Baconsvøbte kødruller med pesto, hakkede oliven og fetaost

Baconsvøbte kødruller med pesto, hakkede oliven og fetaost
Baconsvøbte kødruller med pesto, hakkede oliven og fetaost

Har du prøvet mine baconsvøbte kødruller?

Nyd gudespise for madelskere med opskriften på baconsvøbte kødruller med pesto, hakkede oliven og fetaost » Fantastisk kødopskrift

Her får du en gæstevenlig madopskrift, der flår i mundvandet. Hele opskriften frem til stegningen, kan nemt forberedes i god tid, inden gæsterne ankommer. På den måde skal du blot stege kødrullerne sprøde på en pande tyve minutter inden spisetid– Volia! 

Tilbehør: Sidst jeg lavede opskriften, sammensatte jeg en sprød blandet salat og en hjemmerørt dressing. Lad dig fx inspirere af nedenstående favoritopskrifter:

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Baconsvøbte kødruller med pesto, hakkede oliven og fetaost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 800 gram hakket oksekød
  • 200 gram bacon i skiver
  • 1 håndfuld (50-75 gram) oliven uden sten (kan udelades)
  • 50 gram fetaost i tern
  • 6 spsk grøn eller rød pesto
  • 1 løg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. I en skål blandes hakket oksekød med finsnittet løg, halvdelen af de grofthakkede oliven, halvdelen af fetaosten, salt, peber og paprika.
  2. Tag to cirka 30 centimeter lange stykker stanniol og læg dem på bordet. Fordel oksefars-blandingen i to, og læg en portion på hver af stanniolstykkerne.
  3. Pres herefter to flade firkanter af oksefarsen med en tykkelse på cirka 1 centimeters tykkelse.
  4. Smør hver af fladerne med et lag pesto, og fordel herpå resten af de hakkede oliven og fetaosten.
  5. Brug stanniolen som hjælp til at rulle farsen-firkanterne til runde fastpressede kødruller.
  6. Svøb herefter de to oksefarsruller med cirka i 6-8 skiver bacon per kødrulle.
  7. Giv en stor pande middel varme, og steg kødrullerne sprøde hele vejen rundt gennem cirka 20-25 minutter. Benyt gerne et stegetermometer, og sigt mod en centertemperatur på cirka 70 grader.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here