Rosastegt andebryst med lun bønne-champignon-grønkålssalat

Rosastegt andebryst med lun bønne-champignon-grønkålssalat
Rosastegt andebryst med lun bønne-champignon-grønkålssalat

Elsker du også rosastegt andebryst?

Prøv min opskrift på andebryst med sauterede bønner, grønkål og champignoner » Nyd et enkelt, lækkert og mættende måltid

Jeg har efterhånden hørt påstanden: “At spise sund og velsammensat mad er kompliceret, tidskrævende og besværligt” fra en del mennesker. Så giver det god mening, at de selv samme mennesker ofte har tendens til mindre gode madvaner.

Men er opfattelsen korrekt? Nej, det mener jeg ikke, men at overbevisningen gør det “MERE OKAY” for disse personer at spise “dårligt”, er det gengæld sandt.

SE OGSÅ: VIRKELIGHEDEN ER KLOG, SÅ DROP DINE RØVERHISTORIER

 

Er hurtig og nem mad = dårlige madvaner og junkfood?

Det lighedstegn, er noget vi selv skaber mellem ørerne. Typisk fordi rollemodeller, omgangskreds eller egne oplevelser udelukkende har indprentet denne overbevisning.

Noget af det mest smittende i hele verden – er adfærd. Specielt den adfærd, vores rollemodeller og de mennesker, vi omgås mest med, har. På godt og ondt!

SE OGSÅ: ADFÆRD SMITTER, og dine venner gør dig (måske) federe!

 

Hvem smitter (skidt) af på din adfærd og dine vaner?

Nogle (mad)vaner kan vi have tillært os i hårde perioder med fx stress, angst, depression osv., hvor vi kan have anvendt (mad)vanerne som en overlevelsesstrategi. Er der faldet ro på nu? Hvorfor så holde ved de gamle madvaner som ikke hjælper dig?

Er det tid til at rette op på forældede overlevelsesstrategier?

Føler du ovenstående giver stof til eftertanke? Ønsker du at forandre og forbedre livet, så får du måske brug for hjælp, støtte og sparring i processen. Du er velkommen til at række ud efter hjælp hos mig, så finder vi sammen den, for dig, bedste vej til at få succes.

SE OGSÅ: DROP RØVERHISTORIERNE OG RE-DESIGN DIT MADMILJØ

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Rosastegt andebryst med lun bønne-champignon-grønkålssalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Rosastegt andebryst
  • 800-1000 gram andebryster
  • Groft salt
De sauterede grøntsager
  • 500 gram frosne haricots verts bønner
  • 250 gram renset og snittet grønkål
  • 500 gram rensede og snittede champignoner eller to hurtige glas
  • Smag til med salt, peber og andre krydderifavoritter
Sådan gør du:
Sådan laver du rosastegt andebryst
  1. Grib en stor pande, og giv den høj varme.
  2. Rids skindet på andebrysterne med en kniv. Undgå at ridse ned i kødet.
  3. Gnid de ridsede andeskind med et godt drys groft salt. Læg andebrysterne med skindsiden nedad på den varme pande.
  4. Efter 8-10 minutter på skindsiden, skrues der ned til middel varme, og andebrysterne vendes nu med skindsiden opad. Tilbered herefter andebrysterne i yderligere 6-8 minutter.
  5. Tag andebrysterne af panden, og lad dem hvile i 5 minutter inden udskæring og servering.
Sådan laves de sauterede grøntsager
  1. Hæld det meste af det resterende andefedt fra panden. Gem det evt. til anden madlavning.
  2. I det resterende andefedt på panden, sauteres de skiveskårne champignoner.
  3. Når champignonerne er sauteret i nogle minutter, tilsættes grønkålen og bønnerne til panden, og sauteringen fortsættes i yderligere 3-4 minutter.
  4. Skær andebrysterne i skiver, og server de sauterede grøntsager dertil.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her