Ovnbagte knoldselleri-basilikumsrøsti » Sund tilbehørsopskrift

Ovnbagte knoldselleri-basilikumsrøsti » Sund tilbehørsopskrift
Ovnbagte knoldselleri-basilikumsrøsti » Sund tilbehørsopskrift

Lækre knoldselleri-basilikumsrøsti

Prøv min lækre tilbehørsopskrift på sprøde ovnbagte knoldselleri-basilikumsrøsti » Nyd dit grøntsagstilbehør på en spændende måde

De sprøde herligheder egner sig utroligt godt som tilbehør i mange sammensætninger, og udgør en flot anretning som tilbehøret til fx gæstemad-, weekend- og hyggemad.

Forbered fx dine knoldselleri-basilikumrøsti i god tid, inden gæsterne kommer, så du får frigivet tid og overskud til at tage dig af gæsterne.

SE OGSÅ: Farserede porrer med sprøde knoldsellerirösti og kogte porrer

Husk blot at tænde for ovnen cirka 30 minutter, før du ønsker at servere de små, lækre og sprøde knoldselleri-basilikumsrøsti – Voila, så kan du og gæsterne ellers nyde maden.

SE OGSÅ: Saftige kyllingefrikadeller med knoldsellerirösti og pesto-squash

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Ovnbagte knoldselleri-basilikumsrøsti » Sund tilbehørsopskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1 knoldselleri
  • 3 æg
  • ½ potte frisk basilikum eller tilsvarende i tørret
  • 1,5 tsk salt
  • 1 tsk Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Tag en skarp kniv og fjern skrællen på knoldsellerien. Skær knoldsellerien i mindre stykker, så det kan gå i din foodprocessor.
  3. Riv knoldselleristykkerne i din foodprocessor. Vælg et størrelse mellem eller lille rivejern. Knoldselleristykkerne kan alternativt rives i hånden på et almindeligt rivejern.
  4. Bland knoldsellerien, æg, hakket frisk basilikum, salt og peber.
  5. Grib en passende håndfuld at knoldselleriblandingen, pres væden godt ud, og tryk mængden igennem en ringform(cirka 5-7 cm) og ned på en bradepande.
  6. Gentag processen indtil du har lavet cirka 16 flotte runde knoldselleri-basilikumsrøsti på en bageplade.
  7. Bag dine knoldselleri-basilikumsrøsti i ovnen, i cirka 10 minutter, hvorefter røstiene vendes og bages i yderligere 10 minutter til de er godt sprøde og gyldne.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

LCHF | PALEO | LOW-CARB

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her