Fyldt avocado – Med cremet mousse af tun, æg, bacon, tomat og purløg

Fyldt avocado - Med cremet mousse af tun, æg, bacon, tomat og purløg
Fyldt avocado - Med cremet mousse af tun, æg, bacon, tomat og purløg

1-2 Personer

Hands-on tid: 5min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Nem og smagfuld opskrift…

Du elsker sikkert også at kunne fremtrylle et nemt og velsmagende måltid på rekordtid?

Jeg tænkte det nok. De her fyldte avocadoer er super nemme at lave, de mætter fantastisk, og så er det ren ‘powerfood’ som er helt fantastisk brændstof til din krop.

Vidste du at avocado rent faktisk er en frugt og ikke en grøntsag? Det skulle jeg selv lige tænke lidt over… Anyway, avocado er en tropisk frugt jeg stort set altid har i mit køkken. Dels kan jeg hurtigt trylle et måltid frem, men de er også geniale at have med på farten.

Hvis du elsker avocado lige så meget som jeg gør, så lov mig at tage et inspirerende kig på nogle af de andre avocado-opskrifter her på UPGRADED.DK.

Jeg tillader mig lige at fremhæve mine top 3 avocado opskrifts-favoritter: 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Fyldt avocado - Med cremet mousse af tun, æg, bacon, tomat og purløg
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1-2
 
Ingredienser
  • 1 stor moden avocado
  • 2 hårdkogte æg
  • 1 dåse tun i vand
  • 3-4 spsk mayonnaise (fx Hellmann's eller hjemmelavet af god kvalitet)
  • 100 gram afkølet færdigstegt bacon i tern
  • 1 tomat
  • 1 dusk purløg
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
  • + Server evt. en dejlig skål blandet salat til
Tilberedning
  1. Dræn tunen for vand og snit tomat og purløg fint.
  2. I en skål blandes tun, æg, tomat, purløg, mayonnaise og sprødstegt bacon til en cremet mousse med en gaffel.
  3. Halver avocadoen, fjern stenen og server de halve avocadoer med den cremede mousse af tun, æg, bacon, tomat og purløg.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here