UNDGÅ AT FØLE DIG UPRODUKTIV MED “HAR GJORT”-LISTEN

FØLER DU DIG UPRODUKTIV OG DOVEN?

Måske du, som jeg, føler en glæde og tilfredshed ved at få noget fra hånden? Sådan undgår du at føle dig uproduktiv, utilfreds og doven!

Jeg oplever typisk følelsen i weekender, ferier og på helligdage. På dage, hvor jeg som sådan ikke har en fastsat plan med opgaver, aktiviteter og gøremål.

Sidst på dagen, kan jeg tage mig selv i at sidde med en undren og en lille frustration over, at jeg vidst ikke har fået noget fra hånden. Her er det, jeg spørger mig selv: Kan det nu også passe? Er det virkeligt sandt, at jeg ingenting har fået fra hånden?

SE OGSÅ: 5 HACKS TIL STØRRE PRODUKTIVITET OG MERE OVERSKUD

 

KENDER DU TYPEN? (MÅSKE DIG SELV)

Af natur har jeg tendens til at få klaret en masse småting ind imellem familiehygge og afslapning på mine fridage. Mens jeg sidder der i en stille stund og er lidt små frustreret, går det stille og roligt op for mig, at jeg har lavet en masse småting.

  • “Arbejdsmæssigt” kan det fx være, jeg har vasket gulvet i køkkenet, sat en hylde op, fikset en reparation eller ordnet et par bede i haven.
  • Aktivitetsmæssigt kan det fx være en familietur i Zoo, i skoven eller et par timers fodbold med mine piger – disse aktiviteter er også relevante.

SE OGSÅ: BRUG LIDT EKSTRA TID PÅ DET, DER VIRKELIG ER VIGTIGT

 

SLIP FOR FØLELSEN AF UTILFREDSHED

Når jeg ind i mellem sidst på dagen, føler mig lidt småfrustreret, handler det primært om en ting. En lille fremherskende tvivl på efterlevelse af min kerneværdi, om at bruge min tid godt, produktivt og meningsfuldt. Det giver mig stor glæde og tilfredshed.

Det kan være småprojekter på To-Do listen, og det kan være praktiske gøremål, som det kan være aktiviteter og hyggelige ting med familie som nævnt ovenfor – at prioritere et bevidst nærvær med mennesker, jeg elsker!

SE OGSÅ: TAG STYRINGEN MED TO-DO-LISTE HACKS – DER VIRKER!

Alt ovenstående og naturligvis meget andet, er med til at bevise, overfor mig selv, at jeg er typen, der bruger min tid godt, produktivt og meningsfuldt.

SE OGSÅ: Optimer din effektivitet med fokus på den “Minimal-Effektive Dosis”

 

DEN OMVENDTE TO-DO LISTE GLÆDER

Når jeg, fx gennem videoens konkrete værktøj, bliver klar over, at dagen er gået med flere værdiskabende projekter og aktiviteter, så mærker jeg et tydeligt skifte i følelsen i kroppen. Den indre frustrationsfølelse skifter til stor, varm og dejlig følelse af glæde og tilfredshed.

PS. Så er der selvfølgelig også de dage, hvor jeg rent faktisk ikke har lavet ret meget. Der forsøger jeg, at omfavne mig selv og mine svære følelser – vi er bare mennesker!

Jeg håber, videoen og værktøjet vil hjælpe dig til at slippe frustration og opnå mere glæde og tilfredshed, når sandheden er, at du får noget fra hånden.

SE OGSÅ: AFSLØR DINE VÆRSTE TIDSRØVERE OG FRIGIV OVERSKUD

 

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her