IKKE MOTIVERET? SÅ SKAB MOTIVATION GENNEM HANDLING

ER DU IKKE MOTIVERET?

Måske du som mange sidder og venter på motivationen dukker op? Vent ikke på motivationen, skab den selv gennem din handlekraft

Vi kan faktisk selv gøre en hel del for at tiltrække motivation, fremfor bare at vente på motivationen dukker op af sig selv.

Du sidder måske med et fastlåst mindset, hvor i du antager at: INSPIRATION leder til MOTIVATION, der så leder til HANDLING, men sådan behøver flowet ikke se ud.

SE OGSÅ: HACK DIG TIL BEDRE VANER MED “TEMPTATION BUNDELING”

I stedet kan du anskue flowet som en slags uendelig cirkel, hvor handling også kan skabe inspiration og motivation, som så igen kan skabe mere handling osv.

 

Lad mig uddybe pointen yderligere

Motivation er en vigtig faktor i vores liv, da den kan hjælpe os med at nå vores mål og opnå vores drømme. Mange mennesker tror dog, at motivation er en ting, man enten har eller ikke har, og at man bare skal vente på, at den kommer af sig selv.

Men faktisk er dette ikke sandt. Vi kan nemlig skabe motivation gennem handling, og på den måde få mere ud af livet livet.

SE OGSÅ: HACK DIN MOTIVATION OG SKAB POSITIVE FORANDRINGER

Det er en almindelig misforståelse, at motivation er en følelse, man har eller ikke har. Men i virkeligheden er motivation oftest en kombination af handling og følelse. Hvis vi først begynder at handle, så vil motivationen typisk følge med ret hurtigt.

I stedet for at sidde og vente på, at motivationen kommer, så tag handling. Lad dine handlinger skabe motivation og inspiration til mere.

SE OGSÅ: 3 EFFEKTIVE TIPS TIL MERE MOTIVATION, DU SKAL KENDE

Når vi tager handling, bliver vi mere engagerede i vores opgaver, og dette kan hjælpe med at øge vores motivation. Vi får en følelse af at have opnået noget, og dette kan hjælpe med at forstærke vores ønske om at fortsætte med at opnå mere.

Det bliver en selvopfyldende profeti, når du skrider til handling, føler du dig mere motiveret, og når du er mere motiveret, handler mere.

SE OGSÅ: 5 HACKS » FASTHOLD DIN MOTIVATION OG FÅ RESULTATER

 

Få helt styr på dit hvorfor i forandringen

Det er også vigtigt at huske, at vi ikke altid vil føle os motiverede. Der vil være tidspunkter, hvor vi føler os trætte og utilstrækkelige, men dette er ikke en grund til at opgive vores mål.

I stedet bør vi tænke på, hvorfor vi ønsker at opnå vores mål, og hvad det vil betyde for os, når vi har nået dem. Du skal have helt styr på meningen bag dine handling, indsatser og anstrengelser. Vær skarp på dit HVORFOR.

He who has a strong enough why can bear almost any how. – Friedrich Nietzsche”

Oversat: Den som har et stærkt HVORFOR, vil klare næsten ethvert HVORDAN.

SE OGSÅ: HAR DU TÆNK OVER DIT “HVORFOR” I FORANDRINGEN?

Få helt styr på dit HVORFOR, skab motiverende omgivelser for fremdrift, skrid til handling, så du tager styringen i dit eget liv, opnår flere af dine mål og får mere succes.

SE OGSÅ: Sådan undgår du overspringshandlinger og fastholder din motivation!

Jeg håber, du vil lade dig inspirere til at gøre livet bedre.

FÅ STYR PÅ DIN MOTIVATION

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her