Derfor er et sjippetov en af de bedste investeringer i din sundhed

Et sjippetov er en af de bedste investeringer i din sundhed

Har du et sjippetov? Ellers køb et sjippetov og invester i din sundhed. Har du ikke råd, så sælg dit fjernsyn og købt et sjippetov (blot en joke)

Sjipning er en ofte undervurderet måde at træne hjerte og kredsløb på. Det er synd, for sjipning er, når først du har lært det, en virkelig effektiv måde at få pulsen op og forbrændt kalorier på.

Et sjippetovet fylder ikke meget, og det er derfor nemt at have med overalt på farten. Jeg har fx altid selv mit sjippetov med på ferier og andre getaways.

Kan du ikke sjippe? Så husk alting er udfordrende i starten…

Øv dig. 2-3 minutter hver dag. Stop før du bliver hidsig og frustreret. Gå tålmodig til dine få sjippe-minutter hver dag!

Planlæg gerne et realistisk tidspunkt i din kalender – hver dag! Forskning om, hvordan vi mennesker bedre lykkes med at føre gode intentioner ud i livet, vi med tydelighed, at vi med en klar implementeringsintention langt oftere får succes med at lykkes.

SE OGSÅ: Denne (LUMSKE) fælde afholder mange fra at nå deres mål i livet.

Der findes endeløse muligheder omkring os, men hvis ikke vi kommer fra tanke til handling, så sker der ikke en hujende fis af forandring i vores liv.

 

Sådan laver du en succesfuld implementeringsintention

Start altid i det små, for det langt vigtigste, er at opbygge den gode vane til at starte med. I takt med vanen bliver stærkere og til sidst en automatisk del af din hverdag eller uge, så kan du udvide og optimere vanen.

  1. HVAD vil du gøre? Bliv helt klar på hvad du helt konkret vil udføre.
  2. HVOR vil du gøre det? Bliv helt klar på hvor handlingen skal finde sted.
  3. HVORNÅR vil du gøre det? Bliv helt klar på hvornår handlingen skal udføres.

Nogle gange giver det mening at koble flere “HV”-spørgsmål på, for at skabe klarhed over din ønskede implementering, men ovenstående er de væsentligste.

BOOK ET MØDE MED DIG SELV – Afsæt tid i din kalender nu!

Når du er blevet skarp på din implementeringsintention, så book tid til den, i din kalender. Forhold dig til implementeringsintentionen, som du gør med vigtige aftaler med din chef, ven eller veninde.

Tag dig selv og dine mål seriøst ellers kan du ikke forvente andre gør det. Får du brug for en hjælpende hånd, så invester i hjælp, så du kan nå dine mål i livet.

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here