SOLOPGANG, TRÆNING OG LØB I SOLEN » ALICANTE VLOG³

SOLOPGANG, TRÆNING OG LØB I SOLEN

Vi står tidligt op, og fanger den mest fantastiske solopgang i smukke Alicante, og få en masse gode trænings- og motionstips på ferien

Efter den smukke solopgang, tager jeg dig med til min ryg- og bicepstræning (PULL WORKOUT), og giver dig nogle flere effektive tips, tricks og strategier til at holde formen i ferien. Senere løber vi en smuk 10 km løbetur på den smukke strandpromenade.

VIGTIGT: Desværre var optagelserne fra mit gamle GoPro HERO 4 Silver meget rystede, hvorfor jeg speedede de 10 kilometers løbetur op til at tage få sekunder i vloggen. Havde jeg bare haft mit nuværende GoPro Hero 7 Black med Hypersmooth – Wauw!

SE MERE HER: GOPRO HERO 7 BLACK UNBOXING OG HYPERSMOOTH TEST

Læn dig tilbage, nyd en kop kaffe og lad dig underholde og inspirere…

 

VÆRD AT VIDE IFT. LØB I SOLEN

Alicante er en populær destination (også for løbere) på grund af dens smukke natur og klima. Men at løbe i varmt solskinsvejr kan have både fordele og ulemper.

Herunder kan du læse nogle fordele og ulemper ved at løbe i varmt solskinsvejr, både i Alicante, men også andre steder i varmen naturligvis. Du får også nogle gode huskeregler for at opretholde en sund væskebalance, mens du motionerer i solens varme.

Fordele ved at løbe i varmt solskinsvejr:

 1. Øget kalorieforbrænding: At løbe i varmt vejr kan øge kalorieforbrændingen, da kroppen bruger mere energi til at opretholde en stabil kropstemperatur.
 2. Øget endorfinproduktion: Træning i solskin kan øge produktionen af endorfiner, som kan forbedre ens humør og følelse af velvære.
 3. Forbedret D-vitaminproduktion: Solskin kan hjælpe med at øge produktionen af D-vitamin, som er afgørende for at opretholde en sund knogletæthed og immunforsvar.

Ulemper ved at løbe i varmt solskinsvejr:

 1. Øget risiko for dehydrering: At løbe i varmt solskinsvejr kan føre til en øget risiko for dehydrering, da kroppen mister mere væske og elektrolytter.
 2. Øget risiko for solskoldning: Udsættelse for solen kan øge risikoen for solskoldning, hvilket kan føre til smerte og hudskader. Husk godt med solcreme.
 3. Øget risiko for overophedning: Løb i varmt vejr kan øge risikoen for overophedning og varmeudmattelse, hvilket kan føre til kramper, svimmelhed og i alvorlige tilfælde, kollaps.

SE OGSÅ: NÅR FERIENS TRÆNINGSCENTER ER SKOD, SÅ GØR DET HER

 

Gode huskeregler for løb i varmt solskinsvejr

 1. Drik masser af vand: Det er afgørende at drikke tilstrækkeligt med vand før, under og efter løb for at opretholde en sund væskebalance og undgå dehydrering.
 2. Brug solcreme: For at beskytte huden mod skadelige UV-stråler, er det vigtigt at påføre en vandfast solcreme før løbeturen.
 3. Løb i skyggen: Hvis det er muligt, bør man løbe i skyggen eller på steder med mindre udsættelse for solen. Det kan også være først eller sidst på dagen.
 4. Brug en hat og solbriller: En hat og solbriller kan hjælpe med at beskytte hovedet og øjnene mod solen.
 5. Vær opmærksom på kroppens signaler: Det er vigtigt at lytte til kroppens signaler og stoppe løbeturen, hvis man føler sig svimmel, træt eller kvalme.

Personligt elsker jeg at svede igennem, når jeg løber en tur i sydens varme middagssol, men der er som nævnt både fordele og ulemper at være opmærksom på.

SE OGSÅ: Drop IKKE dine motions- og træningsvaner (helt) i ferien

 

FÅ STYR PÅ FERIENS LØBETURE I SOLEN

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her