Spejlægsbøffer med smørsauteret spidskål, champignons og porrer

Spejlægsbøffer med sauteret spidskål, champignons og porrer » Low-Carb
Spejlægsbøffer med sauteret spidskål, champignons og porrer » Low-Carb

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Alt i en servering med masser af smag…

Du ved bøf og spejlæg smager skønt, ikke sandt? Med opskriften her får du netop noget af det du elsker allermest, nemlig hakkebøffer med spejlæg serveret på smørsauteret spidskål, champignons og porrer.

Pssst… Tjek også mine andre opskrifter med hakkebøffer. Personligt synes jeg de alle samme smager fantastisk lækkert. Her får du mine top 3 favoritopskrifter:

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spejlægsbøffer med smørsauteret spidskål, champignons og porrer
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Hakkebøfferne
  • 500 gram hakket oksekød
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 1 tsk hav- eller stensalt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • ½ tsk paprika
  • 2 spsk smør
Spejlæg
  • 4 æg
Smørsauteret spidskål, champignons og porrer
  • 1 spidskål
  • 1 glas eller cirka 200 gram friske snittede champignons
  • 1 porre
  • 2 spsk smør
Tilberedning
Sådan tilbereder du smørsauteret spidskål, champignons og porrer
  1. Grib en stor pande og lad smøret smelte ved middel til høj varme.
  2. Dræn champignonerne for vand og lad dem sautere i smøret, mens spidskål og porren snittes fint.
  3. Når champignonerne er smørsauteret i 4-5 minutter, tilsættes den fintsnittede spidskål og porre.
  4. Vend jævnligt rundt i grøntsagerne under sauteringen. Efter yderligere 5-8 minutter, fordeles de sauterede grøntsager i et bunden af et serveringsfad.
Sådan tilbereder du hakkebøfferne
  1. Mens grøntsagerne sauterer, blandes oksefarsen i en skål med æg, fintsnittet løg, salt, peber og paprika.
  2. Grib nu endnu en stor pande og lad smøret smelte ved middel til høj varme.
  3. Form 4 store bøffer af den blandede oksefars og steg dem i smøret i cirka 4-5 minutter på hver side, hvorefter hakkebøfferne tages af og lægges ovenpå de sauterede grøntsager. Dæk fadet af med stanniol.
Sådan tilbereder du spejlæggene
  1. Slå de fire æg ud på panden, hvorpå du har stegt hakkebøfferne. Krydr med salt og peber.
  2. Steg de fire spejlæg i cirka 3-5 minutter evt. afdækket af låg eller stanniol. Tricket forkorter tilberedningstiden.
  3. Placer de fire spejlæg ovenpå hakkebøfferne i grøntsagsfadet og server måltidet.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here