Sprøde ostefyldte karbonader med bacon og sauteret spidskål

Sprøde ostefyldte karbonader med bacon og sauteret spidskål og ærter
Sprøde ostefyldte karbonader med bacon og sauteret spidskål og ærter

Sprøde karbonader med ost og bacon

Hvad siger du til en omgang sprøde ostefyldte karbonader med bacon, dertil sauteret spidskål og ærter? » En baconsvøbt delikatesse…

Keder almindelige karbonader dig eller har du lyst til at prøve noget nyt og anderledes? Så prøv opskriften på de her sprøde ostefyldte karbonader med bacon – MUMS!

Pssst… Jeg tør (næsten) love dig tilfredshedsgaranti.

Forbyder din kostretning ærter eller har du lyst til andet tilbehør? 

Så finder du mere end 200 inspirerende tilbehørsopskrifter her på LEVBEDRE.DK, og jeg har gjort det nemt for dig, for her er linket til alle tilbehørsopskrifter…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprøde ostefyldte karbonader med bacon, dertil sauteret spidskål og ærter
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 500 gram hakket kalv- og flæskefars
  • 100 gram bacon (5 skiver)
  • ½ klump frisk mozzarellaost
  • 1 æg
  • 1 æggeblomme (til dyppelse inden panering)
  • 1 forårsløg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 75 gram puffede flæskesvær til panering (eller almindelig rasp, hvis du spiser det)
  • Smør til stegning
Tilbehøret
  • 1 spidskål
  • 1-2 håndfulde små tomater
  • 15 gram smør
  • 400 gram ærter (kan udlades eller udskiftes med fx broccoli)
Sådan gør du:
  1. Tag en skål og bland kalv- og flæskefars med æg, salt og peber.
  2. Skær den friske mozzarellaost i 4 - 5 stykker. Tag en håndfuld fars, og form 4 - 5 store karbonader udenom hver af mozzarellastykkerne, så du får 4 - 5 karbonader med frisk mozzarella i midten.
  3. Kør flæskesværene en tur gennem en minihakker eller blender, og placer flæskesværspaneringen i en dyb tallerken. Tag endnu en dyb tallerken og slå en æggeblomme ud i den.
  4. Rul en skive bacon om hver af dine ostefyldte karbonader, dyb derpå hver af dem i æggeblomme og derefter i flæskesværspaneringen. Hvis baconen driller dig, kan du snøre karbonaderne med kødsnor, eller sætte baconen fast med en tandstik.
  5. Grib en stor pande, giv panden en klat smør og middel til høj varme. Steg dine karbonader i 3-5 minutter per side, til de er gyldne, sprøde og lækre. Server med snittet forårsløg.
Sådan laver du tilbehøret
  1. Skyl og snit spidskål og tomater.
  2. Grib en stor pande, giv panden en klat smør og høj varme. Sauter den snittede spidskål i smøret og tilsæt tomaterne inden servering.
  3. Blancher ærterne ad tre omgange med kogende vand.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | PALEO | LOW-CARB

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here