Brunch: Scrambled eggs, bacon, pølser, champignoner, ost mm.

Brunch: Scrambled eggs, bacon, pølser, champignoner, ost mm.
Brunch: Scrambled eggs, bacon, pølser, champignoner, ost mm.

Elsker du også lækker brunch?

Prøv min opskrift på brunch med scrambled eggs, champignoner, ost, bacon, pølser og gnavegrønt » Nyd lækker selvforkælelse i weekenden

Hvis der virkeligt skal sættes to fede streger under et måltid, jeg elsker, så er det brunch med scrambled eggs, bacon, pølser, champignons, ost, nødder, grønt osv. Alt hvad hjertet må begære ved et veldækket brunchbord. Måske du, har det ligesom mig?

Der hersker ingen tvivl om, at min svigermor ved, at vejen til hendes svigersøns hjerte, går gennem hans mave 😉 ha ha…

Min svigermor laver den mest fantastiske brunch, hvor der er rig mulighed for at forkæle sine smagsløg til med mundvandsprovokerende mundfulde – tusinde tak svigermor!

 

Kunsten at nyde uden at forbyde i sunde mængder

Ja, ind imellem kommer vi alle til at spise for meget, men vi har ALDRIG spist så meget, at det er fuldstændigt ligegyldigt, om vi fortsætter. Stop op – det gør en stor forskel!

SE OGSÅ: STOP DIN SELVSABOTERENDE SORT/HVID-TÆNKNING

Falder du ofte i fælden, og indleder en selvsaboterende sort/hvid tænkning, hvor du overbeviser dig selv om, at alt er ødelagt, fordi du har spist lidt for meget eller noget “forkert” og “usundt”? Så se videoen herom, og arbejd med dit mindset.

Hvis dit mindset, dine overbevisninger, din negative selvkritik og dine røverhistorier igen og igen spænder ben for dig, så vil du få rigtigt svært ved at skabe varige forandringer og holdbare resultater – fx et vægttab.

Enhver forandring udspringer mellem dine ører. Hvis ikke du får din hjerne med på dine ønsker, drømmer og mål i livet, så vil resultaterne sandsynligvis ikke holde. Gør noget holdbart, når du ønsker forandring. Invester i en hjælpende hånd – om nødvendigt. 

 SE OGSÅ: JO, DET GØR EN STOR FORSKEL » SKAB VÆGTTAB – DER HOLDER!

 

Prøv min opskrift på verdens (måske) bedste knækbrød

Du finder opskriften på de knasende sprøde knækbrød lige her. Knækbrødene kan bruges som – almindelige knækbrød, men de er også geniale at knuse og anvende som topping til yoghurter, salater og supper.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Brunch: Scrambled eggs, bacon, pølser, champignoner, ost mm.
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 12 krydder- eller brunchpølser
  • 8 æg
  • 100 gram bacon i skiver
  • 8 tynde skiver brieost, anden ost eller andet pålæg
  • 12 stk store champignoner
  • 20 cm agurk
  • 8 stk tomater
  • 1 håndfuld pekannødder
  • 4 knækbrød (fx hjemmebagt jf. opskriften ovenfor)
  • 10 gram smør
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande, og steg baconstykkerne ved middel-høj varme indtil de er sprøde. Så snart baconstykkerne er færdige, tages de af panden og lægges på et stykke køkkenrulle.
  2. Hæld noget af baconfedtet af panden, og læg brunchpølserne på panden, så pølserne tilberedes i noget af det resterende i baconfedtet.
  3. Rens og skær champignonerne i skiver, og tilføj dem til panden med pølserne på, så steges i og tager smag af pandes fedt, saft og kraft. Tag pølser og champignoner af panden, når det er klar.
  4. Slå æggene ud på panden, og skub æggemassen rundt med en ske. Dine scrambled eggs er færdige, når æggemassen ikke længere er flydende. Krydr undervejs med salt og peber.
  5. Rens og snit agurk og tomater og anret begge dele på brunch platterne.
  6. Grib et par skiver sprøde knæbrød, anret med brieost og top af med valnødder.
  7. Anret brunchpølserne, dine scrambled eggs, din sprøde bacon, de stegte champignoner og grøntsagerne på din brunchtallerken.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes i 2023

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

4 KOMMENTARER

  1. Hvor ser den platte godt nok lækker ud 🙂

    Tak for de mange spændende opskrifter og indlæg du deler her på siden.

    Venlig hilsen
    Birthe

    • 1000 tak for de rosende ord…

      Hej Birthe

      Jeg skal love dig for, at jeg bliver ved med at dele sunde og lækre opskrifter på RIGTIG MAD, skrive spændende indlæg og i det store hele, gøre hvad jeg kan for, på alle tænkelige måder, at motivere og inspirere så mange som muligt til en bedre livsstil.

      UPGRADED Livsstilen, er kommet for at blive 🙂

      De bedste hilsner
      Johnny Christensen
      UPGRADED

  2. Jeg er vild med dine mange opskrifter og denne brunch er skøn, når vi har det så varmt som det er i øjeblikket (27/7 2018). I denne varme kan det være svært at spise, så vi vælger mange gange noget let og i dag blev det brunch.
    Valgte at komme lidt fløde i æggene i stedet for nødder til.
    Tak for en skøn side, men mange skønne opskrifter. Glæder mig til at prøve rigtig mange flere.

    • Hejsa Pia,

      Ja, det er godt nok varmt for tiden… 😀

      Tusinde tak for din skønne feedback, og rigtig god fornøjelse med at prøve mange flere opskrifter 😉

      Ha’ det fantastisk…
      /Johnny Christensen

Please enter your comment!
Please enter your name here