Hakkebøffer i fad med spejlæg, spidskål, champignoner og porrer

Hakkebøffer i fad med spejlæg, spidskål, champignoner og porrer
Hakkebøffer i fad med spejlæg, spidskål, champignoner og porrer

Prøv hakkebøffer i fad med spejlæg og grønt

Her får du en nem, sund og lækker alt-i-en opskrift på hakkebøffer i fad med spejlæg, spidskål, champignoner og porrer » Skøn gæstemad

Du elsker sikker også hakkebøf og spejlæg, ikke sandt? Med opskriften her får du netop det, du elsker allermest – nemlig hakkebøffer med spejlæg serveret på sauteret spidskål, champignons og porrer.

Pssst… Tjek også mine andre opskrifter med hakkebøffer. Personligt synes jeg de alle samme smager fantastisk lækkert. Her får du mine top 3 favoritopskrifter:

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Hakkebøffer i fad med spejlæg, spidskål, champignoner og porrer
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Hakkebøfferne
  • 500 gram hakket oksekød
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 1 terning bouillon opløst i 0,1 dl kogende vand (meget lidt)
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • ½ tsk paprika
  • 1 spsk smør
Spejlæg
  • 4 æg
Smørsauteret spidskål, champignons og porrer
  • 1 spidskål
  • 1 glas eller cirka 200 gram friske snittede champignons
  • 1 porre
  • 1 spsk smør
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du sauteret spidskål, champignons og porrer
  1. Grib en stor pande og lad smørret smelte ved middel til høj varme.
  2. Dræn champignonerne for vand, og lad dem sautere i smørret, mens spidskål og porren snittes fint.
  3. Når champignonerne er smørsauteret i 4-5 minutter, tilsættes den fintsnittede spidskål og porre.
  4. Vend jævnligt rundt i grøntsagerne under sauteringen. Efter yderligere 5-8 minutter, fordeles de sauterede grøntsager i et bunden af et serveringsfad.
Sådan tilbereder du hakkebøfferne
  1. Mens grøntsagerne sauteres, blandes oksefarsen i en skål med æg, fintsnittet løg, bouillon, peber og paprika.
  2. Grib nu endnu en stor pande og lad smørret smelte ved middel til høj varme.
  3. Form 4 store hakkebøffer af den blandede oksefars, og steg dem i smørret i cirka 4-5 minutter på hver side, hvorefter hakkebøfferne tages af og lægges ovenpå de sauterede grøntsager. Dæk fadet til med stanniol.
Sådan tilbereder du spejlæggene
  1. Slå de fire æg ud på panden, hvorpå du har stegt hakkebøfferne. Krydr med salt og peber.
  2. Steg de fire spejlæg i cirka 3-5 minutter evt. afdækket af låg eller stanniol. Tricket forkorter tilberedningstiden. Tjek undervejs, så du kan tage dine spejlæg af, mens blommen stadig er lidt flydende.
  3. Placer de fire spejlæg ovenpå hakkebøfferne i grøntsagsfadet og server måltidet.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here