Spørgsmålet der kan hjælpe dig til at få styr på vægten!

Sluk for autopilot og få bedre styr på vægten

Dette ene (VIGTIGE) spørgsmål kan hjælpe dig til at slukke for din autopilot, så du kan få bedre styr på vægten – én gang for alle!

  • Tager du dig selv i at spise op, selvom du egentlig er mæt?
  • Oplever du også at spise hele kagen eller kagestykket, selvom du egentlig ikke synes det smager så fantastisk, som du troede?
  •  Føler du også, at autopiloten er selvkørende lidt for ofte?
…og ved du, at det igen og igen, at spise over mæthedsgrænsen, spise kagen der ikke smager dig og tillade at autopiloten styrer dine spisevaner, ikke hjælper dig til kroppen og livet, du ønsker?
 

Så kan videoen helt sikkert hjælpe dig godt videre!

Vores autopilot kan være en fantastisk hjælper, der styrer vores valg, vaner og handlinger – typisk ubevidst og fuldautomatisk.

Utroligt smart med sådan en autopilot, ikke sandt?

 Jo, helt bestemt i mange tilfælde. Uden autopiloten ville vi ikke nå ud af døren om morgenen, før vi ville være så beslutningstrætte, at vi ville blive nødt til at hoppe på hovedet i seng igen, MEN…
 
Når autopiloten har fået for meget styring fx over vores madvalg og spisesituationer igennem for lang tid, så kan negative effekter som fx vægtøgning, mindre kropslig velvære og en dalende generel trivsel i livet være resultatet. » Måske noget du kender?
 

Videoen guider dig til at genvinde styringen over din autopilot, ved at tjekke ind med dig selv, og træffe flere bevidste valg og fravalg.

 
🤩 Du kan godt! » Skab positiv forandring – ét skridt ad gangen!
 
 
✊ FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!
 
😄 TAG STYRINGEN I DIT LIV » START I DAG…
 
✅ DIT ‘Synes du godt’ BETYDER ALT » TUSINDE TAK
 
✅ ABONNÉR på min YouTube for flere TIPS, TRICKS & LIFEHACKS

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here