Smørstegte rødspættefileter med knoldsellerikroketter og cremet spinat

Smørstegte rødspættefileter med knoldsellerikroketter og cremet spinat
Smørstegte rødspættefileter med knoldsellerikroketter og cremet spinat

Rødspættefileter i ny fiske-favorit

Prøv med smørstegte rødspættefileter med knoldsellerikroketter og cremet spinat, næste gang der skal mere fisk på madplanen.

Fisk er en dejlig spise, som vi helst skal have en god del indenbords af, hver eneste uge. Mit mål er minimum, at have fisk på madplanen mindst en gang om ugen. Det bliver dog sjældent ved den ene gang, for fisk tilberedt ordentligt, smager virkeligt fantastisk 😉

Sådan spiser du smør, mens du taber dig…

Ja, smør er blandt de mest energitætte fødevarer, men smør smager fantastisk. Når du ønsker et holdbart vægttab, er det vigtigt at forstå, du ved at forbyde visse madvarer, ingredienser eller hele fødevaregrupper, gør typisk din slankestrategi uholdbar.

Uholdbare slankestrategier giver i sidste ende typisk uholdbare resultater. Lad det være slut med Yo-Yo slankekure med vægtøgning igen i sidste ende, for det ønsker du vel ikke?

Skab et sundt vægttabsmindset, så du kan lykkes én gang for alle!

Intet mad er sundt eller usundt i sig selv! Det handler om mængden, vi indtager maden, fødevaren eller ingrediensen i – og det gælder også for smør!

Du kan stadigvæk nyde smør (og alt andet mad, du nyder, elsker og holder af), du skal “blot” lære at nyde det hele med måde og i sunde mængder.

Betyder det så mindre smør, end du plejer? Ja sandsynligvis, men du kan nyde uden at forbyde!

 

Har du prøvet at lave knoldsellerikroketter?

Jeg har eksperimenteret en del med grøntsagen knoldselleri, og det er lykkes mig at lave de nogle sprøde og lækre kroketter af knoldselleri. Knoldsellerikroketterne er super nemme at lave, og så smager virkeligt lækkert.

Rødspættefileterne serveres foruden knoldsellerikroketter, endvidere med en skøn omgang cremet spinat.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smørstegte rødspættefileter med knoldsellerikroketter og cremet spinat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Smørstegte rødspættefileter
 • 800 gram rødspættefileter
 • ½ citron - saften skal anvendes
 • 20 gram smør til stegning
 • 1 tsk salt
 • ½ tsk friskkværnet peber
Knoldsellerikroketter
 • 1 knoldselleri
 • 1 håndfuld revet ost, jeg brugte goudaost
 • 3 æg
 • 1 tsk salt
 • 2-3 knivspidser friskkværnet sort peber
Cremet spinat
 • 8-10 klumper hakket spinat (frossen)
 • 50 gram pikant- eller andet flødeost, gerne med smag
 • 1 skvæt citronsaft
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver du knoldsellerikroketter
 1. Start ned at tænde for ovnen på 200 grader.
 2. Skær skrællen af knoldselleriet med en skarp kniv. Grovdel knoldselleriet, i nogle stykker, der kan gå i foodprocessoren.
 3. Sæt det mellemste rivejern i din foodprocessor, og kør knoldselleristykkerne igennem. Alternativt kan knoldselleriet rives manuelt på et rivejern.
 4. I foodprocessorskålen blandes knoldselleri med revet ost, æg, salt og peber.
 5. Med hænderne formes 16 - 20 knoldsellerikroketter, som placeres på en bageplade.
 6. Sæt bagepladen i ovnen, og bag kroketterne i ca 10 minutter, hvorefter de vendes, og bages i yderligere 10 minutter.
Sådan laver du cremet spinat
 1. Lad de 8-10 klumper frossen spinat tø op ved middel til høj varme, i en kasserolle med låg.
 2. Når spinaten er tøet op, hældes overskydende væde fra spinaten, inden flødeost tilsættes.
 3. Lad den cremede spinat koge ind ved lav varme og smag til med citronsaft, salt og peber.
Sådan laver du smørstegte rødspættefileter
 1. Mariner rødspættefileterne i citronsaft, og lad dem trække i nogle minutter.
 2. På en stor pande, smeltes smøret, og fiskene steges på panden i ca. 1 minut per side. Stegetiden kan variere en smule, alt afhængigt af tykkelsen på fileterne. Efterhånden som rødspættefileterne bliver stegt, kan de med fordel lægges fra på et forvarmet fad eller tallerken.
 3. Krydr de smørstegte rødspættefileter med salt, friskkværnet sort peber og evt. et ekstra skvæt citron inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor.

LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here