
4 Personer
Hands-on tid: 10min – Total tid: 30min
LCHF | PALEO | LOW-CARB
Nemme, smagfulde og lækre…
Jeg er ikke i tvivl om at skipper skræk ville elske denne ret. Sammensætningen af flødestuvet spinat og gratineret ost, giver i den grad liv til en portion fadkoteletter.
Iøvrigt er opskriften formidabel at hive frem fra arkivet når du venter gæster. Fadet kan forberedes i god til inden gæsterne kommer, og det eneste du så skal gøre, er at give Low-Carb herligheden 15 min i ovnen inden spisetid.
Det er da nemt og bekvemt, ikke sandt?
Når ovnen nu alligevel skal igang, er det oplagt at vælge noget ekstra tilbehør, som også skal tilberedes i ovn. Jeg kan varmt anbefale dig at følge min lækre opskrift på knoldsellerirösti, ovnbagt blomkål eller søde kartofler med bacon og parmesan.
Alternativ kan du snuppe en af alle de andre tilbehørsopskrifter lige her »
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 8-10 svinekoteletter
- 500 gram hakket spinat (fra frost)
- 100 g flødeost pikant
- 100 gram revet mozzarella (kan minimeres for færre kalorier)
- 1 spsk smør
- Hav- eller stensalt
- Friskkværnet sort peber
- Tænd ovnen på 200 grader / 180 varmluft.
- Grib en stor pande og smelt smøret smelte ved høj varme. Brun koteletterne af på begge sider, og læg dem efterfølgende over i et ildfast fad. Krydr med salt, peber og evt. andre af dine favoritkrydderier.
- Hæld hakket spinat på panden og tilsæt flødeost, salt og peber. Lad spinaten koge ind og blive cremet og lækker sammen med fløden.
- Når spinaten er kogt ind, anbringer du med en ske, en portion cremet spinat ovenpå hver af koteletterne i fadet.
- Top den cremede spinat af med revet ost, sæt fadet i en ovnen, og tilbered herligheden i cirka 15 minutter til osten er gratineret.
Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –
KUN 1 PLADS TILBAGE
Stil spørgsmål, få svar og hør mere om Online Coaching.