VÆR REALISTISKE OG BRUG MOTIVATION SOM EN BONUS

BRUG MOTIVATION SOM EN BONUS

Ambitioner er godt, men husk at være realistisk i dine forventninger til dig selv, og brug din motivation som ekstra bonus brændstof

For mange bliver ambitionerne (lidt) for store, når egne forventninger afstemmes i forhold til virkelighedens verden og ønsket om hurtige resultater. Jeg omtaler ofte den indledende fase af en forandring som en motivationsrus.

Når motivationens rus suser rundt i vores krop og hjerne, kan vi erobre verden med den ene hånd bundet på ryggen!

SE OGSÅ: IKKE MOTIVERET? SÅ SKAB MOTIVATION GENNEM HANDLING

Men de store ambitioner og krævende forventninger, ender ofte som kontraproduktive benspændere for dig, dine mål ønsker og drømme i livet. Når hverdagen rammer kan vi ofte ikke leve op til vores (for høje) forventninger.

SE OGSÅ: SKAB 1% FORBEDRINGER OG FÅ HOLDBARE RESULTATER

Vær ambitiøs, men realistisk og ikke mindst vedholdende!

 

Realistiske forventninger er ofte afgørende

At sætte mål og indsatser er en vigtig del af at skabe fremskridt og opnå succes i livet. Men det er vigtigt at du har realistiske forventninger i forhold til de mål og indsatser, du sætter.

Hvis du laver urealistiske forventninger kan det nemt føre til skuffelse, stress og en følelse af fiasko, selv når du har gjort dit bedste.

SE OGSÅ: HAV EN PLAN B? LAV “HVIS, SÅ” PLANER TIL INTENTIONERNE

Først og fremmest er det vigtigt at huske på, at enhver indsat og ethvert mål vil tage tid og kræve en betydelig indsats. At opnå succes på kort tid er sjældent realistisk, og derfor er en god portion tålmodighed og vedholdenhed også afgørende.

Det er bedre at sætte realistiske mål og viderebygge dem, efterhånden som du når dem, fremfor at starte urealistisk og fejle.

At have realistiske forventninger til ens mål og indsatser er ofte afgørende for at opnå succes og undgå skuffelse og stress.

Ved at tage sig tid til at evaluere ens mål og forventninger og justere dem efter behov, kan du opnå succes og opbygge selvtillid og motivation til at fortsætte fremad.

SE OGSÅ: DINE BEGRÆNSENDE OVERBEVISNINGER “FÆNGSLER” DIG

Jeg håber, du vil lade dig inspirere til at gøre livet bedre

FÅ STYR PÅ DINE FORVENTNINGER

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her