ER DIN BADEVÆGT DIN VEJLEDER ELLER HÅRDE DOMMER?

ER DIN BADEVÆGT DIN VEJLEDER ELLER HÅRDE DOMMER?

Find ud af om badevægten har for meget magt i dit liv, og HVORFOR du skal tage styringen over din badevægt og dine vejninger lige nu…

 

👏 Endelig! » Så er den her – Videoen, jeg længe har ville lave til dig i håbet om, at kaste lys over den urimelige magt, som mange har givet badevægten!

Ja, badevægten og tallet derpå, har for mange menneskers vedkommende fået en diktatormæssig magt over følelsen af glæde, velvære og livskvalitet.

Husk på, at en badevægt KUN har den magt, vi vælger at give den. Tallet kan være en god vejleder i fx vægttabsforløb, men lad aldrig tallet eller din badevægt være dommer over dig, og hvorvidt du er en succes eller ej.

Gør en ihærdig indsats for at undgå negative dominoeffekter…

Har du i forvejen tendens til at dulme svære følelser med mad eller anden saboterende vane, så vil en negativt indfriet forventning på badevægtens resultat nemt kunne være en følelsesmæssig udløser for negative spiraler i dit liv.

Vær OBS på dine negative valg, vaner, handlinger og adfærd, der fx udløses af dine vejninger på badevægten (og øvrige tanker, følelser, situationer, mennesker osv.).

Bliv nysgerrig på, HVORDAN du kan begynde at tage styringen over de situationer, der igen og igen udfordrer din følelse af glæde, velvære og livskvalitet.

 

Alt det bedste din vej – LEV BEDRE 😉

✊ FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

😄 TAG STYRINGEN I DIT LIV » START I DAG…

✅ DIT ‘Synes du godt’ BETYDER ALT » TUSINDE TAK

✅ ABONNÉR på min YouTube for flere TIPS, TRICKS & LIFEHACKS

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here