SLANKETRICK » DIN ENKLE OG EFFEKTIVE VEJ TIL VÆGTTAB

EN ENKELT, MEN EFFEKTIVT SLANKETRICK

Drømmer du om at komme i form og opnå et holdbart vægttab? Så prøv det her enkle, men effektive slanketrick til et holdbart vægttab!

Tør du prøve det enkle, men effektive slanketrick? Du plejer jo ellers at tænke: “NU SKAL DET VÆRE“, og så ellers give den én over nakken! ALL-IN …or nothing! Men ved nærmere eftertanke, har denne strategi igen og igen kun givet dig flere fiaskoer i bagagen.

  • Hvad er det der igen og igen går galt?
  • Hvorfor lærer vi da slet ikke noget af vores tidligere fiaskoer?

I videoen, giver jeg dig indsigter i, hvorfor dine ALL-IN anstrengelserne nemt leder til flere fiaskoer fremfor flere succeser. Du får også indblik i det enkle, men effektive slanketrick, der kan hjælper dig til at lykkes bedre på din vægtrejse i alle livets sammenhænge.

SE OGSÅ: ER DER GÅET KONKURRENCE I AT SMØRE MEST MULIGT PÅ?

Bliv klædt på med vejledning, viden og værktøjer om, hvordan du lykkes bedre med at komme i form, få bedre styr på vægten og opnå et holdbart vægttab – én gang for alle.

VIL DU GERNE LYKKES MED HOLDBART VÆGTTAB? SÅ SE VIDEOEN …og når du har omsat videoens værktøjer i dit eget liv, så husk du finder meget mere GRATIS vejledning, viden og flere værktøjer her på siden.

SE OGSÅ: DET (MÅSKE) MEST AFGØRENDE SLANKERÅD AF DEM ALLE

 

Tænk mere over hvorfor og hvordan, du spiser

At lykkes med at komme i form, få bedre styr på vægten og opnå et holdbart vægttab, handler meget mindre om hvad du spiser, end du sandsynligvis tror. Ja, den er god nok. Hvis du vil lykkes, skal du arbejde meget mere med hvorfor og hvordan, du spiser.

Mange producenter, sælgere og online coaches, har rygende travlt med at fortælle dig præcis, hvad du skal spise. Her har du en kostplan, som du skal leve efter. Ja, måske giver kostplanen resultater, mens du lever efter den, men er strategien holdbar på lang bane?

Sandsynligvis ikke. Det ved du inderst inde også godt. Den eneste holdbare vej til at skabe holdbare resultater er gennem holdbare vane- og adfærdsændringer. Din succes skal med andre ord først skabes mellem ørene – i dit mindset, din tænkning og bevidsthed.

LÆS OGSÅ: HAR DU STYR PÅ DIT VÆGTTABSMINDSET?

 

Design en vinderstrategi, der matcher virkeligheden

Med en vane- og adfærdspsykologisk vinkel på livsstilændringer, vil du meget nemmere opleve resultater – der holder! 

Med den rette vejledning, viden og de rette værktøjer, opnår du styring, forståelse og færdigheder, til at navigere i dit liv og i din egen hverdag.

Din succes skal ikke afgøres af, hvorvidt du følger en kostplan eller ej. For at sikre dig selv holdbare resultater, skal du kunne navigere sikkert igennem maden, motionen og meget andet i dit eget liv.

Mit mål er at inspirere, motivere og hjælpe dig ud fra en adfærdsbaseret tilgang, der beror på forskning, evidens og indsigt i, hvordan vi mennesker handler, træffer beslutninger og rent faktisk lykkes med at skabe holdbare resultater.

SE OGSÅ: 7 EFFEKTIVE SLANKETIPS TIL VARIGT VÆGTTAB

 

FÅ STYR OP DINE SPISEVANER

 

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her