Smagfulde cheddar-cheese hakkebøffer
Prøv min lækre opskrift på smagfulde cheddar-cheese hakkebøffer med soltørrede tomater og nyd en mundvandsprovokerende livret
Her får du opskriften på nogle virkelig saftige og lækre bøffer, der passende kan fungere som gæstemad, som såvel hverdagsmad på dage, hvor smagsløgene skal forkæles.
Som tilbehør til de lækre cheddar-cheese hakkebøffer, kan jeg fx anbefale en af mine skønne blandede salater, og så er en omgang sprøde knoldsellerirøsti jo altid et hit.
Her er nogle alternative tilbehørsforslag:
- Saftige ovnbagte asparges med sprød bacon » Favorit tilbehør
- Smørbagte bønnefritter med havsalt og friskkværnet sort peber
- Luftig blomkåls-knoldsellerimos med flødeost, valnødder, mandler og havsalt
Nu har du både forslag, opskrifter og en opfordring til at byde nogle skønne gæster på god mad. Så er det bare op til dig, at invitere, kokkerere og forkæle dig selv og dine gæster.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 800 gram hakket oksefars
- 50 gram cheddarost
- 1 løg
- 50 gram soltørrede tomater
- 1-2 terninger bouillon fx okse opløst i 0,1 dl kogende vand (meget lidt)
- ½ tsk friskkværnet sort peber
- 10 gram smør
- Skræl løget og snit løget og de soltørrede tomater fint.
- I en skål blandes oksefarsen med halvdelen af cheddarosten, fintsnittet løg, soltørrede tomater, bouillon og peber. Rør farsen godt igennem.
- Form 6-8 store hakkebøffer af farsen, og steg dem i smør, ved høj varme på en pande eller på grillen.
- Efter 3-4 minutter vendes cheddar-cheese hakkebøfferne, og den resterende cheddarost fordeles oven på bøffernes færdigstegte side.
- Lad cheddarosten ovenpå bøfferne smelte, mens bøfferne steges færdig.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]