  • 2 æg
  • 1 forårsløg
  • 1 lille dusk persille
  • 1 tsk havsalt eller almindelig salt
Sådan gør du:
  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  2. Skær skrællen af knoldselleriet og riv det på mellemste rivejern i en foodprocessor.
  3. I en skål blandes den revne knoldselleri med æg, finsnittet forårsløg, persille og salt.
  4. Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel skålens indhold på bagepladen i en tykkelse på cirka 1 cm.
  5. Sæt bagepladen i ovnen og bag knoldselleripladen i cirka 20 minutter.
  6. Tag bagepladen ud, og vend den nu sammenhængende knoldselleriplade om. Rul forsigtigt knoldselleripladen og server den sprøde knoldsellerirulle som tilbehør til dit måltid.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

LCHF | PALEO | LOW-CARB

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

8 KOMMENTARER

  1. Har lige lavet en variant af din ret. Selve selleribunden er fuldstændig som din, men i stedet for at rulle den, har jeg kommet lidt revet ost på halvdelen (på den lange led), så 2 skiver peberskinke, lidt Philadelphia med krydderi og til sidst lidt revet ost igen. Så foldes den halvdel uden skinke ind over. Så et par minutter i ovnen igen. Mums.

    • Hejsa Dorte,

      Hvor lyder det super lækkert 😉 Tak fordi du deler din variant med mig og alle andre besøgende.

      Den vil jeg helt sikkert prøve snarest.

      Ha’ en fortsat skøn dag 😉
      /Johnny Christensen

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her