Baconsvøbte kødruller med pesto, hakkede oliven og cremet fetaost

Baconsvøbte kødruller med pesto, hakkede oliven og cremet fetaost
Baconsvøbte kødruller med pesto, hakkede oliven og cremet fetaost

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Gudespise for madelskere…

Her får du en gæstevenlig opskrift der flår i mundvandet. Hele opskriften frem til stegningen, kan nemt forberedes i god tid, inden gæsterne ankommer. På den måde skal du blot tyve minutter inden spisetid, stege kødrullerne sprøde på en pande – Volia! 

Tilbehør: Sidst jeg lavede opskriften, sammensatte jeg en sprød blandet salat og en hjemmerørt dressing.

Prøv fx en af følgende tre skønne salater:

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Baconsvøbte kødruller med pesto, hakkede oliven og cremet fetaost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 800 gram hakket oksekød
  • 200 gram bacon i skiver
  • 1 håndfuld (50-75 gram) oliven uden sten
  • 75 gram fetaost i tern
  • 6 spsk grøn eller rød pesto
  • 1 løg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hav- eller stensalt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. I en skål blandes hakket oksekød med finsnittet løg, halvdelen af de grofthakkede oliven, halvdelen af fetaosten, salt, peber og paprika.
  2. Tag to cirka 30 centimeter lange stykker stanniol og læg dem på bordet. Fordel oksefars-blandingen i to, og læg en portion på hver af stanniolstykkerne.
  3. Pres herefter to flade firkanter af oksefarsen med en tykkelse på cirka 1 centimeters tykkelse.
  4. Smør hver af fladerne med et lag pesto, og fordel herpå resten af de hakkede oliven og fetaosten.
  5. Brug stanniolen som hjælp til at rulle farsen-firkanterne til runde fastpressede kødruller.
  6. Svøb herefter de to oksefarsruller med cirka i 6-8 skiver bacon per kødrulle.
  7. Giv en stor pande middel varme, og steg kødrullerne sprøde hele vejen rundt gennem cirka 20-25 minutter. Benyt gerne et stegetermometer, og sigt mod en centertemperatur på cirka 70 grader.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here