Nemme spidskålswraps med tunmousse, persillecreme og cremet avocado

Nemme spidskålswraps med tunmousse, persillecreme og cremet avocado
Nemme spidskålswraps med tunmousse, persillecreme og cremet avocado

Prøv de nemme spidskålswraps med tunmousse

Her får du opskriften på nemme spidskålswraps med tunmousse, der både fungerer fantastisk som måltid, madpakkeide og fiske-forret

Hvad kan du egentlig bruge konservesmad (torskerogn, tun, kippers, makrel osv.) til?

Præcis det spørgsmål stiller jeg af og til mig selv, fordi nemme, sunde og lækre måltider kan hjælpe os sundt igennem dagen – selv på de travleste dage i livet.

Konservesmad er genialt at købe og spise af flere grunde…

Bl.a. fordi det er så utroligt praktisk. Konserves kan du have liggende på lager i årevis, næringsindholdet er højt, konserves er nemt at pakke ned og tage med. Der ud over er både torskerogn og tun fantastisk proteinkilder at fylde i spidskålswraps.

 

Hvad kan vi så fremtrylle af torskerogn, tun, kippers, makrel osv.?

…og mange andre lynhurtige livretter, som jeg vil inspirere dig til med tiden.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Nemme spidskålswraps med tunmousse, persillecreme og cremet avocado
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 2-3 blade spidskål (giver tilsvarende antal spidskålswraps)
  • 1 dåse tun i vand
  • ½ rødløg (kan undlades)
  • 25 gram pikant flødeost (mindre kan anvendes for færre kalorier)
  • 2 tsk citronsaft
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk sort peber
Persille creme og avocado
  • 2-3 spsk Creme fraiche (let yoghurt kan anvendes for færre kalorier)
  • 1 dusk frisk persille
  • 1 tsk citronsaft
  • ½ tsk sort peber
  • ½ avocado
Sådan gør du:
Sådan laver du nemme spidskålswraps med tunmousse
  1. Dræn tunen for vand. Hæld tunen i en skål med flødeost, citronsaft, salt og peber. Rør tunmoussen rundt med en gaffel til en ensartet konsistens. Alternativt kan tunmoussen stavblendes eller minihakkes.
  2. Skræl og snit rødløget i mindre stykker, og bland rødløget i tunmoussen. Smag tunmoussen til evt. med mere salt, peber og citron. Hvis du er mest til kold tunmousse, kan du lave tunmoussen 30-60 minutter i forvejen, og stille den på køl.
  3. Bred spidskålsbladene ud, og fyld en passende portion af din lækre tunmousse i hvert af spidskålsbladene.
  4. Fold spidsen af bladet op over tunmoussen, og fold så hver af siderne ind over. Er spidskålsbladene for stive og sprøde, kan de overhældes med kogende vand ad flere gange.
  5. Lav de 2-3 spidskålswraps, og server din spidskålswraps med persillecreme og avocado.
Persillecreme og avocado
  1. Rens og snit den friske persille. Grib en skål og bland persille med creme fraiche. Smag persillecremen til med citronsaft, friskkværnet sort peber og salt.
  2. Avocadoen halveres, tages ud af skallen med en ske, snittes med en kniv, og anrettes ligesom vist på i serveringsforslaget. Krydder med salt og peber.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here