PAS PÅ “UGEBLADENES TRÆNINGSPROGRAMMER”-FÆLDEN

Fælden ved ugebladenes træningsprogrammer

Ugebladenes gratis træningsprogrammer er overalt fx: “Kun 30 min er nok”, men passer du ikke på fælden, ender du nemt i flere fiaskoer.

Jo, bevares… Lad dig hjertens gerne inspirere af diverse træningsprogrammer fra diverse ugeblade, internettet, bøger og fitnessmagasiner. Hvis du pt. ikke har en aktiv livsstil, så er det jo gerne gennem inspiration, vi oplever motivation og i bedste fald handling.

Selvom de gratis træningsprogrammer fra diverse ugeblade, internettet, bøger og fitnessmagasiner fungerer fint for nogle mennesker, så oplever mange fiasko.

SE OGSÅ: Elsker du hurtige resultater? Glem dem, og gør noget holdbart!

 

Hvorfor oplever mange fiasko ved gratis træningsprogrammer?

Det handler faktisk ikke om, hvorvidt træningsprogrammerne er gratis eller ej. Hvis du har køb et ugeblad eller fitnessmagasin, kan det jo også diskuteres, om træningsprogrammet inden i er gratis. Det, er det jo faktisk ikke, vel?

Fælden du skal undgå både med træningsprogrammer, der rent faktisk er 100% gratis og de træningsprogrammer, du finder i betalte blade og bøger, er at starte for hårdt ud.

Alt for mange fejler igen og igen, når de ønsker at opbygge og ikke mindst fastholder gode trænings-, motions- og aktivitetsvaner, fordi niveauet er for højt for dem på længere bane. Uanset træningsprogram eller inspirationskilde, så start i det små og byg gradvist på.

Igennem de sidste 10 år, har jeg hjulpet tusindevis af mennesker, der igen og igen faldet i fælden med begge ben. Jeg startede da også selv min fitness- og livsstilsrejse for 15 år siden med at springe i fælden med begge ben.

SE OGSÅ: JO, LIDT MOTION ER MEGET BEDRE END INGENTING…

 

Når motivationen bruser i hele kroppen, kan vi klare alt (tror vi)

Ja, motivationsrusen føles fantastisk. “NU SKAL DET VÆRE”, siger vi til os selv. Desværre, får motivationsrusen de fleste mennesker til at starte alt for voldsomt ud.

Vi bliver nemt overoptimistiske i øjeblikket. Vi glemmer vores udgangspunkt, vores travle hverdag, samt at vores fremtidige jeg ikke har bedre tid, mere overskud og vild energi. Tvært imod, så har vores fremtidige jeg formentligt og ret sikkert mindre af det hele.

Er vi ikke realistiske og fremsynede i vore forventninger, fejler vi nemt – igen!

For høje, hårde og uholdbare startniveauer, er ikke bare en hæmsko for at skabe vaner. Starter du for hårdt, intenst og aggressivt ud, vil du også øge sandsynligheden for skader. Hvis du får skader, er dine odds for succes med nye vaner ofte reduceret til et rundt 0.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

 

Kan du holde ved trænings- motions- og aktivitetsniveauet?

Nogle starter for hårdt ud, mens andre får skader, mens fælles for de fleste der starter for hårdt og urealistisk ud, er at succesraten med de nye vaner er tæt på nul!

Hvis det, du plejer at gøre ikke virker, så gør noget andet!

Jeg håber min PEPTALK, vil overtale dig til at tøjle din motivationsrus, og starte i det små, fremfor at starte for voldsomt ud – igen!

Opbyg dine nye trænings-, motions- og aktivitetsvaner i det små i første omgang, og byg dem så større og stærkere derfra. På den måde opbygger og fastholder du gode trænings-, motions- og aktivitetsvaner, du kan holde ved og opnå resultater fra – resten af livet.

Pssst… Jeg kan i øvrigt anbefale dig, at have styr på din plan B klar, hvis du vil lykkes med at skabe bedre trænings-, motions- og aktivitetsvaner. Bliv klogere på dine plan B muligheder, og hvad du kan gøre, når tiden er knap via linket.

SE OGSÅ: GØR DET HER, NÅR DU IKKE HAR TID TIL DIN MOTION OG TRÆNING

 

~ Alt det bedste din vej…

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her