KØB MINDRE, NYD MERE OG BOOST DIN SOCIALE SUNDHED

KØB MINDRE, NYD MERE

Vil du have bedre styr på vægten, så prøv at droppe forbudsvejen, og i stedet gøre brug af: “Køb mindre og nyd mere” princippet

I min Online Coaching har jeg gennem årene hjulpet en helt masse skønne mennesker til bl.a. at få et bedre forhold til mad, spisning og at nydelse STADIG kan finde sted, mens vi får styr på vægten – én gang for alle.

En af de vigtigste nøgler har gennem årene været, at hjælpe mine klienter med at ændre tankegang væk fra sort/hvid, tilladt/forbudt, enten/eller osv.

I stedet har de fleste have gavn af, at skabe, træne og fastholde tankegangen: “ALT er tilladt”, samt at vores sunde balance afgøres af mængden og konteksten, hvor i mad og drikke indtages.

Jo, sundhed handler om HVAD vi spiser, MEN vigtigheden af HVORDAN vi spiser, nyder og indtager mad og drikke, er nogle gange meget vigtigere.

SE OGSÅ: SPISER DU HELE CHIPSPOSEN? » SÅ PRØV DETTE TRICK

 

Nu tænker du måske: “HVORDAN VI SPISER?”

Når du har set videoen, tænker jeg lyset også går op for dig ellers smider du bare en kommentar nedenfor.

Videoen udspringer af en oplevelsen sidst jeg stod ved ishuset på Blokhus strand på en kølig dag i februar måned.

SE OGSÅ: DROP RØVERHISTORIERNE OG RE-DESIGN DIT MADMILJØ

 

ER DIT BARN / DINE BØRN BLEVET RUNDE (TYKKE)?

Når ens børn eller barn er begyndt at blive lidt for runde i formen, så er det vores ansvar som forældre at hjælpe dem tilbage på sporet af en sund vægtbalance. Skyld, skam og kritik er i den forbindelse de vigtigste ting, du for alt i verden skal undgå.

Støt dit barn i situationen, hvis barnet selv kommer til dig, og sig fx at du gerne vil hjælpe uden at blive konkret. Hvis barnet (afhængigt af alder naturligvis) efterspørger konkrete tiltag, kan du nævne at i sammen kan begynde at lave små justeringer hist og her.

Det er netop de små justeringer og reduceringer, der kan skabe bemærkelsesværdige resultater på længere bane – uden at forandringerne bliver overvældende. Jo, det virker som regel bedst både for voksne og børn ikke at gå drastisk til værks.

I videoen, giver jeg dig min kraftigste anbefaling om ikke at involvere dine børn – i hvert fald ikke i første omgang. Vi forældre kan nemlig typisk hjælpe vores runde børn i mål, blot ved at tage mere styring over børnenes omgivelser, situationer og madmiljø.

Hvordan helt præcis, kommer jeg ikke nærmere ind på i artiklen her, men lad dig gerne inspirere i mine over 300 Peptalks og 200 inspirerende artikler.

SE OGSÅ: TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig her.

 

KØB MINDRE – NYD MERE

Begynd at træffe (små) bedre valg og skab bemærkelsesværdige resultater i dit liv » Nyd processen og det gode liv – uden afsavn!

Jeg ved, at den enkle, men svære færdighed, evne, teknik, tankegang, kan hjælpe dig langt på vejen til at få styr på vægten – én gang for alle.

SE OGSÅ: NEM GUIDE TIL BEDRE SPISEVANER OG VARIGT VÆGTTAB

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her