Saftig Cheeseburger med spejlæg, flødeost og grønt

Saftig Cheeseburger med spejlæg, flødeost og grønt » LCHF Burgerfavorit
Saftig Cheeseburger med spejlæg, flødeost og grønt » LCHF Burgerfavorit

Hva’ siger du til en saftig Cheeseburger?

Prøv den saftige cheeseburger med spejlæg, flødeost og grønt, hvis du hungrer efter en mundvandsprovokerende burgeroplevelse (LCHF)

Trænger du til noget lækkert, noget smagfuldt, noget mundvandsprovokerende? Så lov mig at prøve denne saftige LCHF-venlige opskrift på cheeseburger.

Cheeseburgeren er LCHF-venlig, fordi burgerbollen indeholder meget få kulhydrater, men du SKAL ikke nødvendigvis spise efter LCHF for at nyde burgeren, for den er vildt lækker!

Du kan naturligvis frit vælge en anden slags burgerbolle med opskriften her, men prøv også gerne at følge denne opskrift fuld ud, og oplev en burger der mætter både godt og længe.

Prøv de bedste opskrifter på LCHF-venlige burgerboller her:

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftig Cheeseburger med spejlæg, flødeost og grønt » LCHF Burgerfavorit
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 500g hakket oksefars
  • 50g revet mozzarellaost ost
  • 1 terning oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • 4 skiver ost (1 skive ost per bøf)
  • 50g flødeost fx med pikant smag
  • 1 løg
  • 4 æg (1 spejlæg per bøf)
  • 16 skiver agurk
  • 16 skiver tomat
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 klat smør (15 gram)
  • + Burgerboller fx LCHF-venlig (find opskrifterne ovenfor)
Sådan gør du:
  1. Bland oksefarsen, revet os, fintsnittet løg, peber og bouillonblandingen sammen i en skål.
  2. Smid en klat smør på en panden. Form fire flotte bøffer og steg dem ved høj varme i 3-4 minutter på hver side til de er gennemstegte.
  3. Når burgerbøfferne er færdigstegte, vendes de en sidste gang på panden, og der lægges en skive ost på hver af de fire burgerbøffer, hvorefter burgerbøfferne tages af panden.
  4. Slå de fire æg forsigtig ud på panden, og tildæk panden med et stykke stanniol for nemmere og hurtig tilberedning. Giv spejlæggene 4-5 minutter ved middel varme. Krydr med salt og peber.
  5. Halver burgerbollerne og smør bollerne med et strejf flødeost. Fyld agurk, tomat og evt. salat og andet grønt i burgeren.
  6. Læg en af de ostebeklædte burgerbøffer i hver burgerne, og herpå et spejlæg i hver af burgerne. Afslut med lidt mere agurk og tomat og burgeren øverste burgerbolle. Voila!

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here