Saftige parmesanbøffer med smørstegte champignons, squashpasta og kål

Saftige parmesanbøffer med smørstegte champignons, squashpasta og kål
Saftige parmesanbøffer med smørstegte champignons, squashpasta og kål

4 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  20min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Saftige og velsmagende parmesanbøffer…

Jeg har igennem tiden eksperimenteret meget med, at lave alverdens variationer af hakkebøffer. Der er gået sport i at fremstille den ene velsmagende variant efter den anden, som kan forkæle smagsløgene på nye, anderledes og spændende måder.

Følg med her på UPGRADED.DK, og få opskrifterne på alle varianterne, så du kan finde dine egne favoritter.

Her får du opskriften på parmesanost-varianten. Prøv dem næste gang der står bøffer på menuen, og find ud af om de hitter lige så meget hos dig, som de gør hos mig 🙂

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftige parmesanbøffer med smørstegte champignons, squashpasta og kål
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Parmesanbøffer
  • 800 gram hakket oksefars
  • 50 gram parmesanost
  • 1 løg
  • ½ tsk hav- eller stensalt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 2 spsk smør eller klaret smør
Spidskålssalat med creme fraiche, persille og citron
  • 1 spidskål
  • 1 dl creme fraiche (kan udskiftes med let yoghurt for færre kalorier)
  • 1 dusk frisk persille
  • 1 kvæt citronsaft
Resten
  • 1 squash
  • 500g champignon (gerne friske, dem her var fra glas)
Tilberedning
Sådan laves parmesanbøfferne og de smørstegte champignons
  1. Skræl og snit løget fint.
  2. Grib en skål og bland oksefarsen med ¾ dele(75g) parmesanost, fintsnittet løg, salt og peber og bland ingredienserne.
  3. Del oksefarsen op i fire lige store portioner, og form fire parmesanbøffer, en af hver portion.
  4. Fat en stor pande og lad en smørklat smelte ved middel til høj varme. Steg parmesanbøfferne gyldne. Bøfferne skal have ca 3-4 minutter per side afhængigt af tykkelsen.
  5. Når parmesanbøfferne er stegt færdigt, lægges de i stanniol. Steg champignonerne gyldne i det tilbageværende fedt og smør på panden. Husk at rense og skylle champignonerne, hvis du har købt den friske variant. Jeg brugte dem fra glas, da jeg var løbet tør for friske.
Sådan laves spidskålssalaten
  1. Snit spidskålen i strimler med en kniv. Skyl og snit persillen i små stykker. Bland spidskålen med creme fraichen, fintsnittet persille og et skvæt citronsaft.
Sådan laves resten
  1. Riv squashen med en spiralizer, strimmeljern eller juliennejern.
  2. Server de saftige parmesanbøffer med den sidste ¼ (25g) parmesan på toppen, spidskålssalaten, squashpastaen og de smørstegte champignons. Bon appetit!

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

2 KOMMENTARER

Please enter your comment!
Please enter your name here