INVESTER I ET SJIPPETOV OG SJIP DIG TIL ET SUNDERE LIV

INVESTER I ET SJIPPETOV

Har du et sjippetov? Ellers køb et sjippetov for din sundheds skyld. Har du ikke råd, så sælg dit fjernsyn og køb et sjippetov

Sjipning er en ofte undervurderet måde at træne hjerte og kredsløb på. Det er synd, for sjipning er, når først du har lært det, en virkelig effektiv måde at få pulsen op og forbrændt kalorier på.

Et sjippetovet fylder ikke meget, og det er derfor nemt at have med overalt på farten. Jeg har fx altid selv mit sjippetov med på ferier og andre getaways.

SE OGSÅ: OPBYG DINE NYE HOLDBARE MOTIONSVANER I SMÅ SKRIDT

Kan du ikke sjippe? Så husk alting er udfordrende i starten…

Øv dig. 2-3 minutter hver dag. Stop før du bliver hidsig og frustreret. Gå tålmodig til dine få sjippe-minutter hver dag!

Planlæg gerne et realistisk tidspunkt i din kalender – hver dag! Forskning om, hvordan vi mennesker bedre lykkes med at føre gode intentioner ud i livet, vi med tydelighed, at vi med en klar implementeringsintention langt oftere får succes med at lykkes.

SE OGSÅ: Denne (LUMSKE) fælde afholder mange fra at nå deres mål i livet.

Der findes endeløse muligheder omkring os, men hvis ikke vi kommer fra tanke til handling, så sker der ikke en hujende fis af forandring i vores liv.

SE OGSÅ: GØR DET HER, NÅR DU ER I TIDSNØD IFT. PLANLAGT MOTION

 

Sådan laver du en succesfuld implementeringsintention

Start altid i det små, for det langt vigtigste, er at opbygge den gode vane til at starte med. I takt med vanen bliver stærkere og til sidst en automatisk del af din hverdag eller uge, så kan du udvide og optimere vanen.

  1. HVAD vil du gøre? Bliv helt klar på hvad du helt konkret vil udføre.
  2. HVOR vil du gøre det? Bliv helt klar på hvor handlingen skal finde sted.
  3. HVORNÅR vil du gøre det? Bliv helt klar på hvornår handlingen skal udføres.

Nogle gange giver det mening at koble flere “HV”-spørgsmål på, for at skabe klarhed over din ønskede implementering, men ovenstående er de væsentligste.

SE OGSÅ: DETTE ER VIGTIGERE END MOTIVATION OG VILJESTYRKE

BOOK ET MØDE MED DIG SELV – Afsæt tid i din kalender nu!

Når du er blevet skarp på din implementeringsintention, så book tid til den, i din kalender. Forhold dig til implementeringsintentionen, som du gør med vigtige aftaler med din chef, ven eller veninde.

Tag dig selv og dine mål seriøst ellers kan du ikke forvente andre gør det. Får du brug for en hjælpende hånd, så invester i hjælp, så du kan nå dine mål i livet.

SE OGSÅ: 3 SVEDIGE FORDELE VED AT MOTIONERE I FOR MEGET TØJ

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her