Smørstegt medister med squash-gulerodsstrimler, tomat og cashewnødder

Smørstegt medister med squash-gulerodsstrimler, tomat og cashewnødder
Smørstegt medister med squash-gulerodsstrimler, tomat og cashewnødder

Sådan laver du den perfekte medisterpølse

Først skal medisterpølsen koges, og så skal den smørsteges

Jeg har gennem tiden eksperimenteret med mange forskellige tilberedningsmetoder af medisterpølse, og opskriften her, er ubetinget den bedste – den perfekte opskrift.

Skal der ikke en god kvalitetsmedister til for at lykkes? Uanset om du køber den dyrere kvalitetsmedister hos slagteren eller den billige i Rema1000 til en flad 10’er, får du absolut den bedste ud af din medisterpølse med denne opskrift.

Ja, der kan naturligvis være forskel på slagtermedister af høj kvalitet, og den billigere discount udgave. Det er helt naturligt, når der kæles mere for råvarer og kvalitet.

MEN… med denne tilberedningsmetode, synes jeg faktisk, at den billige discountmedister klarer sig fantastisk i en snæver vending, og smider typisk selv den i indkøbskurven.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smørstegt medister med squash-gulerodsstrimler, tomat og cashewnødder
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
Medisterpølse
  • 500 gram medisterpølse
  • 1 klat smør
  • ½ salt (eller flagesalt for flot finish)
Det grønne tilbehør
  • 1 Squash
  • 1 Gulerod
  • 8 små snacktomater
  • 2 spsk cashewnødder
Sådan gør du:
Sådan laver du den perfekte medisterpølse
  1. Læg medisterpølsen i en gryde, og dæk medisterpølsen med vand.
  2. På med låget, bring vandet i kog, og lad så medisteren simrekoge i cirka 15 minutter.
  3. Grib en pande, giv panden middel til høj varme og lad smørklatten smelte. Prik nogle få huller i den kogte medisterpølse, så den ikke sprækker. Steg herefter medisteren i cirka 5 minutter på hver side.
  4. Lad medister hvile 3-5 minutter efter stegningen, mens du laver grøntsagstilbehøret.
Sådan laver du det grønne tilbehør
  1. Skræl guleroden og vask squashen.
  2. Grib dit juliennejern, spiralizer eller strimmeljern og riv gulerod og squash til strimler/spiraler.
  3. Skyl og halver de små tomater. Server de blandede squash-gulerodsspiraler med halve snacktomater, cashewnødder og smørstegt medister.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here