Low-Carb Cheese burger med spejlæg, flødeost og grønt – LCHF Burger

Burger med spejleæg, flødeost og grønt

4 Personer

Hands-on:  20min – Total tid:  30min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

En mundvandsprovokerende oplevelse…

Trænger du til noget lækkert, så prøv denne saftige og smagfulde Low-Carb cheeseburger.

Hvis du foretrækker en burger der indeholder meget få kulhydrater, så bliver burgeren her helt sikkert en favorit hos dig. Prøv den af, og oplev en burger der mætter godt og længe.

Low-Carb burgerbollerne der henvises til i opskriften, kan du finde her:

God fornøjelse med opskriften

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Cheese burger med spejlæg, flødeost og grønt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 400-500 g Oksefars
  • 100 g Revet ost - ikke "toppings", som er lavet på billig planteolie
  • 4 Skiver ost - 1 skive per bøf
  • 100 g Flødeost fx med pikant smag
  • 1 Løg
  • 1 Peberfrugt
  • 4 æg - 1 æg per bøf
  • 10 cm Agurk
  • 4 Tomater
  • + LCHF bolle, fx Blomkålsboller med broccoli og rødbeder
Tilberedning
  1. Bland oksefarsen, revet os, fintsnittet løg og peberfrugt sammen i en skål.
  2. Smid en god klat økologisk smør på en pande, form 4 bøffer og steg dem ved middel varme til de er gennemstegte (omkring 8 min på hver side)
  3. Mens bøfferne tilberedes, snitter du agurk og tomat.
  4. Når bøfferne er færdige, vendes de en sidste gang, inden der lægges en skive ost på hver af bøfferne. Når osten er smeltet (ca. 20-30 sekunder), tager du bøfferne af.
  5. Knald nu æggene ud i fedtet på panden (TIP: tildæk panden med et stykke stanniol med den blanke side ned af for nemmere og hurtig tilberedning) og giv dem 5-7 min.
  6. Mens spejlæggene steges, opbygger du din burger. Halver bollerne og smør dem med flødeost. Læg agurk og tomat og evt. andet grønt du lyster i burgeren. Læg den ostebeklædte bøf i hver burger og fordel spejlæggene i burgerne. Afslut med agurk og tomat og bollens top.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here