Skipper skræk fadkoteletter med cremet spinat og gratineret ost

Skipper skræk fadkoteletter med cremet spinat og gratineret ost
Skipper skræk fadkoteletter med cremet spinat og gratineret ost

Smagfulde Skipper skræk koteletter i fad 

Prøv den enkle, smagfulde og mundvandsprovokerende madopskrift på Skipper skræk koteletter i fad med cremet spinat og gratineret ost

Jeg er ikke i tvivl om at Skipper skræk ville elske denne ret. Sammensætningen af flødestuvet spinat og gratineret ost, giver i den grad liv til en portion fadkoteletter.

I øvrigt er opskriften formidabel at hive frem, når du venter gæster. Fadet med Skipper skræk koteletterne kan nemlig forberedes i god til inden gæsterne kommer, hverefter det eneste du så skal gøre, er at give herligheden 15 min i ovnen inden spisetid.

Det er da nem og bekvem gæstemad, ikke sandt?

Når ovnen nu alligevel skal i gang, er det oplagt at vælge noget ekstra tilbehør, som også skal tilberedes i ovn. Jeg kan varmt anbefale dig at følge min lækre opskrift på knoldsellerirösti, ovnbagt blomkål eller søde kartofler med bacon og parmesan.

Alternativ kan du snuppe en af alle de andre tilbehørsopskrifter lige her »

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Skipper skræk fadkoteletter med cremet spinat og gratineret ost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 8-10 svinekoteletter
  • 500 gram hakket spinat (fra frost)
  • 100 g flødeost pikant
  • 100 gram revet mozzarella (kan minimeres for færre kalorier)
  • 1 spsk smør
  • 1-2 tsk salt
  • 1-2 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader / 180 varmluft.
  2. Grib en stor pande og smelt smøret smelte ved høj varme. Brun koteletterne af på begge sider, og læg dem efterfølgende over i et ildfast fad. Krydr med salt, peber og evt. andre af dine favoritkrydderier.
  3. Hæld hakket spinat på panden og tilsæt flødeost, salt og peber. Lad spinaten koge ind og blive cremet og lækker sammen med fløden.
  4. Når spinaten er kogt ind, anbringer du med en ske, en portion cremet spinat ovenpå hver af koteletterne i fadet.
  5. Top den cremede spinat af med revet ost, sæt fadet i en ovnen, og tilbered herligheden i cirka 15 minutter til osten er gratineret.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

LCHF | PALEO | LOW-CARB

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here