Skipper skræk koteletter i fad med cremet spinat og gratineret ost

Skipper skræk koteletter i fad med cremet spinat og gratineret ost
Skipper skræk koteletter i fad med cremet spinat og gratineret ost

Nyd “Skipper Skræk” koteletter i fad

Prøv min mundvandsprovokerende madopskrift på Skipper skræks yndlingskoteletter i fad med cremet spinat og gratineret ost

Jeg er ikke i tvivl om at Skipper skræk ville elske denne ret. Sammensætningen af flødestuvet spinat og gratineret ost, giver i den grad liv til en portion fadkoteletter.

I øvrigt er opskriften formidabel at hive frem, når du venter gæster. Fadet med Skipper skræk koteletterne kan nemlig forberedes i god til inden gæsterne kommer, hvorefter det eneste, du skal gøre, er at give herligheden 15 min i ovnen inden spisetid.

 

Elsker du (også) nem og bekvem madlavning?

Når ovnen nu alligevel skal i gang, er det oplagt at vælge noget ekstra tilbehør, som også skal tilberedes i ovnen. Prøv fx min lækre opskrift på knoldsellerirösti, ovnbagt blomkål eller søde kartofler med bacon og parmesan.

Alternativ kan du snuppe en af alle de andre tilbehørsopskrifter lige her

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Skipper skræk koteletter i fad med cremet spinat og gratineret ost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 8-10 svinekoteletter
  • 500 gram hakket spinat (fra frost)
  • 100 g flødeost pikant
  • 50 gram revet mozzarella
  • 1 spsk smør
  • 1-2 tsk salt
  • 1-2 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Grib en stor pande og smelt smørret smelte ved høj varme. Brun koteletterne af på begge sider, og læg dem efterfølgende over i et ildfast fad. Krydr med salt, peber og evt. andre af dine favoritkrydderier.
  3. Hæld hakket spinat på panden og tilsæt flødeost, salt og peber. Lad spinaten koge ind og blive cremet og lækker sammen med flødeosten.
  4. Når spinaten er kogt ind, anbringer du med en ske, en portion cremet spinat ovenpå hver af koteletterne i fadet.
  5. Top den cremede spinat af med revet ost, sæt fadet i en ovnen, og tilbered herligheden i cirka 15 minutter til osten er gratineret.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

LCHF | PALEO | LOW-CARB

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her