4 Simple men effektive strategier til at sikre dig den bedste start på dagen

4 Simple men effektive strategier til at sikre dig den bedste start på dagen
4 Simple men effektive strategier til at sikre dig den bedste start på dagen

En god start på dagen, er ret afgørende for, hvordan resten af din dag vil forløbe. Den rette strategi vil ikke kun sikre dig de mest fantastiske morgener, den vil med sikkerhed også have en enormt positiv effekt på din performance, lykke og glæde.

Genkender du nogle af dine morgener som følgende…

Du har snoozet flere gange, inden du til sidst kommer på benene. Tidsplanen er presset, og du formår at finde og påpege små “fejl” hos både børnene og din bedre halvdel. Du kvæler en stor sukkerfyldt café latte, og en portion cornflakes, inden du smutter ud af døren.

Sådan en start på dagen påvirker dig selv og folk omkring dig utroligt negativt. Tag styringen nu, så du undgår det forkerte ben kommer først ud af sengen. Lær at starte dagen på en fantastisk måde, og oplev hvor meget skønnere det føles! 

Design din drømmestart på dagen – Sådan gør du…

 

1) En god start på dagen starter aftenen før

Mange succesfulde mennesker har en klar plan over morgendagens vigtigste opgaver og mål allerede aftenen forinden.

Sørg for at have en rimelig klar agenda over hvad der skal handles på og håndteres, allerede inden du slår øjnene op. Det er en fantastisk måde at give sindet ro til natten og yderst befordrende for din produktivitet den efterfølgende dag.

 

2) Gå i seng omkring klokken 22 og optimer din søvn

Der er gode grunde til ikke at være en natteravn. Allerede omkring klokken 22 indledes de natlige restitutionsprocesser for din krop og din hjerne. Fysisk restitution forløber primært fra kl 22-02. Mental restitution af hjerne og sind forløber primært herefter fra kl 02-06.

Optimer din søvnkvalitet og skab de absolut bedste forudsætninger for at vågne frisk og veludhvilet hver eneste morgen. I artiklen her får du De 35 bedste tips, tricks og genveje til at optimere kvaliteten af din nattesøvn. Optimering af din søvn er en gave til dig selv.

 

3) Hav fokus på din væske- og energibalance fra dagens start

Man siger jo, at “Uden mad og drikke duer helten ikke”, og det er der noget om. Det er vitalt, at du allerede fra dagens start har fokus på, hvordan du kan optimere energibalancen. Har du ingen energi, får du ingen god performance ud af dagen.

Tænk lige over det… Efter 6-8 timers skønhedssøvn trænger kroppen i den grad til at få genoprettet sin væskebalance. Drik derfor i omegnen af 0,5 – 1 liter væske indenfor de første par timer efter du er stået op – hver eneste morgen.

Morgenmad er dagens vigtigste måltid, eller er det nu helt sandt?

Lad os smide kortene på bordet. Morgenmad er ikke dagens vigtigste måltid – for alle. Morgenmad er blot et af dagens måltider, og du behøver ikke spise morgenmad, hvis ikke du er sulten. Nogle mennesker trives bedst med at spise morgenmad, andre gør ikke.

Du bør mærke efter, hvad du trives bedst med. Ligeledes er det forskelligt, hvilken type morgenmad vi fungerer bedst med. Personligt trives jeg bedst, ved at spise et proteinfyldt morgenmåltid med moderat fedt, og uden ret mange kulhydrater.

For at bibeholde et optimalt energiniveau dagen lang, kan det være en fordel at spise protein med hvert måltid, da det giver godt mæthed, samt undlade for mange hurtige kulhydrater, da de mætter dårligt per kalorie og kan forstyrre din oplevede energibalance.

En tommelfingeregel er iøvrigt at spise når du er sulten, og stoppe når du er 80% mæt.

 

4) Planlæg “The Holy Hour” – 60 min hver morgen, dedikeret til dig selv

Kom ud af fjerene i god tid, så du kan prioritere “The Holy Hour”. Sørg for at have minimum 60 minutter til dig selv hver morgen til selvudvikling, hvor du kan læse, planlægge, lære nyt, meditere, motionere og visualisere om alle dine mål, drømme og ønsker her i livet.

Til at starte med kan det være, du hellere vil blive under dynen, men der vil ikke gå længe, før du nyder godt af den ekstra tid investeret i dig selv, dine projekter og dit liv.

Langt størstedelen af det UPGRADED.DK er i dag, har jeg skabt i de tidlige morgentimer. Jeg kunne have valgt at snuppe en time mere under dynen som de fleste andre. Jeg vælger istedet at slippe kreativiteten løs og skabe noget, lære noget og inspirere og motivere dig 🙂

Vær ikke som alle andre… Gør en forskel

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here