Smagfulde cheddar-cheese hakkebøffer med soltørrede tomater

Smagfulde cheddar-cheese hakkebøffer med soltørrede tomater » Favorit
Smagfulde cheddar-cheese hakkebøffer med soltørrede tomater » Favorit

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Mundvandsprovokerende umamismag…

Her får du opskriften på nogle virkelig saftige og lækre bøffer, der passende kan fungere som gæstemad, som såvel hverdagsmad på dage, hvor smagsløgene skal forkæles.

Som tilbehør til de lækre cheddar-cheese hakkebøffer, kan jeg fx anbefale en af mine skønne blandede salater, og så er en omgang sprøde knoldsellerirøsti jo altid et hit.

Her er nogle alternative tilbehørsforslag, du kan servere til hakkebøfferne er:

Nu har du både forslag, opskrifter og en opfordring til at byde nogle skønne gæster på god mad. Så er det bare op til dig, at invitere, kokkerere og forkæle dig selv og dine gæster 😉

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smagfulde cheddar-cheese hakkebøffer med soltørrede tomater
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4-6
 
Ingredienser
  • 800 gram hakket oksefars
  • 50 gram cheddarost
  • 1 løg
  • 50 gram soltørrede tomater
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 10 gram smør
Tilberedning
  1. Skræl løget og snit løget og de soltørrede tomater fint.
  2. I en skål blandes oksefarsen med halvdelen af cheddarosten, fintsnittet løg, soltørrede tomater, salt og peber. Rør farsen godt igennem.
  3. Form 6-8 store hakkebøffer af farsen, og steg dem i smør, ved høj varme på en pande eller på grillen.
  4. Efter 3-4 minutter vendes cheddar-cheese hakkebøfferne, og den resterende cheddarost fordeles oven på bøffernes færdigstegte side.
  5. Lad cheddarosten ovenpå bøfferne smelte, mens bøfferne steges færdig.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here