KETO KAFFE OG BULLETPROOF BOOSTER IKKE VÆGTTAB

KETO KAFFE OG BULLETPROOF BOOSTER IKKE VÆGTTAB
KETO KAFFE OG BULLETPROOF BOOSTER IKKE VÆGTTAB

VÆGTTAB MED KETO KAFFE

Nej, KETO kaffe udløser ikke “automatisk” vægttab – Kaffe med smør kan faktisk nemt spænde ben for vægttabet

Nye (og genoplivede) slanketrends har det med at skabe en vis nysgerrighed hos mange. “Hvad nu hvis kuren, kostretningen, KETO kaffe osv. er en slags mirakel?”, tænker du igen og igen, hvorefter du hovedløst prøver endnu en slanketrend af.

Inden du kaster dig ud i KETO kaffe, så læs og forstå artiklen her…

KETO kaffe, Bulletproof kaffe og andet kaffe med smør og andet fedt er intet mirakel til at opnå vægttab. Faktisk vil et stort indtag af flydende kalorier fra fx KETO kaffe eller for den sags skyld andre drikkekalorier nemt kunne spænde ben for vægt og vægttab.

SE OGSÅ: DRIKKEKALORIER LØBER NEMT FRA DIG PÅ BADEVÆGTEN

 

460 KALORIER I EN KOP KETO KAFFE

Det kommer naturligvis an på, hvilken opskrift du følger, men 460 kalorier er slet ikke en usædvanlig mængde kalorier i KETO kaffen. Nogle indeholder mere andre mindre, men 460 kalorier er rigeligt til at understrege artiklen og illustrationens pointe.

Nogle nyder sort kaffe, andre foretrækker latte, cappuccino, espresso, macchiato og nogle tredje smørfyldt KETO-KAFFE osv. Uanset hvad du stopper i din kaffe, så vær OBS på kalorierne, for de kan over tid løbe op og spænde ben for vægtbalancen.

SE FX HER: DINE KAFFEVANERS KALORIER KAN NEMT GØR DIG FEDERE

Jeg har delt en guide over de typiske kaffevarianters kalorieindhold, men rekordholderen over dem alle er og bliver KETO KAFFE. Hvis ikke du selv er faldet i den “sorte gryde” med smørkaffe, men tilføjer andet til din sorte kaffe, så tjek kaffeguiden herunder.

SE OGSÅ: STYR KALORIERNE I DIN KAFFE, CAPPUCCINO, LATTE MM.

 

HVAD TROR DU MÆTTER BEDST?

Qua at kalorieunderskud er den udløsende faktor for vægttab og fedttab, så er mæthed pr. kalorie er en vigtig faktor for at lykkes med vægttab. I den forbindelse, kan du jo passende spørge dig selv, hvad der formentligt vil mætte dig bedst pr. kalorie.

  1. Flydende kalorier: Én kop kaffe med smør (460 kalorier)
  2. Faste kalorier: 4 skiver rugbrød med kyllingepålæg

For de 460 kalorier kan du fx også vælge at spise dig mæt og glad smørstegt flanksteak med blomkålsmos og sauterede grøntsager. Snup evt. opskriften med det samme:

SE HER: Smørstegt flanksteak med blomkålsmos og sauterede grøntsager

Pointen med ovenstående spørgsmål er ikke, at du skal til at spise mere rugbrød, men blot at illustrere mængden af “rigtig mad”, du kan spise i stedet for én kop KETO kaffe. Du er forhåbentligt ikke i tvivl om, hvad der vil mætte dig bedst og længst, vel?

 

 MÅ JEG IKKE DRIKKE KETO KAFFE?

JO, DU VÆLGER 100% SELV DIN KAFFE VARIANT – BARE HUSK AT TILFØJELSEN I FORM AF SMØR TYPISK IKKE GØR DIT VÆGTTAB NEMMERE.

Fedttab udløses af kalorieunderskud, så hvis du ønsker at booste din fedtforbrænding, skal du have fokus på kalorieunderskud, mere mæthed pr. kalorie og motion. Og flydende fedt i kaffen er for de flestes vedkommende IKKE en effektiv måde at lykkes på.

En KETO-kaffe/Bulletproof kaffe kan, som du nu ved, nemt indeholde 460 flydende kalorier fra smør og kokosolie. Kalorier de fleste (formentligt alle) vil få væsentligt bedre mæthed fra, at indtage i form af fast føde.

SE OGSÅ: STRIKSE MADREGLER GIVER SJÆLDENT VARIGT VÆGTTAB

 

JAMEN, NOGLE TABER SIG PÅ KETO KAFFE

Ja, det er helt korrekt, at nogle oplever, at de tabe, mens de drikker KETO kaffe, men det er ikke KETO kaffens effekt, men det kalorieunderskud, som de overordnet set får skabt via mad-, motions- og livsstilsændringer.

I det store perspektiv giver KETO kaffe ingen “magiske” fordele mht. mæthed, slankning, boostet fedtforbrænding, ivrige vrinsk fra flotte enhjørninger osv. Okay, måske sidstnævnte er det mest sandsynlige…

Rolig nu, det var bare en joke – du har da humor, ikke sand?

Leg lige med her: Hvis KETO kaffe beviseligt var løsningen på fedme og overvægt, så ville din læge og sundhedsmyndighederne med garanti anbefale dig smør i kaffen i stedet for at udskrive dyr slankemedicin.

SE OGSÅ: KALORIELOGIKKEN BAG DIN VÆGT OG ETHVERT VÆGTTAB

Det giver mening – ikke sandt? – Trykprøv gerne andre “magiske” slanketricks.

 

DRØMMER DU OG VARIGT VÆGTTAB?

At opnå et varigt vægttab kræver en holistisk tilgang og en holdbar slankestrategi. Derfor holder det heller ikke at ændre kostvaner midlertidigt, prøve endnu en slankekur, flere “magiske” kosttilskud og suspekte slankestrategier.

Det handler om at skabe sundere livsstilsvaner, som du kan opretholde på lang sigt. En effektiv slankestrategi inkluderer en afbalanceret kost, regelmæssig motion, tilstrækkelig søvn og skabe sunde og støttende stress- og følelseshåndteringsstrategier.

SE OGSÅ: SPISER DU (OFTE) PÅ FØLELSER, BLIVER DU NEMMERE TYK

Ved at fokusere på langsigtet sundhed og trivsel i stedet for hurtige resultater kan du opnå et vægttab, der varer, og som giver dig mulighed for at nyde livet fuldt ud.

SE OGSÅ: HVAD ER DEN BEDSTE KOSTRETNING TIL SLANKEKUR?

Hvis indlægget hjælper dig, så del det gerne…

 

FÅ STYR PÅ DIN VÆGT OG LIVSSTIL

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her