Nemme spidskålswraps med cremet tunmousse og æg

Nemme spidskålswraps med cremet tunmousse og æg
Nemme spidskålswraps med cremet tunmousse og æg

1 Personer

Hands-on tid: 10min – Total tid: 10min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Let, lækkert og lynhurtigt…

Her får du en af mine nemme frokost- og madpakkefavoritter. De lækre spidskålswraps kan laves klar på få minutter, de mætter fantastisk og så er de nemme at have med på farten.

Opskriften her bliver i øvrigt medtaget i den bog, jeg i skrivende stund sarbejder på, fordi den er et super godt bud på et vægttabsmåltid, der mætter fantastisk per kalorie.

Godt gættet! Målet med bogen er, at hjælpe dig til at få styr på vægten en gang for alle! Og i den forbindelse er en utroligt vigtig ‘ingrediens’ at få så meget mæthed per kalorie, så vi ikke går sultne rundt, og oplever vægttabsforløb som udmagrende hårde.

Tip! Jeg vil anbefale dig ALTID at have nogle glimrende basisvarer på lager!

  1. Dåsetun, fordi det mætter fantastisk, er proteinrigt og kan holdes sig i evigheder.
  2. Æg, fordi det mætter fantastisk, er proteinrigt og er en nem og alsidig ingrediens.
  3. Dressing – en let og lækker én, fordi det får salat, tunmousse mm. til at glide ned.

Så kan du altid lave et hurtigt, sundt og mættende måltid på rekordtid.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Nemme spidskålswraps med cremet tunmousse og æg
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 2-3 hele blade spidskål
  • 2 æg
  • 1 dåse tun i vand (cirka 150 gram drænet tun)
  • ½ dl dressing (Jo federe dressing, des flere kalorier indtager vi)
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber
Tilberedning
  1. Hæld omkring 1 centimeters vand i bunden af en kasserolle. Læg æggene i kasserollen, og bring vandet i kog. Giv æggene 8 minutter fra vandet det koger, så æggene bliver hårdkogte.
  2. Dræn tunen for vand. Rør den drænede tun sammen med dressing, citronsaft, salt og peber.
  3. Fyld hver af spidskålsbladene med tunmousse og æg. Fold herefter spidskålsbladene omkring indholdet.
  4. Er spidskålsbladene for sprøde til at folde, kan de overhældes med kogende vand, men typisk er dette ekstra trin helt unødvendigt.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

4 KOMMENTARER

  1. Jeg mangler lidt at der var en opskrift på dressingen – men den smagte helt vildt godt :). Super nemt. Tak endnu engang.

Please enter your comment!
Please enter your name here