Saftig omelet med champignon, løg og groft stenalderbrød

Saftig omelet med champignon, løg og groft stenalderbrød » Skøn Morgenmad
Saftig omelet med champignon, løg og groft stenalderbrød » Skøn Morgenmad

1 Personer

Hands-on tid: 10min – Total tid: 10min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Hurtig og mættende morgen-, middags-, eller aftensmad…

Formålet med dagens opskrift, er at inspirere dig, til at tænke mere protein, og en længere mæthed ind i din morgenmad. Målet er at du, om muligt, kan få en endnu bedre start på din dag med god energi og behagelig mæthed frem til middag.

Jeg møder mange, som i årevis har spist samme type morgenmad hver eneste dag. Det er der som sådan ikke noget galt i, hvis det fungerer godt for dig. Ulempen kan dog være, at du overser bedre valg, når blot du hver dag ruller samme madvane ud over din morgen.

Jeg kommer selv fra tankesættet om, at morgenmad enten skulle bestå af en eller anden form for brød eller et morgenmadsprodukt. Kender du det? Tør du forandre vanen?

Selv må jeg konstatere, at min energi og mæthed efter en morgenmad, der indeholder for mange hurtige kulhydrater, og begrænset med protein, ikke giver mig en optimal formiddag ift. mæthed og energi.

Vi ved at protein er den mest mættende makronæringsstof, hvorfor det generelt giver god mening, at centrere måltiderne omkring netop protein, det kan fx være: æg, kød, fisk osv.

Nu er det jo ikke sikkert, du er ligeså åbensindet som mig, og kan spise alle slags måltider på ethvert tidspunkt af døgnet, så lad du bare makreldåsen stå i skabet. Lad os i stedet for se mere på æg, som vi alle ved, er en del af ethvert veldækket brunchbord 😀

I øvrigt finder du opskriften på det bedste stenalderbrød lige her… KLIK HER

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftig omelet med champignon, løg og groft stenalderbrød
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
Champignonomeletten
 • 3 æg
 • 1 dåse champignoner eller 1 håndfuld friske, rensede og snittede
 • 1 lille løg
 • ½ tsk friskkværnet sort peber
 • ½ tsk hav- eller stensalt
 • 2 skiver stenalderbrød (kan udelades) Find opskriften ovenfor...
Sådan gør du:
 1. Giv en stor pande på omkring 28 centimeter høj varme.
 2. Dræn dåsen med champignon for vand, og tilføj champignonerne til panden. Snit løget fint, og tilføj også løget til panden. Sauter champignon og løg ved høj varme i nogle minutter, så noget at vandet fordamper.
 3. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med en gaffel.
 4. Hæld de sauterede champignoner og løg fra panden og ned i æggemassen. Tilføj salt og peber til æggemassen, og pisk æggemassen igennem en sidste gang.
 5. Lad en klat smør smelte på panden, og hæld æggemassen ud på panden, skru ned til middel varme, og dæk panden til med et låg eller et stykke stanniol.
 6. Omeletten er færdig, når æggemassen har sat sig. Forvent det tager omkring 5 minutter.
 7. Vend omeletten ud på en tallerken, og server evt. omeletten med en til to skiver stenalderbrød, som du finder opskriften på ovenfor.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here