Pas på fælden ved at følge ugebladenes træningsprogrammer

Fælden ved ugebladenes træningsprogrammer

Ugebladenes gratis træningsprogrammer er overalt fx: “Kun 30 min er nok”, men passer du ikke på fælden, ender du nemt i flere fiaskoer.

Jo, bevares… Lad dig hjertens gerne inspirere af diverse træningsprogrammer fra diverse ugeblade, internettet, bøger og fitnessmagasiner. Hvis du pt. ikke har en aktiv livsstil, så er det jo gerne gennem inspiration, vi oplever motivation og i bedste fald handling.

Selvom de gratis træningsprogrammer fra diverse ugeblade, internettet, bøger og fitnessmagasiner fungerer fint for nogle mennesker, så oplever mange fiasko.

SE OGSÅ: Elsker du hurtige resultater? Glem dem, og gør noget holdbart!

 

Hvorfor oplever mange fiasko ved gratis træningsprogrammer?

Det handler faktisk ikke om, hvorvidt træningsprogrammerne er gratis eller ej. Hvis du har køb et ugeblad eller fitnessmagasin, kan det jo også diskuteres, om træningsprogrammet inden i er gratis. Det, er det jo faktisk ikke, vel?

Fælden du skal undgå både med træningsprogrammer, der rent faktisk er 100% gratis og de træningsprogrammer, du finder i betalte blade og bøger, er at starte for hårdt ud.

Alt for mange fejler igen og igen, når de ønsker at opbygge og ikke mindst fastholder gode trænings-, motions- og aktivitetsvaner, fordi niveauet er for højt for dem på længere bane. Uanset træningsprogram eller inspirationskilde, så start i det små og byg gradvist på.

Igennem de sidste 10 år, har jeg hjulpet tusindevis af mennesker, der igen og igen faldet i fælden med begge ben. Jeg startede da også selv min fitness- og livsstilsrejse for 15 år siden med at springe i fælden med begge ben.

SE OGSÅ: JO, LIDT MOTION ER MEGET BEDRE END INGENTING…

 

Når motivationen bruser i hele kroppen, kan vi klare alt (tror vi)

Ja, motivationsrusen føles fantastisk. “NU SKAL DET VÆRE”, siger vi til os selv. Desværre, får motivationsrusen de fleste mennesker til at starte alt for voldsomt ud.

Vi bliver nemt overoptimistiske i øjeblikket. Vi glemmer vores udgangspunkt, vores travle hverdag, samt at vores fremtidige jeg ikke har bedre tid, mere overskud og vild energi. Tvært imod, så har vores fremtidige jeg formentligt og ret sikkert mindre af det hele.

Er vi ikke realistiske og fremsynede i vore forventninger, fejler vi nemt – igen!

For høje, hårde og uholdbare startniveauer, er ikke bare en hæmsko for at skabe vaner. Starter du for hårdt, intenst og aggressivt ud, vil du også øge sandsynligheden for skader. Hvis du får skader, er dine odds for succes med nye vaner ofte reduceret til et rundt 0.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

 

Kan du holde ved trænings- motions- og aktivitetsniveauet?

Nogle starter for hårdt ud, mens andre får skader, mens fælles for de fleste der starter for hårdt og urealistisk ud, er at succesraten med de nye vaner er tæt på nul!

Hvis det, du plejer at gøre ikke virker, så gør noget andet!

Jeg håber min PEPTALK, vil overtale dig til at tøjle din motivationsrus, og starte i det små, fremfor at starte for voldsomt ud – igen!

Opbyg dine nye trænings-, motions- og aktivitetsvaner i det små i første omgang, og byg dem så større og stærkere derfra. På den måde opbygger og fastholder du gode trænings-, motions- og aktivitetsvaner, du kan holde ved og opnå resultater fra – resten af livet.

Pssst… Jeg kan i øvrigt anbefale dig, at have styr på din plan B klar, hvis du vil lykkes med at skabe bedre trænings-, motions- og aktivitetsvaner. Bliv klogere på dine plan B muligheder, og hvad du kan gøre, når tiden er knap via linket.

SE OGSÅ: GØR DET HER, NÅR DU IKKE HAR TID TIL DIN MOTION OG TRÆNING

 

~ Alt det bedste din vej…

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here