Cremet paprikaflødesovs med sprød bacon – Smagfuld Low-Carb / LCHF

Cremet paprikaflødesovs med sprød bacon - Smagfuld Low-Carb / LCHF
Cremet paprikaflødesovs med sprød bacon - Smagfuld Low-Carb / LCHF

4 Personer / 0,75-1,0L Sovs

Hands-on tid:  10min – Total tid:  25min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Alsidig, cremet og særdeles smagfuld…

Kender du det med at en sovs løfter et måltid til næste niveau? Det er præcis hvad jeg synes denne superlækre paprikaflødesovs tilfører et hav af forskellige retter.

Jeg har anvendt denne sovseopskrift til bl.a. hakkebøffer i paprikaflødesovs og nakkekoteletter i paprikaflødesovs. Begge opskrifter finder du her på UPGRADED.DK. Jeg kan iøvrigt anbefale sovsen til kylling, lam, svin og oksesteaks.

Tip! Selvom sovsen her er en klar favorit, så er det vigtig for mig at understrege, at denne sovs, ligesom mange andre, er energitæt. Derfor bør en god sovs nydes med måde.

Folk der kender mig hører mig ofte sige, at bacon er verdens bedste krydderi. Denne sovsefavorit indeholder derfor naturligvis også sprødstegt bacon – MUMS 😉

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Cremet paprikaflødesovs med sprød bacon - Smagfuld Low-Carb / LCHF
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 100 gram bacon i tern
  • 1 dåse/glas champignon
  • 1 løg
  • 1 rød peber
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • 2 spsk paprika
  • 1-2 knsp chilipulver (kan udelades)
  • 2,5 dl fløde
  • 100 gram flødeost pikant
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Grib en stor pande og steg baconternene sprøde. Herefter tages din sprødstegte bacon af panden.
  2. Hak løg, hvidløg, peberfrugt groft og sauter det hele i baconfedtet på panden, sammen med champignons, chili og paprika. Efter cirka 4-5 minutters sautering, tilføjes tomatpuren til panden, og den sauteres med med alle ingredienserne på panden i yderligere 2 minutter.
  3. Herefter hældes panden indhold over i en passende gryde. Tilføj så de hakkede tomater og stavblend hele molevitten godt igennem.
  4. Tilføj fløde og paprika flødeost og lad så din cremede paprikaflødesovs koge ind i yderligere 10-15 minutter. Sovsen kan efter behov fortyndes med vand eller yderligere fløde.
  5. Inden servering tilføjer du den sprødstegte bacon til paprikaflødesovsen.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here