Brunch: Scrambled eggs, bacon, pølser, champignoner, ost og gnavegrønt

Brunch: Scrambled eggs, bacon, pølser, champignoner, ost og gnavegrønt
Brunch: Scrambled eggs, bacon, pølser, champignoner, ost og gnavegrønt

Nyd en brunch med scrambled eggs, bacon og pølser

Prøv en omgang lækker selvforkælelse i weekenden. Nyd en brunch med scrambled eggs, bacon, pølser, champignoner, ost og gnavegrønt

Hvis der virkeligt skal sættes to fede streger under et måltid, jeg elsker, så er det brunch med scrambled eggs, bacon, pølser, champignons, ost, nødder, grønt osv. Alt hvad hjertet må begære ved et veldækket brunchbord. Måske du, har det ligesom mig?

Der hersker ingen tvivl om, at min svigermor ved, at vejen til hendes svigersøns hjerte, går gennem hans mave 😉 ha ha…

Min svigermor laver den mest fantastiske brunch, hvor der er rig mulighed for at forkæle sine smagsløg til med mundvandsprovokerende mundfulde – tusinde tak svigermor!

 

Kunsten i en sund balance er, at kunne nyde uden at gå ALL-IN

Ja, ind imellem kommer vi alle til at spise for meget, men vi har ALDRIG spist så meget, at det er fuldstændigt ligegyldigt, om vi fortsætter. Stop op – det gør en stor forskel!

SE OGSÅ: STOP DIN SELVSABOTERENDE SORT/HVID-TÆNKNING

Falder du ofte i fælden, og indleder en selvsaboterende sort/hvid tænkning, hvor du overbeviser dig selv om, at alt er ødelagt, fordi du har spist lidt for meget eller noget “forkert” og “usundt”? Så se videoen herom, og arbejd med dit mindset.

Hvis dit mindset, dine overbevisninger, din negative selvkritik og dine røverhistorier igen og igen spænder ben for dig, så vil du få rigtigt svært ved at skabe varige forandringer og holdbare resultater – fx et vægttab.

Enhver forandring udspringer mellem dine ører. Hvis ikke du får din hjerne med på dine ønsker, drømmer og mål i livet, så vil resultaterne sandsynligvis ikke holde. Gør noget holdbart, når du ønsker forandring. Invester i en hjælpende hånd – om nødvendigt. 

 SE OGSÅ: JO, DET GØR EN STOR FORSKEL » SKAB VÆGTTAB – DER HOLDER!

 

Vælg selv brød til opskriften eller prøv min opskrift på knækbrød

Du finder opskriften på de knasende sprøde knækbrød lige her. Knækbrødene kan bruges som – almindelige knækbrød, men de er også geniale at knuse og anvende som topping til yoghurter, salater og supper.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Brunch: Scrambled eggs, bacon, pølser, champignoner, ost og gnavegrønt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
 • 6 krydder- eller brunchpølser
 • 6 æg
 • 1 pakke bacon
 • 4 skiver brieost, anden ost eller andet pålæg
 • 6 stk store champignoner
 • 10 cm agurk
 • 4 stk tomater
 • 1 håndfuld pekannødder
 • Knækbrød (find linket til opskriften ovenfor)
 • Smør
 • 1 tsk salt
 • ½ tsk peber
Sådan gør du:
 1. Grib en stor pande, og steg baconstykkerne ved middel-høj varme indtil de er sprøde. Så snart baconstykkerne er færdige, tages de af panden og lægges på et stykke køkkenrulle.
 2. Hæld noget af baconfedtet af panden, og læg brunchpølserne på panden, så pølserne tilberedes i noget af det resterende i baconfedtet.
 3. Rens og skær champignonerne i skiver, og tilføj dem til panden med pølserne på, så steges i og tager smag af pandes fedt, saft og kraft. Tag pølser og champignoner af panden, når det er klar.
 4. Slå æggene ud på panden, og skub æggemassen rundt med en ske. Dine scrambled eggs er færdige, når æggemassen ikke længere er flydende. Krydr undervejs med salt og peber.
 5. Rens og snit agurk og tomater og anret begge dele på brunch platterne.
 6. Grib et par skiver sprøde knæbrød, anret med brieost og top af med valnødder.
 7. Anret brunchpølserne, dine scrambled eggs, din sprøde bacon, de stegte champignoner og grøntsagerne på din brunchtallerken.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

4 KOMMENTARER

 1. Hvor ser den platte godt nok lækker ud 🙂

  Tak for de mange spændende opskrifter og indlæg du deler her på siden.

  Venlig hilsen
  Birthe

  • 1000 tak for de rosende ord…

   Hej Birthe

   Jeg skal love dig for, at jeg bliver ved med at dele sunde og lækre opskrifter på RIGTIG MAD, skrive spændende indlæg og i det store hele, gøre hvad jeg kan for, på alle tænkelige måder, at motivere og inspirere så mange som muligt til en bedre livsstil.

   UPGRADED Livsstilen, er kommet for at blive 🙂

   De bedste hilsner
   Johnny Christensen
   UPGRADED

 2. Jeg er vild med dine mange opskrifter og denne brunch er skøn, når vi har det så varmt som det er i øjeblikket (27/7 2018). I denne varme kan det være svært at spise, så vi vælger mange gange noget let og i dag blev det brunch.
  Valgte at komme lidt fløde i æggene i stedet for nødder til.
  Tak for en skøn side, men mange skønne opskrifter. Glæder mig til at prøve rigtig mange flere.

  • Hejsa Pia,

   Ja, det er godt nok varmt for tiden… 😀

   Tusinde tak for din skønne feedback, og rigtig god fornøjelse med at prøve mange flere opskrifter 😉

   Ha’ det fantastisk…
   /Johnny Christensen

Please enter your comment!
Please enter your name here