Hjemmelavet græsk tzatziki med et tvist af citronskal

4 Personer

Hands-on tid:  5min – Total tid:  10min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Klassisk græsk tilbehør…

Hjemmelavet græsk tzatziki med et tvist af citronskal, smager helt vildt lækkert. Tzatziki egner sig formidabelt godt til fx lam, vildt og steaks.

Med denne opskrift kan du virkeligt peppe dine agurker op, og tage smagsoplevelsen til helt nye højder.

Tip! Sørg for at variere din måde at tilberede grøntsager på. På den måde ender du ikke med, at køre træt i de grønne herligheder.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Hjemmelavet græsk tzatziki med et tvist af citronskal
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 2 Agurker
  • 4 fed hvidløg
  • 3 dl græsk yoghurt 10% eller 18% Creme fraiche
  • 1 økologisk citron (skallen her fra)
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Skyl agurkerne, lav et tværgående snit gennem agurkerne, og riv dem i tynde skiver på et mandolinjern. Alternativt kan de halve skiver agurk snittes i hånden.
  2. Giv agurkeskiverne en omgang salt (cirka ½ tsk). Lad gerne salten trække væde ud af agurkerne i en halv times tid, anvend evt. sigte til dette. Har du travlt fortsætter du bare med opskriften.
  3. I en skål blandes agurk, presset hvidløg, citronskal, græsk yoghurt eller creme fraiche.
  4. Smag til med salt og peber, og server din hjemmelavede tzatziki.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here