
Har du prøvet mine baconsvøbte kødruller?
Nyd gudespise for madelskere med opskriften på baconsvøbte kødruller med pesto, hakkede oliven og fetaost » Fantastisk kødopskrift
Her får du en gæstevenlig madopskrift, der flår i mundvandet. Hele opskriften frem til stegningen, kan nemt forberedes i god tid, inden gæsterne ankommer. På den måde skal du blot stege kødrullerne sprøde på en pande tyve minutter inden spisetid– Volia!
Tilbehør: Sidst jeg lavede opskriften, sammensatte jeg en sprød blandet salat og en hjemmerørt dressing. Lad dig fx inspirere af nedenstående favoritopskrifter:
- Farverig blandet salat med fetaost og knasende knækbrødscrunch
- Lun smørsauteret bønnesalat med champignoner og sesamfrø
- Broccoli-spidskålssalat med grønkål, tomater, mandler og parmesanost
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
Baconsvøbte kødruller med pesto, hakkede oliven og fetaost
Forfatter: Johnny Christensen
Hands-on tid:
Tilberedningstid:
Total tid:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
- 800 gram hakket oksekød
- 200 gram bacon i skiver
- 1 håndfuld (50-75 gram) oliven uden sten (kan udelades)
- 50 gram fetaost i tern
- 6 spsk grøn eller rød pesto
- 1 løg
- 1 tsk paprika
- 1 tsk salt
- 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
- I en skål blandes hakket oksekød med finsnittet løg, halvdelen af de grofthakkede oliven, halvdelen af fetaosten, salt, peber og paprika.
- Tag to cirka 30 centimeter lange stykker stanniol og læg dem på bordet. Fordel oksefars-blandingen i to, og læg en portion på hver af stanniolstykkerne.
- Pres herefter to flade firkanter af oksefarsen med en tykkelse på cirka 1 centimeters tykkelse.
- Smør hver af fladerne med et lag pesto, og fordel herpå resten af de hakkede oliven og fetaosten.
- Brug stanniolen som hjælp til at rulle farsen-firkanterne til runde fastpressede kødruller.
- Svøb herefter de to oksefarsruller med cirka i 6-8 skiver bacon per kødrulle.
- Giv en stor pande middel varme, og steg kødrullerne sprøde hele vejen rundt gennem cirka 20-25 minutter. Benyt gerne et stegetermometer, og sigt mod en centertemperatur på cirka 70 grader.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC
– Bon appétit –