Brunch – Scramble eggs, bacon, pølser, champignons, ost, nødder og grønt

Brunch - Scramble eggs, bacon, pølser, campignons, ost, nødder og grønt
Brunch - Scramble eggs, bacon, pølser, campignons, ost, nødder og grønt

2 Personer

Hands-on:  20min – Total tid:  20min
LCHF | PALEO | LOW-CARB | KETOGENIC

Weekend selvforkælelse…

Hvis der virkeligt skal sættes to fede streger under et måltid jeg elsker, så er det brunch med scramble eggs, bacon, pølser, champignons, ost, nødder, grønt osv.

Der hersker ingen tvivl, om at min svigermor, har fundet ud af at vejen til svigersønnens hjerte, går gennem hans mave 😉 ha ha…

Min svigermor laver den mest fantastiske brunch, hvor der er rig mulighed for at forkæle sine smagsløg til fulde – tusinde tak svigermor 😉

Her finder du opskriften på de knasende sprøde Low-Carb knækbrød.  Knækbrødene kan man jo så toppe af med fx en cremet brie eller noget andet lækkert.

 

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Brunch - Scramble eggs, bacon, pølser, champignons, ost, nødder og grønt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 6 krydder- eller brunchpølser
  • 6 æg
  • 1 pakke bacon
  • 6 stk store champignons
  • 10 cm agurk
  • 4 stk tomater
  • 1 håndfuld pekannødder
  • Knækbrød (find linket til opskriften ovenfor)
  • Smør
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande og steg baconstykkerne ved middel-høj varme indtil det er sprødt. Så snart baconstykkerne, er skrumpet en smule ind, lægges krydderpølserne på, så de tilberedes i baconfedtet.
  2. Når baconstykkerne er helt sprøde, tages de af panden og skiveskåret champignons steges i pandefedtet sammen med pølserne.
  3. Grib endnu en pande, og smelt en klat smør ved middel-høj varme.
  4. Slå æggene ud på panden og skub rundt i æggemassen med en ske. Din scramble eggs er færdig, når æggemassen ikke længere er flydende. Krydr med salt og peber
  5. Rens og snit agurk og tomater og anret begge dele på brunch platterne.
  6. Grib et par skiver Low-Carb knæbrød og smid en god brieost på og anret knækbrødene.
  7. Anret de gyldne pølser, scramble eggs, bacon og champignons på brunch platten.
  8. Pynt med pekannødder og server brunch platten.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

4 KOMMENTARER

  1. Hvor ser den platte godt nok lækker ud 🙂

    Tak for de mange spændende opskrifter og indlæg du deler her på siden.

    Venlig hilsen
    Birthe

    • 1000 tak for de rosende ord…

      Hej Birthe

      Jeg skal love dig for, at jeg bliver ved med at dele sunde og lækre opskrifter på RIGTIG MAD, skrive spændende indlæg og i det store hele, gøre hvad jeg kan for, på alle tænkelige måder, at motivere og inspirere så mange som muligt til en bedre livsstil.

      UPGRADED Livsstilen, er kommet for at blive 🙂

      De bedste hilsner
      Johnny Christensen
      UPGRADED

  2. Jeg er vild med dine mange opskrifter og denne brunch er skøn, når vi har det så varmt som det er i øjeblikket (27/7 2018). I denne varme kan det være svært at spise, så vi vælger mange gange noget let og i dag blev det brunch.
    Valgte at komme lidt fløde i æggene i stedet for nødder til.
    Tak for en skøn side, men mange skønne opskrifter. Glæder mig til at prøve rigtig mange flere.

    • Hejsa Pia,

      Ja, det er godt nok varmt for tiden… 😀

      Tusinde tak for din skønne feedback, og rigtig god fornøjelse med at prøve mange flere opskrifter 😉

      Ha’ det fantastisk…
      /Johnny Christensen

Please enter your comment!
Please enter your name here