Skøn bønne bolognese med revet mozzarellaost » Hurtigt, nemt og lækkert

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Sundere end den klassiske…

Drømmer du om at slippe af med overflødigt fedt, så SKAL der skabes kalorieunderskud. Selvom der er flere måder at skabe et underskud i energibalancen, er det typisk nemmest og mest effektivt gennem maden vi spiser – gerne i kombination med øget fysisk aktivitet

Forskellen ved at vælge bedre, sundere og lettere ingredienser

I de fleste af dine livretter kan mere energitætte ingredienser relativt nemt erstattes med mindre energitætte grøntsager, uden at gå på kompromis med den gode smagsoplevelse.

Ved fx at erstatte almindelig pasta opskriften her med fx haricots vertsbønner, reduceres kalorieindholdet fra de 350 kalorier per 100 gram pasta(ukogt) til blot 31 kalorier. Der skal altså mere end 10X så mange bønner til ift. pasta(ukogt) for samme antal kalorier.

Ikke nok med du kan spise dig godt mæt i færre kalorier, du får også et ordentligt skud vitaminer indenbords fra grøntsagerne.

Prøv det af stille og roligt…

Skru gradvist mere og mere op for grøntsagerne i din mad, og tilsvarende ned for de mere energitætte ingredienser, så du kan holde ved de bedre valg på sigt!

Hvem vil du forkæle med dette lækre måltid/tilbehør?
» Del opskriften med dem nu, så ved de, at de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Skøn bønne bolognese med revet mozzarellaost » Hurtigt, nemt og lækkert
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 500 gram hakket oksekød
  • 600-700 gram haricots verts bønner (fra frost)
  • 250 gram rensede og snittede champignoner eller 1 glas(den hurtige)
  • 100 gram revet mozzarellaost
  • 1 dusk snittet basilikum eller 2 tsk tørret
  • 1 løg snittet fint
  • ½ liter tomatpassata, hakkede tomater eller Dolmio tomatsovs
  • 2 terninger oksebouillon
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
  • Mild paprika
  • evt. chili
Tilberedning
  1. Grib en stor pande og svits det hakkede oksekød af under kyndig omrøring.
  2. Når oksekødet er brunet af tilføjes tomatsovs, basilikum, løg og oksebouillon til panden.
  3. Lad ingredienserne simre i 10 minutter ved middel varme. Smag kødsovsen til med salt, peber og evt. chili mm.
  4. Mens kødsovsen simrer, sauteres haricots verts bønner og champignoner på endnu en pande ved høj varme i 5-8 minutter.
  5. Anret de sauterede bønner og champignoner på tallerkener, tilføj kødsovsen og top af med mozzarellaost.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

2 KOMMENTARER

Please enter your comment!
Please enter your name here