Sprød ovnbagt knoldsellerirulle med forårsløg, frisk persille og havsalt

Sprød ovnbagt knoldsellerirulle med forårsløg, frisk persille og havsalt
Sprød ovnbagt knoldsellerirulle med forårsløg, frisk persille og havsalt

2 Personer

Hands-on tid:  10min – Total tid:  20min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Sprødt og smagfuldt tilbehør…

Ligesom mange andre grøntsager, kan knoldselleri indgå i et utal af måltider. Ligeledes kan knoldselleri serveres på mange forskellige, spændende og ret alternative måder, som giver vidt forskellige smagsoplevelser.

TIP! Ofte vil variation i hvordan du serverer dine grøntsager, kunne få selv kræsne voksne og børn, til at spise af dine sunde herligheder. Tricket er hele tiden at eksperimentere med dine råvarer i køkkenet, så du får afsøgt hvad der giver dig de mest smagfulde resultater.

Skal du på farten? Så prøv en knoldselleri-(Durum / Tortilla / Burrito / fyldt pandekage)

Smør fx en lækker flødeost på en bagt, og efterfølgende afkølet knoldselleriplade, fyld den med kylling, kebab eller skinke, og en lækker blandet salat. Voila! – Så har du et eminent og yderst velsmagende måltid med dig på farten.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprød ovnbagt knoldsellerirulle med forårsløg, frisk persille og havsalt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
  • ½ knoldselleri
  • 2 æg
  • 1 forårsløg
  • 1 lille dusk persille
  • 1 tsk havsalt
Tilberedning
  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  2. Skær skrællen af knoldselleriet og riv det på mellemste rivejern i en foodprocessor.
  3. I en skål blandes den revne knoldselleri med æg, finsnittet forårsløg, persille og havsalt.
  4. Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel skålens indhold på bagepladen i en tykkelse på cirka 1 cm.
  5. Sæt bagepladen i ovnen og bag knoldselleripladen i cirka 20 minutter.
  6. Tag bagepladen ud, og vend den nu sammenhængende knoldselleriplade om. Rul forsigtigt knoldselleripladen og server den sprøde knoldsellerirulle som tilbehør til dit måltid.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

8 KOMMENTARER

  1. Har lige lavet en variant af din ret. Selve selleribunden er fuldstændig som din, men i stedet for at rulle den, har jeg kommet lidt revet ost på halvdelen (på den lange led), så 2 skiver peberskinke, lidt Philadelphia med krydderi og til sidst lidt revet ost igen. Så foldes den halvdel uden skinke ind over. Så et par minutter i ovnen igen. Mums.

    • Hejsa Dorte,

      Hvor lyder det super lækkert 😉 Tak fordi du deler din variant med mig og alle andre besøgende.

      Den vil jeg helt sikkert prøve snarest.

      Ha’ en fortsat skøn dag 😉
      /Johnny Christensen

Please enter your comment!
Please enter your name here