Den bedste opskrift på grøntsagsbolognese med mozzarellaost

Den bedste opskrift på grøntsagsbolognese med mozzarellaost
Den bedste opskrift på grøntsagsbolognese med mozzarellaost

Den bedste opskrift på grøntsagsbolognese

Prøv min nemme, sunde og lækre opskrift på grøntsagsbolognese med revet mozzarellaost » En sundere udgave end den klassiske!

Drømmer du om at slippe af med overflødigt fedt? Så SKAL der skabes kalorieunderskud.

Selvom der er flere måder at skabe et kalorieunderskud på, er det ofte nemmest og mest effektivt at reducere vores indtag af kalorier – gerne i kombination med aktivitet.

SE OGSÅ: Jo, “sund” mad kan (også) gør dig federe og forhindre vægttab

 

Gevinsten ved at vælge sundere og mere kalorielette ingredienser

I de fleste af dine livretter, kan du nemt erstatte mere energitætte ingredienser med mindre energitætte grøntsager – uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen.

Ved fx at erstatte almindelig pasta opskriften her med fx haricots verts bønner, reduceres kalorieindholdet fra hele 350 kalorier pr. 100 gram pasta(ukogt) til blot 31 kalorier. Der med andre ord mere end 10 gange så mange kalorier i pasta pr. 100 gram.

Ikke nok med, du kan spise dig mæt og glad i færre kalorier, mens du får bedre styr på vægten – Du får også et ordentligt skud vitaminer indenbords.

SE OGSÅ: Spis flere grøntsager, bliv madmodig og få bedre styr på vægten!

 

Prøv det af stille og roligt – ét skridt ad gangen!

Skru gradvist mere og mere op for grøntsagerne i din mad, og tilsvarende ned for de mere energitætte ingredienser, så du kan holde ved de bedre valg på sigt!

Undgå den typiske fejl med livsstilsændringer mod mere sundhed! Glem alt om drastiske ændringer på én gang, hvis du ønsker en holdbar strategi.

Kun holdbare justeringer, ændringer og forandringer giver holdbare resultater.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Den bedste opskrift på grøntsagsbolognese med mozzarellaost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 500 gram hakket oksekød
  • 600-700 gram haricots verts bønner (fra frost)
  • 250 gram rensede og snittede champignoner eller 1 glas(den hurtige)
  • 50 gram revet mozzarellaost
  • 1 dusk snittet basilikum eller 2 tsk tørret
  • 1 løg snittet fint
  • ½ liter tomatpassata, hakkede tomater eller Dolmio tomatsovs
  • 2 terninger oksebouillon
  • 2 spsk flødeost pikant
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • ½ tsk mild paprika
  • evt. chili
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande og svits det hakkede oksekød af under kyndig omrøring.
  2. Når oksekødet er brunet af tilføjes tomatsovs, basilikum, løg, flødeost og oksebouillon til panden.
  3. Lad ingredienserne simre i 10 minutter ved middel varme. Smag kødsovsen til med salt, peber og evt. chili mm.
  4. Mens kødsovsen simrer, sauteres haricots verts bønner og champignoner på endnu en pande ved høj varme i 5-8 minutter.
  5. Anret de sauterede bønner og champignoner på tallerkener, tilføj kødsovsen og top af med mozzarellaost.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

2 KOMMENTARER

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her