Bacon-hakkebøffer i paprika-flødesovs
Prøv min opskrift på bacon-hakkebøffer i paprika-flødesovs med bløde løg og bacon » Perfekt opskrift på gæstemad, der flår i mundvandet!
Opskriften her er super god som gæstemad, da den kan klargøres i god tid, inden dine gæster ankommer. På den måde har du god tid til at tage imod og være en fantastisk vært for dine skønne gæster.
Frigør dig selv fra at stresse rundt i køkkenet, når gæsterne er kommet.
Klargøres opskriften inden spisetid, skal hakkebøfferne blot brunes af på panden, og senere tilberedes færdige i ovnen 20 minutter inden spisetid. Smid blot fadet en tur i ovnen, når der er 20 min til spisetid, og server et nemt og lækkert tilbehør dertil.
Voila… Så er der serveret mad for gæsterne!
Hvad vil være godt som tilbehør til hakkebøfferne?
Til dine hakkebøffer i paprika-flødesovs, kan du med fordel servere med andet ovnbagt tilbehør, der også kan klargøres i god tid.
Det kan fx være knoldsellerirøsti, ovnbagt blomkål (begge dele kan tilberedes med i ovnen) eller blomkålsris der blot blancheres inden servering. Find de tre anbefalede opskrifter her:
- Sprøde knoldsellerirösti med hvidløg og parmesanost – Rodfrugt-røsti
- Ovnbagt dampede blomkålsbuketter med gratineret ost og flødeost pikant
- Ovnbagte ostegratinerede broccolibuketter med havsalt
PRØV OGSÅ: MINE MANGE ANDRE TILBEHØRSOPSKRIFTER HER
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 500 gram hakket oksekød
- 150 gram bacon i tern
- 250 gram champignon
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1-2 knsp chilipulver
- 1-1,5 dl fløde (madlavningsfløde kan anvendes for færre kalorier)
- 50 gram flødeost pikant
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 lille dåse tomatpuré
- 2 spsk paprika
- 1-2 forårsløg
- 1 tsk salt
- 1-2 tsk friskkværnet sort peber
- Grib en stor pande og steg baconen sprød.
- Bland halvdelen af den sprøde bacon med hakket oksekød, et finsnittet løg, fintsnittet hvidløg, salt og peber.
- Form fire store baconbøffer af oksefarsen, og steg hakkebøfferne i baconfedtet. Hakkebøfferne skal steget i cirka 4-5 minutter på hver side, hvorefter de tages af panden, lægges i et fad og dækkes til med stanniol.
- Sauter herefter et skiveskåret løg og skiveskåret champignon på panden i (noget af) det resterende baconfedt. Efter sautering fordeles de bløde løg og champignon over bøfferne i fadet.
- På panden tilsættes nu paprika, chili, finsnittet/presset hvidløg, tomatpuré, hakkede tomater, fløde og flødeost pikant. Rør i paprika-flødesovsen og lad den koge ind. Smag paprika-flødesovsen til med salt, peber og evt. andre krydderier.
- Når paprika-flødesovsen er kogt ind, hældes den i fadet med bøfferne, og den resterende sprøde bacon fordeles over bøfferne, sammen med snittet forårsløg.
- Server din bacon-hakkebøffer og smagfuld paprika-flødesovs med et lækkert valgfrit tilbehør.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet
LCHF | LOW-CARB KETOGENIC
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]
Og hvornår skal de to fed hvidløg i?
Hej Victoria,
Hvidløg skal snittes fint og i ved opskriftens trin 2.
Tak for dit spørgsmål, jeg har tilføjet hvidløg til opskriften.
God fornøjelse
– ha’ det skønt