Det gode livs hjørnesten – Få styr på disse vaner, så bliver resten nemmere

Når du får styr på de her vaner, så bliver resten af det gode liv typisk (lidt) nemmere at overskue, mestre og nyde!

Indenfor alle typer forandring og forbedring i livet findes der typisk nogle lavthængende frugter. Og her giver det mening at starte…
Når vi indleder et selvbestemt forandringsprojekt, så er motivationen ofte høj til at starte med, hvorefter den daler – nogle gange hurtigt.
De fleste af os motiveres af resultater (gerne hurtige resultater), selvom det sjældent er det smarteste at sigte mod, når vi ønsker varige resultater.

MEN…

Ved at gå efter de lavthængende frugter, giver vi os selv de bedste muligheder for at opleve ‘hurtigere’, varige resultater, samt at opnå en større effekt i den indledende fase, hvilket typisk vil skærpe og fastholde interessen og motivationen – i hvert fald et stykke ad vejen mod dit mål.
Når vi snakker om forandringer hos det enkelte menneske, giver det mening at fokusere på vores de vaner, vis afledte effekt, er de resultater, vi ønsker at opnå.
Her er vores kardinalvaner eller nøglevaner typisk et oplagt udgangspunkt fordi, disse vaner smitter positivt af på resten af livet.
Vi skal være nysgerrige på, hvilke steder vi med fordel kan starte for at opnå størst mulig gevinst for mindst mulig indsat.

Er det ikke en doven tilgang?

NEJ, det er mere en smart og effektiv tilgang til forandringsprojekter – Bum basta
Jeg håber dagens PEPTALK vil gøre dig nysgerrig på hvilke fundamentale vaner, du med fordel kan starte med at optimere, justere og forbedre på.
HUSK at bare lidt hver dag er bedre end ingenting!
Jeg håber, du vil abonner GRATIS og synes godt om videoen, det vil hjælpe og støtte mig på min YouTube-rejse, og gøre at jeg kan nå ud og hjælpe endnu flere godt på vej i livet – PÅ FORHÅND TUSINDE TAK

Din Coach Johnny

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here