Rosastegt andebryst med sauterede bønner, grønkål og champignoner

Hvad siger du til rosastegt andebryst?

Prøv opskriften på rosastegt andebryst med sauterede bønner, grønkål og champignoner og nyd et enkelt, lækkert og mættende måltid.

“Velsammensat mad er kompliceret, tidskrævende og besværligt.” En opfattelse, jeg har hørt fra mange mennesker, og så giver det god mening, at selv samme mennesker ofte har tendens til mindre gode madvaner. Men er opfattelsen korrekt? Nej…

Er hurtig og nem mad = dårlige madvaner og junkfood?

Nope, lighedstegnet er noget vi selv skaber mellem ørerne. Typisk fordi vores rollemodeller, omgangskreds eller egne oplevelser udelukkende har indkodet denne opfattelse i os.

Noget af det mest smittende i hele verden – er adfærd. Specielt den adfærd, vores rollemodeller og de mennesker, vi omgås mest med, har. På godt og ondt!

Hmm… Hvem smitter (skidt) af på din adfærd og dine vaner?

Nogle (mad)vaner kan vi have tillært os i hårde perioder med fx stress, angst, depression osv., hvor vi kan have anvendt (mad)vanerne som en overlevelsesstrategi. Er den pressede periode slut nu? Hvorfor så holde ved de gamle madvaner som ikke hjælper dig?

Er det tid til at rette op på forældede overlevelsesstrategier?

Føler du ovenstående giver stof til eftertanke? Ønsker du at forandre og forbedre livet, så får du måske brug for hjælp, støtte og sparring i processen. Du er velkommen til at række ud efter hjælp hos mig, så finder vi sammen den, for dig, bedste vej til at få succes.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Rosastegt andebryst med sauterede bønner, grønkål og champignoner
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Rosastegt andebryst
  • 800-1000 gram andebryster
  • Groft salt
De sauterede grøntsager
  • 500 gram frosne haricots verts bønner
  • 250 gram renset og snittet grønkål
  • 500 gram rensede og snittede champignoner eller to hurtige glas
  • Smag til med salt, peber og andre krydderifavoritter
Sådan gør du:
Sådan laver du rosastegt andebryst
  1. Grib en stor pande, og giv den høj varme.
  2. Rids skindet på andebrysterne med en kniv. Undgå at ridse ned i kødet.
  3. Gnid de ridsede andeskind med et godt drys groft salt. Læg andebrysterne med skindsiden nedad på den varme pande.
  4. Efter 8-10 minutter på skindsiden, skrues der ned til middel varme, og andebrysterne vendes nu med skindsiden opad. Tilbered herefter andebrysterne i yderligere 6-8 minutter.
  5. Tag andebrysterne af panden, og lad dem hvile i 5 minutter inden udskæring og servering.
Sådan laves de sauterede grøntsager
  1. Hæld det meste af det resterende andefedt fra panden. Gem det evt. til anden madlavning.
  2. I det resterende andefedt på panden, sauteres de skiveskårne champignoner.
  3. Når champignonerne er sauteret i nogle minutter, tilsættes grønkålen og bønnerne til panden, og sauteringen fortsættes i yderligere 3-4 minutter.
  4. Skær andebrysterne i skiver, og server de sauterede grøntsager dertil.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here