Spidskålswrap med tunmousse, persillecreme og cremet avocado

Spidskålswrap med tunmousse, persille creme og cremet avocado
Spidskålswrap med tunmousse, persille creme og cremet avocado

1 Person (2-3 wraps)

Hands-on:  10min – Total tid:  10min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Smagfulde wraps til madpakken, frokosten eller forretten

I denne uge er jeg blevet meget klogere på konserves, og hvilke hurtige og lækre måltider, det er muligt at fremtrylle af bl.a. kippers, torskerogn, og dåsetun.

Konserves er genialt af flere grunde…

Bl.a. fordi det er så utroligt praktisk at have liggende på basislageret, næringsindholdet er højt, og så er fx både torskerogn og tun fantastiske fødevare, at anvende til bl.a. spidskålswraps.

Tjek opskriften på de sprøde spidskålswraps med torskerognsmousse lige her:
Sprød spidskålswrap med torskerognsmousse og persille creme og agurk

Her får du den lækre opskrift, på smagfulde wraps med tunmousse og rødløg… Voila!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spidskålswrap med tunmousse, persillecreme og cremet avocado
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 2-3 blade spidskål (giver tilsvarende antal spidskålswraps)
  • 1 dåse tun i vand
  • ½ rødløg (liberal LCHF)
  • 50 gram pikant flødeost (mindre kan anvendes for færre kalorier)
  • 2 tsk citronsaft
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
Persille creme og avocado
  • 2-3 spsk Creme fraiche (let yoghurt kan anvendes for færre kalorier)
  • 1 dusk frisk persille
  • 1 tsk citronsaft
  • salt
  • Friskkværnet sort peber
  • ½ avocado
Tilberedning
  1. Dræn tunen for vand. Hæld tunen i en skål med flødeost, creme fraiche, citronsaft, salt og peber. Gib en gaffel og rør ingredienserne godt sammen. Stavblender eller minihakker kan anvendes.
  2. Skræl og snit rødløget i mindre stykker, og bland rødløget i tunmoussen. Smag tunmoussen til med salt, peber og citron. Hvis du er mest til kold tunmousse, kan det laves 30-60 minutter i forvejen.
  3. Bred spidskålsbladene ud og fyld en passende portion af din lækre tunmousse der i.
  4. Fold spidsen af bladet op over tunmoussen og fold så siderne ind over. Lav de 2-3 spidskålswraps og server måltidet med persillecreme og avocado.
Persillecreme og avocado
  1. Rens og snit den friske persille. Grib en skål og bland persille med creme fraiche. Smag persillecremen til med citronsaft, friskkværnet sort peber og salt.
  2. Avocadoen halveres, tages ud af skallen med en ske, snittes med en kniv, og anrettes ligesom vist på i serveringsforslaget. Krydder med hav- eller stensalt og friskkværnet sort peber.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here