
Har du smagt spidskålswraps?
Prøv min nemme, sunde og lækre opskrift på spidskålswraps med cremet tunmousse og æg » Perfekt som frokost- og madpakkeide
Her får du en af mine nemme frokost- og madpakkefavoritter. De lækre spidskålswraps kan laves klar på få minutter, de mætter fantastisk og så er de nemme at have med på farten.
Opskriften her bliver i øvrigt medtaget i den bog, jeg i skrivende stund sarbejder på, fordi den er et super godt bud på et vægttabsmåltid, der mætter fantastisk per kalorie.
Godt gættet! Målet med bogen er, at hjælpe dig til at få styr på vægten en gang for alle! Og i den forbindelse er en utroligt vigtig ‘ingrediens’ at få så meget mæthed per kalorie, så vi ikke går sultne rundt, og oplever vægttabsforløb som udmagrende hårde.
Tip! Jeg vil anbefale dig ALTID at have nogle glimrende basisvarer på lager!
- Dåsetun, fordi det mætter fantastisk, er proteinrigt og kan holdes sig i evigheder.
- Æg, fordi det mætter fantastisk, er proteinrigt og er en nem og alsidig ingrediens.
- Dressing – en let og lækker én, fordi det får salat, tunmousse mm. til at glide ned.
Så kan du altid lave et hurtigt, sundt og mættende måltid på rekordtid.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 2-3 hele blade spidskål
- 2 æg
- 1 dåse tun i vand (cirka 150 gram drænet tun)
- ½ dl dressing (Jo federe dressing, des flere kalorier indtager vi)
- 1 spsk citronsaft
- ½ tsk salt
- ½ tsk peber
- Hæld omkring 1 centimeters vand i bunden af en kasserolle. Læg æggene i kasserollen, og bring vandet i kog. Giv æggene 8 minutter fra vandet det koger, så æggene bliver hårdkogte.
- Dræn tunen for vand. Rør den drænede tun sammen med dressing, citronsaft, salt og peber.
- Fyld hver af spidskålsbladene med tunmousse og æg. Fold herefter spidskålsbladene omkring indholdet.
- Er spidskålsbladene for sprøde til at folde, kan de overhældes med kogende vand, men typisk er dette ekstra trin helt unødvendigt.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –
Hejsa
Det er ret spænende opskrifter du kommer med en gang imellem.
Mange tak
Frants Mikael
Tusinde tak Frants, Super dejligt du følger med 🙂 TAK