Smørbagte bønnefritter med havsalt og friskkværnet sort peber

Smørbagte bønnefritter med havsalt og friskkværnet sort peber | Low-Carb - LCHF
Smørbagte bønnefritter med havsalt og friskkværnet sort peber | Low-Carb - LCHF

Smørbagte bønnefritter med havsalt

Mangler du et lækkert og alsidigt tilbehør, så prøv opskriften på smørbagte bønnefritter med havsalt og friskkværnet sort peber

Du har nok allerede tilberedt haricots verts bønner på flere forskellige måder? Spørgsmålet er, om du har prøvet ovntilberedte haricots verts bønner med smør, havsalt og peber?

Hvis du ikke har lavet haricots verts i ovnen, så få det afprøvet…

Bønnefritterne er super nemme at lave og så smager de herligt! De smager faktisk så skønt, at det ofte er klogt at lave rigeligt af dem. Dels bliver bønnerne mindre ved tilberedning i ovn, men min erfaring har vist mig at både børn og voksne elsker dem.

OBS: Husk mængden af smør, olivenolie eller andet fedtstof) er meget afgørende for kalorieindholdet i den færdiglavede mængde bønnefritter. Alt med måde 😉

Tip! Bønnefritterne egner sig fint til fugl, fisk, ko, gris, lam osv. – You name it!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smørbagte bønnefritter med havsalt og friskkværnet sort peber - Low-Carb
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 700 gram haricots verts bønner
  • 50 gram smør / klaret smør / kokosolie eller olivenolie
  • Havsalt
  • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
  2. Beklæd en bradepande med bagepapir, og placer haricots verts bønnerne på bagepapiret.
  3. Smelt smøret i en kasserolle eller i en skål i mikroovnen (det tager typisk omkring 20-30 sekunder)
  4. Hæld det smeltede smør ud over haricots verts bønnerne, og fordel det smeltede smør ved med hænderne at vende de grønne bønner godt rundt. Krydr bønnefritterne med et godt skud havsalt og friskkværnet sort peber.
  5. Bag bønnefritterne i den forvarmede ovn i 30-35 minutter. Sørg for at vende bønnefritterne jævnligt undervejs så de bages ensartet.
  6. Bønnefritterne er færdige når de er gyldne. Frasorter evt. rigeligt solbrændte bønnefritter inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | PALEO | LOW-CARB

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here