
Lækre knoldselleri-basilikumsrøsti
Prøv min lækre tilbehørsopskrift på sprøde ovnbagte knoldselleri-basilikumsrøsti » Nyd dit grøntsagstilbehør på en spændende måde
De sprøde herligheder egner sig utroligt godt som tilbehør i mange sammensætninger, og udgør en flot anretning som tilbehøret til fx gæstemad-, weekend- og hyggemad.
Forbered fx dine knoldselleri-basilikumrøsti i god tid, inden gæsterne kommer, så du får frigivet tid og overskud til at tage dig af gæsterne.
SE OGSÅ: Farserede porrer med sprøde knoldsellerirösti og kogte porrer
Husk blot at tænde for ovnen cirka 30 minutter, før du ønsker at servere de små, lækre og sprøde knoldselleri-basilikumsrøsti – Voila, så kan du og gæsterne ellers nyde maden.
SE OGSÅ: Saftige kyllingefrikadeller med knoldsellerirösti og pesto-squash
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 1 knoldselleri
 - 3 æg
 - ½ potte frisk basilikum eller tilsvarende i tørret
 - 1,5 tsk salt
 - 1 tsk Friskkværnet sort peber
 
- Tænd ovnen på 200 grader.
 - Tag en skarp kniv og fjern skrællen på knoldsellerien. Skær knoldsellerien i mindre stykker, så det kan gå i din foodprocessor.
 - Riv knoldselleristykkerne i din foodprocessor. Vælg et størrelse mellem eller lille rivejern. Knoldselleristykkerne kan alternativt rives i hånden på et almindeligt rivejern.
 - Bland knoldsellerien, æg, hakket frisk basilikum, salt og peber.
 - Grib en passende håndfuld at knoldselleriblandingen, pres væden godt ud, og tryk mængden igennem en ringform(cirka 5-7 cm) og ned på en bradepande.
 - Gentag processen indtil du har lavet cirka 16 flotte runde knoldselleri-basilikumsrøsti på en bageplade.
 - Bag dine knoldselleri-basilikumsrøsti i ovnen, i cirka 10 minutter, hvorefter røstiene vendes og bages i yderligere 10 minutter til de er godt sprøde og gyldne.
 
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet
LCHF | PALEO | LOW-CARB
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –
 

