DET (MÅSKE) MEST AFGØRENDE SLANKERÅD AF DEM ALLE

DET (MÅSKE) MEST AFGØRENDE SLANKERÅD AF DEM ALLE
DET (MÅSKE) MEST AFGØRENDE SLANKERÅD AF DEM ALLE

HER ER DET (MÅSKE) MEST AFGØRENDE SLANKERÅD

Spiser du brød ligesom størstedelen af verdens befolkning gør? Kan dette slankerådet være afgørende for dit vægttab og din vægtbalance.

Ja, vi er mange der elsker Nutella, og derfor valgte jeg Nutellamaden som blikfang, og det virkede tilsyneladende ret godt, i er med du læser her nu. Artiklen omhandler langt mere end blot mængden af Nutella, du smører på dit morgenbrød søndag morgen.

Nutella er dog alligevel et glimrende sted at understrege det (måske) mest afgørende slankeråd af alle slankeråd i hele verden.

SE OGSÅ: ER DER GÅET KONKURRENCE I AT SMØRE MEST MULIGT PÅ?

 

Sæt fokus på mængden, hvis du ønsker vægttab og vægtbalance

Vi kan stadigvæk nyde Nutella, Peanutbutter, marmelade, flødeost, fede oste, honning, pålægschokolade osv., mens vi kommer i form, får styr på vægten og opnår vægttab.

Det er nemlig ikke Nutella (eller noget som helst andet),der gør dig overvægtig og udfordrer din vægtbalance – det er mængden, du igen og igen indtager!

Mange der ønsker vægttab, har en enormt lang forbudt/forkert/usund-liste over madvarer, som de ikke  spise, hvis de skal lykkes med vægttab og slankekuren. Problemet er, at vores lange forbudt-lister, indeholder en masse mad, som vi nyder, elsker og holder af.

Vi holder stædigt fast i vores strikse madregler og forbudt-lister, så længde det er os muligt. Mange tror nemlig, det er “den rigtige” vej og det bedste slankeråd til at lykkes med vægttab. Ikke desto mindre, oplever de fleste, at slankestrategien, hurtigt bliver en benspænder for at lykkes med et holdbart vægttab.

SE OGSÅ: FOR MANGE NØDDER, KAN NEMT SPÆNDE BEN FOR DIT VÆGTTAB

Det (måske) mest afgørende slankeråd af dem alle er næsten aldrig at gøre mere mad forbudt og lave forbud-listerne længere.

 

Hvorfor dit vægttab og din slankekur fejler igen og igen…

Vi kan sjældent udelukke maden på vores forbudt-lister resten af livet. Dette gør, at vi bruger enorme mængder viljestyrke på at få slankekuren til at virke bare en lille smule. Typisk holder en slankekur nogle få uger eller måneder, hvorefter vi falder i.

Når vores viljestyrken er slidt op, og vores afsavn til al den mad, vi har undgået, fordi det er på vores forbudt-lister, så skal vi typisk acceptere endnu et nederlag mellem ørerne.

LÆS OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

 

Hvad er det (måske) mest afgørende slankeråd over dem alle?

Glem alt om forbudt mad, drop dine madregler og forbudt-lister: Prøv i stedet, at arbejde ud fra at alt er tilladt, og at hvis du vil lykkes, handler det om sunde mængder.

Du kan nyde sunde mængder af alle de madvarer og lækkerier, du nyder, elsker og holder af, mens du opnår varigt vægttab og får resultater der holder resten af livet.

Når du pludseligt kan nyde “det hele” uden afsavn, mens du opnår vægttab, så vil sunde mængder give dig succes med vægttab og resultater der holder resten af livet.

Ja, det tager tid, øvelse og flid at nedbryde madregler og forbudt-lister, men det er også muligt for dig at lykkes, så du kan få mere madro og holdbare resultater!

LÆS OGSÅ: DROP JAGTEN PÅ HURTIGE RESULTATER – FX PÅ BADEVÆGTEN

 

Det (måske) mest afgørende slankeråd, hjælper bedre de fleste

For de fleste mennesker, er denne vej en langt mere holdbar vej til vægttab, fremfor at dæmonisere madvarer og “forbudt-stemple” fødevarer i kampen mod overflødige kilo!

Restriktive madregler, slankekurer og forbudt-lister over mange af dine yndlingsfødevarer er ofte årsagen til mere pendulspisning, tilbagefald og flere fiaskoer.

Måske du kender til denne slankefælde? og hvis du føler du selv har prøvet alt …uden held, så er professionel hjælp sandsynligvis den bedste investering, du kan gøre lige nu!

LÆS OGSÅ: MERE MÆTHED PR. KALORIE HJÆLPER DIG TIL VÆGTTAB

 

Bliv klædt på med vejledning, viden og værktøjer til at lykkes – én gang for alle!

Vil du lære at spise mad du elsker, mens du får bedre styr på vægten?

Så start i et nærværende og motiverende onlineforløb hos mig i dag.

Book en GRATIS snak med mig, ved at klikke på billedet nedenfor.

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her